30

Анонимен

преди 6 години

Да се осъди Е.Бакърджиев и да се вкара в затвора.Да се направи отново мовзолея.Да се сложи там восъчна фигура на Г.Димитров.Мовзолея да стане музей на Социализма и Г.Димитров.Ако се направи по атрактивен и интересен начин това ще стане едно от най-посещаваните от наши и чужди туристи място в София.А Общината ще реализира солидни печалби.Мястото и без това е в средата на всички туристически маршрути.

29

Анонимен

преди 6 години

Демократите, вместо да мъдрят как да изтрият историята, да вземат да поработят върху стандарта на живот на българина, пък той сам ще забрави за комунизма.

28

Весел ром

преди 6 години

Българи, вижте какво беше вандалсни разрушено и сега на негово място ще се сложи склад на фирма ,,Белканто,,с куп старо желязо,което ще нарекат ,,бронзова колиба

27

Анонимен

преди 6 години

Мнението на нашият народ сега е-мавзолеят е вплетен като бисерв столичната архитектураи трябва да въде възстановен,а виновниците за неговото разрушаване да бъзат определени като неофашисти и бъдат съдени от един от съставите на Народния съд

26

афуз Али

преди 6 години

До Анонимен-1! Вие казахте истината за Георги Димитров-.Той е син на световният пролетарият,който още го обича и затова неговите портрети и сега не са снети от стените на работническите клубове в целия свят-Европа,Азия, Африка,Австралия и Америка.Идете и ги вижте, а не да бълвате *** гнусни! В българската история няма друга личност,която да е защитила нашеят народ така както Георги Дивитров го защити на Лайпцигския процес заедно със световния пролетарият от надигащите се Фашисти в света.Слава!

25

Мишо

преди 6 години

До Анонимен24Пълни глупости. Ние им обявяваме война и после що ни бомбардират. А Сталин особено много е обичал нашия национален предател, да знаеш. Даже заради македонските простотии сътворени от нашия и Тито, мустакатия още повече го намразва. Никой не обича предателите, даже да работят и в негова полза.

24

Анонимен

преди 6 години

Вместо да направят тази красива,свръхстабилна сграда атракция или да се използва за нещо полезно,те я събориха,както събориха и паметника за 1300 години България,само рушене им дай!

23

Щирлиц

преди 6 години

Мястото на една галерия не е под земята!Под земята може да натъпкате мрачните си и неуместни полу-комунистически идеи.

22

Анонимен

преди 6 години

Г.Димитров е най - големият национален предател в историята на България! Човекът, който направи България съветски протекторат! Човекът,който превърна 1 милион и половина българи в македонци,а за македонизацията на Пиринско няма думи с които да се опише такава грозна измяна.

21

Анонимен

преди 6 години

А защо не обществена тоалетна? Със заплащане разбира се.

20

Ха,ха,ха,

преди 6 години

Бай Кольо 2 , този изнервения от 3 , те издаде какъв "червен *** си" бе.

19

Анонимен

преди 6 години

До Бай КольоВсички ни водиха на сила , колективи , ученици , войници под стройДа бе, не като сега, овце коя къде свари и в казаните за курбан. Само дето сега и за курбан не ставаме, най-кльощавите в Европата.

18

Анонимен

преди 6 години

До Мишо"Гошо Тарабата......говорил български език със силен руски акцент."Да бе, дори като бебе плачел със руски акцент, не като тебе, наакващ се с по американски миришещо лейн о.

17

aa1830

преди 6 години

Подземен паркинг. Казах!

16

Анонимен

преди 6 години

Българското изобразително изкуство бе силно идеологизирано и оставя следа върху творчеството на много творци ,и до днес.Докато безлични "светила",като Светлин Русев например,се смятат за корифеи на българската култура,няма скоро да имаме истинска такава.

15

Анонимен

преди 6 години

В Бг.всички до един сме комунисти.Това си ни е в гена.Просто се раждаш комунист.Червен и ляв от всякъде.

14

Зозо

преди 6 години

Едно време се коментираше, че има тунели между Парламента, БНБ, Партийния дом и Мавзолея. Чак и тунел излизащ на Витоша. За да могат да се крият *** когато народа ги погне!

13

Иво Минджев

преди 6 години

Путин е виновен

12

Мишо

преди 6 години

Как ми е кеф след разширяването на Опълченска как ще изчезне онова кирпичено бунище дето бил живял. Смърт на комунизма! Смърт на БК(С)П! Смърт на ГЕРБ и всички останали комунистически ***, които ни върнаха в каменната ера!

11

Мишо

преди 6 години

Гошо Тарабата-най-големия престъпник в съвременната българска история. *** говорил български език със силен руски акцент.