36

Анонимен

преди 6 години

България чемпион!

35

Ххх

преди 6 години

Споко бе,има още време.Може и да вземем две до три златни отличия ! И тогава няма да си спомняме за тези издънки

34

Невероятен

преди 6 години

Успех!

33

Невероятен

преди 6 години

Успех!

32

Анонимен

преди 6 години

Eкскурзиантите на Цеко Минев. Още лифтове и хотели им дайте, на другата олимпиада ще са още по-назад.

31

Анонимен

преди 6 години

Мърлячи-екскурзианти.

30

Анонимен

преди 6 години

Карам ски от дете- бил съм по състезания, печелил съм с голям аванс пред "експертите" от НСА, а бяха с по 7-8 години по-големи от мен. Хубаво де, но исках да уча информатика и станах програмист, а не спортист. Знам какво представляват огромна част от нашите "спортисти". Едни надувки без качества (има и огромни изключения, разбира се), на които мама и тати им набиват акъл как трябва я да карат ски, я да играят футбол, я- да плуват. Резултатите са на лице. Спортисти нямаме, а само любители.

29

Анонимен

преди 6 години

Имаше един филм "Еди орела". Та горе-долу същото е положението и с нашите олимпийци, само дето на тях им лиспва неговият дух.Респект, Еди!Позор, български олимпийци!

28

1913

преди 6 години

За тези които не са гледали ски бягане. Нашите са слаби. Особено слаби са в спринтовете. Цинзов има шанс да е близо до топ30 в дълга дисциплина, в свободен стил. Това би било успех. Другите нямат шанс за топ 40. заслужили са си да участват, както вие сте заслужили да мрънкате по форумите. Успех на всички

27

Анонимен

преди 6 години

Тя се разбра вече тяхната, ами поне да използват кондомите по предназначение, да не се изложат и там. На летището в БГ ще им проверяваме чантите за неупотребени.

26

Анонимен

преди 6 години

Всеки се старае да бъде добър в това, с което се занимава. На едни им се получава с много труд, на други с много желание, на трети с талант, на други с комбинация от изброените....Е, на някои не им се получава въобще. Зимните ни олимпийци очевидно са от тях. И аз намирам за нормално хората да коментират неуспехите им, защото тези хора преди всичко представят страната си (ни). После те биват издържани от данъците на хората и последно - не може винаги базите и средствата да са им оправдание.

25

Перничанин

преди 6 години

Жалко, че няма квалификации, та нашите "спортисти" да не ни излагат името публично. В държави дето няма грам сняг са пред нас. Но както и да е, то цялата държава е на този хал, та ние от тях сме тръгнали да искаме нещо.

24

Стеф

преди 6 години

До ПерничанинВъобще не е така.Ако хората се отказваха когато нямат условия да сме загинали до сега.За това му се възхищава-въпреки НЯМАНЕТО на условия и стимули човека се бори и се опитва.Шапка свалям на такива хора.А що се отнася до хората надолу-запитайте се ви с какво сте по-добри и какво повече сте направили с живота си.

23

Перничанин

преди 6 години

До СтефСъгласен съм, че този наш състезател с шейната няма буквално никакви условия. Но защо тогава се занимаваш с нещо дето ще си посредствен, вариант винаги остава да тренираш в чужбина или зарязваш. Не може да си спортист с манталитет " абе аз да участвам " . А 90% от спортовете в България имат бази, но няма спортисти.

22

Анонимен

преди 6 години

Плюене,мрънкане и мързел-девиза на всеки български мъж!!!

21

Стеф

преди 6 години

До ПерничанинАбе то няма къде да тренира този човек ама пак се справя.Имаш ли идея колко е голяма разликата в условията в ,които тренират тези преди и след него и той самия.Направо си е невероятно.Няма как държавата да дава пари само за ФУТБОЛ и после да очаквате мотивирани и успели спортисти в останалите спортове.Е НЯМА КАК

20

Анонимен

преди 6 години

Защо ставаш спортист след като нямаш мотивация да си първи ??? Нямаш стремеж да тренираш 12 часа на ден, нямаш желание са се откажеш от всичко , за да постигнеш всичко ?Какъв е смисъла ? Класирал ссе 60ти ? Евала на Дафовска с най-силните години на биатлонаа ги цепна и си остана в историята . Това е спортист. Другите не сте спортисти ами заплатаджии .

19

Анонимен

преди 6 години

Само едно не разбирам.....всички знаем, че нямат никакъв шанс за добро класиране....защо тогава заминават за Олимпиадата???? Само да запълват бройка? Да Харчат едни пари? Или на екскурзия? Ей, това не разбирам....и ако е така, пишете и мен за другата Олимпиада, и аз искам :)

18

Анонимен

преди 6 години

13 за 15 . Извинявам се, че писах ,,бе'' , да се разбира ,, Вие''.

17

Анонимен

преди 6 години

Не допуснаха руснаците до Олимпиадата. Само няколко от тях успяха да се явят и от тях досега са завоювали четири медала. А нашите все нямат ден....