19

123

преди 6 години

Ако не донесат злато ще ги пратим да го добиват.

18

Трандафор Босев

преди 6 години

Кога отидоха, пък вече се прибират?! Екскурзианти! Зимни, летни, все тая! Участваме за откриването и закриването!

17

баба Джана

преди 6 години

Интересно ми е пък подобни изтърсаци като това Миленче /забило се на почетното 84 място в биатлона/ , откъде е намерило връзки в скапания ниОлимпийски комитет че отива и на допълнителен воаяж до Рига, където да използува раздадените им безплатни презервативи при започването на Олимпийските игри.

16

Анонимен

преди 6 години

Като са им лоши условията за тренировки и нямат нормални ски, шейни, екипи и прочие, чий го дирят на олимпиадата ми да си стоят в БГ. Знаят, че ще се излагат, ама друго си е екскурзийка на аванта.

15

Анонимен

преди 6 години

а

14

Анонимен

преди 6 години

Хайде български лъвове...

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбсолютно, вчера гледах колко пари и за какви спортове се дават. Безумни пари за безумни спортове.... Просто без коментар. Те нали Биатлонистите пък много добре се преставят, та да им увеличат и финансирането

12

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм, брат. Не е виновно момчето, то просто няма нормални условия за подготовка! Може и да му е мечта да отиде на олимпийски игри, но просто не е реално да се дават пари за подобни представяния! Затова просто трябва да се заложи на 2-3 вида спорт, да се дават приоритетно пари там и да се търсят резултати! Примерно биатлон, шортрек и сноуборд. Ако утре се появи силен фигурист, който покаже силни резултати ок, да се дават и на него! Дали ще имаме 5, 21 или 44 представители все тая, кат

11

Кокорчо

преди 6 години

До АнонименСпециално за Павел Ангелов няма какво да се сърдим на момчето. Участва с екип втора употреба от e-bay, защото не може да си позволи нов. Тренира на писта на Витоша която няма нищо общо с улей за шейни. Шейната с която тренира няма да я коментирам, тъй като децата се пързалят с такива.

10

Шейничка

преди 6 години

Тоз нашия с шейничката - Павката. Бая мощно се изплющя по шкембе на "улея". Не знам дали го е репетирал специално, но беше ефектно и леко позорно ;-)

9

Анонимен

преди 6 години

Направиха си една екскурзия. Българска работа.(Прекрасно си давам сметка за условията в които тренират, иначе нямаше да го кажа.)

8

№8 айнцу - цвайнцу

преди 6 години

Ясно! Ще се връщат по един, по двама да не берат срама! Също като германските национали през ,94 от световното в САЩ! Тогава тук го изтъкнаха и по новините.Кой забил някъде на почивка, кой имал клубни ангажименти в Испания или Англия, кой минал за по тайно през Истанбул.... Прибраха се директно резервите и третия масажист!

7

искам

преди 6 години

сметната палата всяка година да оповестява какви пари се харчат за спортистимного хитреци се навъдиха мързи ги да работят и се писали спортисти та да ядат парите които другите са изработили

6

Burzum

преди 6 години

Българи юнаци,българи юнаци......ma4kai Grishooooooo.....

5

Анонимен

преди 6 години

По Татово време имахте ли Министерство на спорта с министър на когото врата е надиплен като кадънски шалвари? Нерезанов! Тогава обаче имаше спорт.Сега тези герберюги усвояват и се гордеят за ваша сметка. Бе то истински състезател ако не се представи добре направо ще се изяде, а нашите миличките плъзгат ските ей така за хоби, да се развличат и подържат фигурката.Мало парички, някой по свестен мъж, а не планктона тук ще ни капят лигите! Те са в час! Вие не сте!

4

Анонимен

преди 6 години

Браво,поне се разходиха

3

Анонимен

преди 6 години

Радващо е, че се връщат живи и здрави! Че като им гледам представянето се притесних някой да не вземе да се очисти толкова далеч от родината!

2

Анонимен

преди 6 години

Готова ли е делегацията по посрещането!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Екскурзията приключи.