42

Крадат милиарди

преди 6 години

У Нас пси активни техники се ползват след 1969 година масово..Вижте кога почват да гласуват 99.98% за..ПО време на срещи на др.Тодор Живков с студентите в залата винаги имаше добре презобени с подсладители младежи..Отработените техники за обсебване и манипулации на тълпите не са от вчера..Вижте колко добре при Хитлер доведоха 7 милиона елитни мъже и жени от Германия до зловеща смърт

41

Има ДЕМОГЛУПАЦИЯ

преди 6 години

ИМА НАГЛО ДЕМОГЛУПАЦИЯ>Доказани престъпници на власт след 1980 година плащат с ограбени милиони от народа за експериментиране на разни пси активни ,пси препрограмиращи техники през телевизии ..Тровят милиони с нарочно подавани спец отровни през безалкохолни,бира,храни,хляб..Отравят милиони с хлор токсични отрови подавани вместо питейна вода и имитират ДЕМОКРАЦИЯ>Следят милиони с холограми в лични карти .Неудобните не се допускат до избори .. Крадат милиарди годишно от народа чрез подставени

40

15 ПЪТИ РАЗЛИКА

преди 6 години

15 ПЪТИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДЕПУТАТСТАКА ЗАПЛАТА И БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ КОИ КОИ ККРАДЕ СЕГА И ЗА КАКВА КУЛТУРА НА КРАДЕНЕ ДА ГОВИРИМ

39

Анонимен

преди 6 години

В България има мнооооого демокрация,ама са я прибрали Бойко Борисов и сие.За другите няма.

38

Анонимен

преди 6 години

"Най-висока оценка по петте критерия българската демокрация получава за демократичността на избирателния процес"Точно пък в избирателния процес няма нищо демократично. Гласувай за когото си искаш, те ще ти проброят гласа, за който си изберат, защото всичко е анинимно и няма как да докажеш за кого ти е отчетен гласа. Това ли наричате демокрация?

37

Анонимен

преди 6 години

То и в Римската империя е имало демокрация но не е важела за робите а само за гражданите. Така и сега - степента на демокрацията определя доколко богатите не си прегризват гърлата едни други. А за бедните никой не се интересува - те са извън класацията.

36

БАБА БУНА

преди 6 години

ЗО ГОДИНИ КРИМИНАЛНО И СТОПАНСКО КРАДЕНЕ,КОЙ КОЛКОТО МОЖЕ И КОЙ КОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВА ДЛЪЖНОСТТА И МЕСТОТО В ЖИВОТА,ЛЕПСА НА ВСЯКАКВО СТРОИТЕЛСТВО НА СТОПАНСКИ ОБЕКТИ ЗА РАБОТА И ПЕЧАЛБА,РУШЕНЕ,БЯГАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НУЖДИ,САМО ЛИЧНИ ПРИСВОЯВАНИЯ,САМО ОБЕЩАНИЯ И РАЗМИНАВАНЕ С РЕАЛНОСТИТЕ НА ХОРАТА.ТОВА НЕ Е СТРОЙ,ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА РАЗСИПНИЧЕСТВО И ДЕГРАДАЦИЯ,САМОУНИЩОЖЕНИЕ ЗАРАДИ ШЕПА БОГАТАШИ.ЯЗЪК,ЗА ХУБАВИЯ НАРОД И ХУБАВАТА ТЕРИТОРИЯ.

35

Анонимен

преди 6 години

Номерът не е да си в класацията- напред или назад , а да я правиш!

34

Анонимен

преди 6 години

За каква демокрация ни говорят? Демократично е да немаш работа, да немаш стандарт, да те е страх от мутри, да издържаш огромна и неработеща държавна администрация. Да демакрасията остана само за некои които набързо забогатеха.

33

Конюнкура

преди 6 години

Анализатори....хрантутници, обслужващи политически конюнктури.Ако си гладен, а друг ти казва, че трябва да си сит, ще станеш ли нахранен!!!???

32

Анонимен

преди 6 години

Демогравски срив мизерия глад-ДЕМОКРАЦИЯ !

31

vdch

преди 6 години

Най-демократичната страна била Норвегия...Всеки, написал "Барневарн" и разбрал какво правят другарите от въпросната гестаповска служба с дечицата ще видят къде зимуват раците във въпросната държава. Същото е и в Швеция.

30

Кики

преди 6 години

Думата ДЕМОКРАЦИЯ няма ясно значение, поради което всеки я разбира по различен начин. За мен най - важното е да се спазват стриктно законите! Ако това се прави престъпления от всякакво естество почти няма да има или ще бъдат сведени до минимум.Не е задължително една "демократична" страна да има висок стандарт на живот. Бих сложил Северна Корея на едно от първите места по стриктно спазване на законите и некорумпираност!

29

Партизан комунис

преди 6 години

Яз грабвам манлихерата и хуквам у Балкана.Шъ зема власта сам.

28

Анонимен

преди 6 години

Булгаааааар булгааааааар ... дори тор за дива ливада не става от тебе бе майна!!

27

Чичо

преди 6 години

При нас не е демокрация - деградация е! За туй апелирвам за връщането на комунизма - тогва живота беше много по-добър.

26

Неутрален

преди 6 години

Частично живеем. Цял живот частично. Все не довършваме нещата. И демокрацията ни - и тя на половина.

25

Анонимен

преди 6 години

В тази мизерия, корупция и шуробаджанащина каква демокрация, всеки ситрае и прави какво му кажат големите да не остане и без малкото което има

24

adam

преди 6 години

Толкова простотии не бях чел скоро. Явно няма демокрация при авторите

23

Анонимен

преди 6 години

Хахах, демокрация.. преди държавата сега в частни ръце е сопата.и определено е по зле за народа ! Демографски срив, мизерия и глад !Това е след 89год насам... !