49

ало,дупеДатите

преди 6 години

Конвенцията е излишна,имаме си закони!Просто ги спазвайте,и всичко ще е наред!

48

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не я искаме, какъвто и превод да й направят. Скритото й съдържание вече е ясно и на децата. Късно е либе за китка.

47

Ку-Ку

преди 6 години

Както и да я превеждат, *** ще съдят държавата в ЕС по оригиналните текстове. Затова, е по-евтино да се забранят *** и да се дадат на прасетата, заедно с техните адвокати. Материалните щети, са по-евтини от "моралните".

46

Тервел

преди 6 години

Прави впечатление, кой работи по новият софтуер за превод : еврейка 'коева'. Значи превода ще е подходящ за приемане на ***-Конвенцията, без бат Боко и сие да разберат какво приемат и с не съгласието на целият ни народ..! Това е против Господ, Алах, Буда, Природата, Науката а е съвместно със сатанинските интереси на 'еврейте-масоните', за златен милярд от човечеството, тоест богатите, а останалото марионетки за сексоална и всякъква подобна гавра от създадената, от и за тях законова система..!

45

Анонимен

преди 6 години

На ВМРО то пак взеха да издишат гумите , както винаги.

44

Въпрос

преди 6 години

Че вие на кой език го четохте преди да гласувате?

43

Забрава

преди 6 години

Забравихте за работните места, забравихте за високите заплати, също и за пенсиите, само не забравяте интереса.

42

бай ПЕТКО

преди 6 години

Г-н Министре, за какво Ви е легитимен превод след като хора с доста по-високо образование от Вашето, и Човешка съвест прозряха задкулисната мръсотия в този подвеждащ лъже документ. Нима всеки обикновен истински, а не задръстен, българин не прозря "тоягата", която му готвят западните Ви "приятели", а техните васали вкупом се плю.чат по екраните на телевизиите да ни убеждават колко е необходима тази хартийка. Колкото повече се плю.чат, толкова по-антипатични стават и това работи само срещу ТЯХ !

41

Анонимен

преди 6 години

До Андрешко - Каракачанов хептен забрави за армията с тая конвенция.Армията не му е по силите на Каракачанов. Не знае какво трябва да прави.

40

Андрешко

преди 6 години

Каракачанов хептен забрави за армията с тая конвенция.

39

Тоест

преди 6 години

министрите са гласували без да имат легитимен превод. Браво на тях. Сети се Каракачанов.

38

Анонимен

преди 6 години

Чудят се как да полегнат по-елегантно милите.

37

До 32

преди 6 години

Това е тесногръдо и остаряло. Важното е страната ни да просперира, това не се прави с омраза, а с работа и законност.

36

Гост

преди 6 години

Който има очи - видя, който има акъл, прозря - никакви патриоти не сте, срамите само името, вие сте просто едни популисти, да не продължавам. Нищо не ви интересува, занимавате ни с глупости. Защо в Сингапур от няколко религии могат да живеят заедно, тука само ни противопоставяте!

35

До 35

преди 6 години

Изключително точно. Накрая ще платим едни пари за избори, работата е ясна, но поне председателството да мине като хората.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - "...джендер означава род, родственист, има един и същи произход с ген, геном, като се говори за фамале джендер се има пред вид жената в семейството и рода с нейната социална функция като дъщеря, майка, сестра....Ама то патриотарите никога не сте се отличавали с много акъл."Така им е удобно. Разбраха, че на Борисов му писна от ортаци и нещата тръгват към развръзка 2016 с предсрочни избори, като сигурно ще последват РБ. Търсят полезен изход след безполезния лов на полит-дивиденти.

33

Анонимен

преди 6 години

Ако освен превода отпадната точките за даването на убежище на всички мигранти дискирини или преследвани по пол в родината си /всички мисюлманки и ЛГБТ отговарят на условието/. Отпаднат текстовете, които ни задължават да въвеждаме в образованието практики за разучпване на стереотипните роли на пола и отпадне този надзорен орган Гревио...бих се съгласил да приемем и ратифицираме конвенцията. Да но без тези точки конвенцията изобщо не им трябва на либерастите и НПО-тата. :-)

32

Анонимен

преди 6 години

ВМРО ВЪРТИ *** ИСКА ДА СЕ ХАРЕСА НА ВСИЧКИ ПРИ ПОРЕДНАТА СИ ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВИЕ СТЕ ДОКАЗАНИ ЛОШИ АРТИСТИ

31

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ГОСПОДА ПАТРИОТИ,ДОКОГА ЩЕ ГИ ЛЮЛЕЕТЕ ТЕЗИ ***,ГЕРБЕРИ И ДР.ПОСТАВЯТЕ УСЛОВИЯ ЧАС ДАТА И МЕСЕЦ И ТОЛКОВА,КАТО НЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,ДА СИ ОТИВАТ ГЕРБЕРАСТИТЕ И ДРУГИТЕ РАСТИ.МОЖЕ ДА ОСТАНЕМ ПО МАЛКО,НО ДА ЗАПАЗИМ СТРАНАТА СИ,ТОВА Е СМИСЪЛА НА ПАТРИОТА,НЕ НЯКАКВО СИ ДЖЕНДЪРСТВО..

30

Анонимен

преди 6 години

Абе, мухайте си ги жените и това е - това са християнски ценности, това са патриотични ценности - жената да си знае мястото, да тича да носи ракията, да носи салатата, да дава безотказно секс и да не знае много-много - ама ха - джендери-мендери!