31

До Белгия

преди 6 години

Първо си вижте вашата мултикултурна, терористична държава и после критикувайте другите.

30

Анонимен

преди 6 години

DGENDARA E COVEK S DOSTOINSTVO,A NE KATO TEBE--DEZATA TREBVA DA SE NAUCAT CE DA SI DGENDAR E NESHTO DOBRO.

29

Дойчин

преди 6 години

Поредният третополов, който се загрижил за Истанбулската конвенция.Като искате си възпитавайте белгийските деца в *** идеологията.Долу ръцете от българските.

28

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA E NAI-VELIKATA DARGAVA V EVROPA.NIE SME IM DALI KULTURA I BOGATSTVO.

27

Анонимен

преди 6 години

До Ей 26На балканските диваци, бълхарите са подарили ба! Миналата сряда ви подариха държавата, и веше е изке.нзана до върха на комина с преработен боб! Бетер сте от арийските си братя, тсиганьорите!

26

Ей 26

преди 6 години

На кого са подарили руснаците държава, бе? България е по-стара и от Русия и тот твоята пара.зитираща държава, която се намира на югоизток от нас. Това можете да правите - да рушите средновековни култури и да пара.зи.тирате върху световната икономика. Малко ли технологии ви дадоха Германия и САЩ, а сега плюе.те върху тях. Не.бла.го.дар.ни.ци!

25

Анонимен

преди 6 години

Бълхарите са племе, неспособно да създаде и да поддържа функционираща държава! Това, че руснаците им подариха държава не ги прави способни да я управляват, както ако подариш на мяймуна самолет не я прави пилот! Зазпарчадосайте я тази коч.ина и я поделете между съседните държави!

24

Анти-фил

преди 6 години

До ПетровМай намеква за бялата златка дето преди години приемаше ордени в москва точно по време на изборите за европарламент. Сиреч вместо да ни гледа интереса ходи се мазни на някви. Тия са другата страна на продажната " монета" а именно хора които не гледат нашия интерес а личния.

23

Американ

преди 6 години

Още едно западно либерастично *** ръси мозък..

22

Анонимен

преди 6 години

Къф е тоя измислен преподавател в измислен университед?

21

123456

преди 6 години

Kakvo ste se navarteli po bg vestnicite,mazni turski mastii...Are kam Afrin da pokajete na Sultana kakvi ste babaiti!Chiba,dejba vaashta mama maangalska!

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Да внесем гилотина от френските музей!

19

Анонимен

преди 6 години

Тази балканска *** бyлгapистан, която незнайно защо и се нарича "държава" да се закрие! Последният свестен човек, ако все още има такъв във великия кеннефистан, да полее *** обилно с бензин и да не забрави да метне няколко граните в нея!

18

Анонимен

преди 6 години

България трябва да работи върху реформата на съдебната система.

17

Българин

преди 6 години

Трябва да работим върху правата на сексуалните малцинства ако искаме нашите по-старши белгийски партньори да ни приемат като равноправни членове в цивилизованото евроатлантическо семейство.

16

Анонимен

преди 6 години

България трябва да работи върху корупцията!

15

Петров

преди 6 години

Белгиецът (още по странно име от "македонецът") отбелязал че някои били проруски. Значи ако си американска пионка пълна с афро -азиатци като Белгия това е повод за гордост, а ако някой е "проруски" веднга трябва да доложиш. Иначе статията няма да излезе.

14

Василев

преди 6 години

Една правдоподобна и реалистична оценка за некадърността на българския народ сам да поеме съдбините си в свои ръце, и как прехвърля своите неуспехи когато не може да се справи както с корупцията, така и с популизма-патриотарски, и ще вижда някакви измислени конспирации с приемането на Истанбулската Конвенция!!!Агент Матю Джарвис!ЦРУ!!!

13

.

преди 6 години

Белгия през български поглед : джихадисти и *** .

12

Анонимен

преди 6 години

Мнение на един трансджендър. Да си му четат глупостите афросънародниците му.