60

турчин

преди 6 години

Популисти щом превода не е правилен защо занимавате и отвличате вниманието на хората от ежедневните проблеми, като ,,безработица здравеопазване образование социална сигурност" и др. Не искате да приемате конвенцията защото е ,,Истанбулска";

59

М, да ...

преди 6 години

От гей бракове се вълнуват макс. 5-10% от населението, какъв е този зор за такъв въпрос в референдума? Милиони ли, милиарди ли ще си раздавати онаследяват?

58

Видно

преди 6 години

Като гледам, че откакто "Патриотите" са във властта, ДПС са безгласна буква, а нещата с Македония направо са прекрасни, представям си ако направят самостоятелно правителств

57

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzПредлагам за провокационни реплики да се отнемат точки!Затова ти трябва седиш на резервната скамейка поне три часа.

56

Sandjak

преди 6 години

Tolko mnoo novi zakoni i debutati napraihme za sto i kusur gudini...sha si napraim i novi konstitucii ve... :-)

55

Pink

преди 6 години

Ko va i strah...pitaite si naroda ve...:-) ...refrendum, perferencia, pervencia...naroda sishkoto sha si kaji...:-)

54

ognyanz

преди 6 години

До Членска карта 7: Мислите, че с Филип Димитров ще прокарате п'едерастията и през Конституционния съвет? Ще видим.

53

Симеон Борисов

преди 6 години

30 милиона лева референдум заради глупост на Борисов че подписа, но нали Симеонов се съгласи на коалиция за да остане Борисов на власт.

52

Членска карта №7

преди 6 години

До Какъв референдум?Не се надявай на Конституцията да те спаси! За неин тълкувател сме избрали Филип Димитров!

51

Анонимен

преди 6 години

Като се види само как ги представят тия ***-жендъри ли са,то те изглеждат като следващите на поколението индиго нещо виртуални за киберпространството подобно на ония цилиндри и по модерни миниплощадки където по зададен макет светва и се появявя виртуален маникен,които според налуднически идеи за представяне на макет може да се представи и такъв налудничав модел маникен с объркани дрешки и да му се радват разни там от създатели до рекламни деятели,щот по нататък си е излагация за възприятия.

50

На запад

преди 6 години

Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас, са белите хетеросексуални младежи и мъже. Те са заклеймени като враг номер едно на левашкия псевдо-либерализъм. Промиването на мозъци е жестоко и тотално и не подлежи на дискусия. Всяко мнение против официалната псевдо-либерална политика е моментално заглушено.Въвеждат се термини като токсична мъжественост (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство на вина в подрастващите момчета. В същото време момичетата от малки израстват с идеята, ч

49

Свети Вазелин

преди 6 години

Честит свети вазелин на всички жендъри европейци.Никой не ни пита вече дали искаме жендъри или не искаме.Отдавна сме загубили независимоста си.На губернаторите ни е заповядано да прокарат жендърите и те ще ги прокарат с клизма

48

Анонимен

преди 6 години

Запада е обхванат от Хомосексуална диктатура.. Нормалние хора са подложени на преследване..

47

ognyanz

преди 6 години

До 50: Мнозинството от европейските държави или не са ратифицирали конвенцията, или са го направили с уговорки. Само 12 държави са я ратифицирали без допълнителна декларация. А на този, който щял да показва с'реден пръст на българския народ мога да му препоръчам да чете историята. И с по-големи бабаити от джендърите сме се оправяли.

46

Мишо

преди 6 години

Браковете са за хора от женски и мъжки пол и закона разрешава брак между тези два пола.Трети пол не съществува в природата нито въобще съществува. Това, че някой иска де си измисли нещо като трети пол да си го мисли в къщи.Писна ми от това да ми натрапват изкуствено създадени ценности. Не мразя различните, ненавиждам хората които парадират със своите различия.

45

Шопо

преди 6 години

Я имам мама и тате ! И баба и дядо ! *** и джендърка немам ! Така е от памтивека у мойо род !!!

44

Какъв референдум?

преди 6 години

Какви 5 лева?В конституцията е казано ясно що е това брак!Ако в нечий организъм има патологични промени, човекът може да се лекува или да живее с патологията си, ако не застрашава околните.Не преследваме такива хора и не ограничаваме техните човешки права. Да искат промяна в конституцията само поради каприза си, би означавало да получат привилегии. Това би нарушило правата на останалите!Ако искат, могат да живеят заедно и да завещават имуществото си един на друг. Това е съжителство, а не брак

43

Анонимен

преди 6 години

БРАВО,ВАЛЕРИ!НА ВЕРЕН ПЪТ СИ -ТРОЛОВЕТЕ СЕ АКТИВИРАХА!

42

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzЗаради тикви като тебе, всички българи ще получат среден пръст, не само Марешки. На какво се надявате? На кривославна Русия ли? Защо само наивници се раждат в България?

41

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 51: Той и Марешки не виждал такава връзка, но и той ще получи с'реден пръст на следващите избори ако гласува за конвенцията заедно с ДПС.А до 53: Всеки сам си решава какъв иска да бъде и какви иска да бъдат децата му. Но ако някой чака специални привилегии, за да си определя сам пола и т.н. е по добре да се ориентира към втори терминал.