11

здгдсгдс

преди 6 години

Знаех си ,че ще го свържат с биткойн-а.

10

Анонимен

преди 6 години

За какъв "срив" става дума??? Пак се вдидна с 410 пункта Пак си е на 24, 602 днес . Тоест нагоре с 8 трилиона от началото на управлението на Тръмп. А като правеше рекорди всеки ден мълчахте като риби? Е не може вечно рекорди. В един момент се успокоява, до следващи правилни икономически промени. Ама и те трябва да минат през саботьорите в Конгреса.

9

Анонимен

преди 6 години

Не е никаква случайност. Борсата затвори на 666 !!! Сектантите които въртят уол стрийт искат да покажат че държат контрола !

8

Анонимен

преди 6 години

Тук да земе думата Любо Бучински от Благоевград, той е експерт икономист, който пише учебници по икономика хахахахаха

7

Хайде холан

преди 6 години

Спокойно,няма да фалира Америка!Не и сега.САЩ ще изкарат в сегашната си кондиция още едно 10 години,което си е доста време.

6

Така

преди 6 години

Фед какво решиха за лихвите? Май ще изчакат малко да отмине бурята, а пък може и да не отмине скоро. Дали са готови с QE10 вече? Този път може да има обесени банкери по улиците, ако пак икономиката удари дъното. Пък за инфлацията нямам думи. До онзи ден Йелън обясняваше колко лошо е за растежа, че нямало инфлация, днес обясняват колко опасна е инфлацията. Тия трилиони, които наляха от 2008 досега трябва да избият някъде все пак. Не вярвам да ги изгорят в задния двор на ФЕД.

5

Стамат

преди 6 години

А какво ще се случи с лихвата?Майчице мила! ;-(

4

Стамат

преди 6 години

Ако Уолстрийт се срине, какво ще прави иконимиката? :-O

3

Анонимен

преди 6 години

Може би светът започва да се нормализира и правачите на пари от нищото са в немилост.Ха ха, майтапя се, въпреки, че не би било лошо да се отиде в тази посока.

2

BG СМЕШКИ

преди 6 години

такива спадобве обикновено никога не са предизивкани от 1 фактор .... няколко са совните фактора като 1 от тях със сигурност е предстоящетп затягане на монетарната полтиика на ФЕД и вдигането на лихвите .... това 1во се вижда на олбигационните пазари къ и едва чка след тва на акциите ...цените ше паднат с поне 20-30 % ако не и повече .... в следващата 1-2 години ... купувайте други неща не финансови активи !

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ залязват, Азия победи в икономическата война.