13

Смехотворно

преди 6 години

- Иванчо, какви са твоите родители? - Двама п ед ера си госпожо...

12

Анонимен

преди 6 години

Рокля и момЧенце? Ама че гадост! Искате да развратите децата,нещастници! Долу мръните ви лапи от хетеросексуалните деца! Нямате никакво право да развращавате нормалните деца-момчета и момичета! И още нещо гадове! Момичетата носят поли и рокли,а момчетата носят панталони!

11

Анонимен

преди 6 години

Постепенно, и отначало по малко, започват да ви налагат новите тенденции! Целта е да претръпне обществото - отначало ще се възмущава, после по-малко ще се възмущава, и накрая ще го приема за част от ежедневието, както впрочем направиха и с ромската престъпност! Преди много скачахте срещу нея, днес вече никой не си мръдва пръста даже да протестира... Това са изпитани тактики за притъпяване на обществените реакции

10

Анонимен

преди 6 години

Тази е от този тип задачи. "Вчера беше облачно, дадох 1 лев за баничка, колко на брой са били тиранозаврите по времето на съществуването им без да броим Лили Иванова?

9

Анонимен

преди 6 години

Как така децата са принуждавани да учат от учебници и помагала, които не са одобрени от МОН???? Директори и учители защо не са реагирали и уведомили регионалните инспекторати и самото министерство тогава???? Кой налага подобни учебници в България????

8

Анонимен

преди 6 години

Мани това, как ще се реши тази задача)))На времето имаше такава за влак с незнам си колко вагона, който пътувал с незнам си каква скорост и се пита на колко години е машиниста и има ли мустаци?Измисляте си вече новини, защото "тренда" е Истанбулската К. Как пък веднъж не написахте новина за фрапираща грешка в книгаDDD Все пак ако ми решите задачата, ще ви простяче си обличате синовете в рокли....))) но те едва ли биха ви простили.

7

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за още една емблематична "грешка". Какво е казал П. Младенов? "По-добре танковете да дойдат!" или "По-добре Станко да дойде!" (Станко Тодоров). Хайде сега кажете, че въпросът колко струва роклята на момченцето е случайно зададен на база грешка и недоспиване на редактора.

6

Сп???нс

преди 6 години

Хахахаха, ще припадна, аз в първи клас незнаех да пиша и още по-малко да чета- виж какви бисери съм пропуснал като малък.

5

Явно...

преди 6 години

Истанбулската конвенция е влязла в употреба и при учениците. Модерна работа.

4

Анонимен

преди 6 години

За съжаление такава у образователната ни система. От ранна детска възраст се учим да хвърляме на боб, за да разберем какво ще се случи.

3

Анонимен

преди 6 години

А дали грешката е неволна или е в крак с тенденцията, която напоследък е актуална наред с ИК?!

2

Анонимен

преди 6 години

Дори и момиченце да беше в условието на тази задача, пак не е ясно какво е решението.

1

Анонимен

преди 6 години

Тази "допусната грешка" същата като оня кандидат-кмет от Казанлък, дето после се оправдаваше, че искал да каже "ядене и пиене до насиЩане" :)