66

Анонимен

преди 6 години

За всичко друго може да се спори, само не и за необходимостта да се възстановят Строителните войски за онези, които ги е мързяло да завършат средно образование. Проблемите, създавани от тези хора са огромни. Длъжни сме да намерим изход, за да защитим нацията.Иначе подкрепям Застава (67).

65

Анонимен

преди 6 години

До аззаледи тази казарма ни заграбиха териториите по всичките посоки на света!!!!!няма вече за какво да се борим.

64

застава

преди 6 години

Вместо да се връща класическа казарма което ще е огромен ресурс който държавата няма ,,да има военно обучение които да бъде насочен към спомагане на пожарна безопасност гражданска защита първа помощ лична физическа подготовка което да бъде в отговор на настоящата свеотовна обстановка а не танкове боб студена война щото нещата са се променили технически и геополитически...

63

"...Според него

преди 6 години

това не сработи, пак няма да е по вина на хората и на МО или на командирите, а на правителството, което управлява..."---Нали никой не си въобразява как някак си тя ще възкръсне като Феникс до довечера. И ако трябва да сме обективни, вината е във и на всички правителства от прехода. Най-вече зааради липсата на държавническо мислене.И какво полезно следва от нечие публично заявление за цялата политическа отговорност, след като на следващите избори пак го виждаме водач в някоя партийна листа

62

не

преди 6 години

Не и ако е останала и капчица здрав разум у тоя народ.

61

истинска случка

преди 6 години

До комунистическа отживШумкарски командир облича само куртката на убит царски генерал и става ГЕНЕРАЛ!!!!!

60

Charli

преди 6 години

Нищо не става изтървахте питомното сега ще гоните дивото. Нямате нито средства нито бази да вкарате войници. Тъй че мислите му с какво и къде ще правите наборна служба.

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбявяваме война на 100-пъти по-големи държави!

58

Анонимен

преди 6 години

До Безсмислени споровеОт ръцете на родителите ни взимаха и в ковчези не връщаха!Водим отечествени войни в унгария

57

Анонимен

преди 6 години

До до набор 1984Комунистите *** и казармата! Обсебиха я да служи на БКП!

56

Анонимен

преди 6 години

До АбеИмали сме храбри бойци а *** генерали-предатели!

55

с празна раница

преди 6 години

До СержантОт нищото нящо не се прави!ПАРИ НЯМА! - ДЕЙСТВАЙ!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 6 години

2 катуна редници с прашки няма да решат проблема. Садам имаше над 3500 танка преди първата война в залива. Видя се какво стана с тях когато страната му не можеше да защити въздушното си пространство.

53

комунистическа отжив

преди 6 години

Това е комунистическа отживелица и българина никога няма да я приеме отново.

52

за6то

преди 6 години

На Каракачанов не му разбра главата, че работата на военните е непривлекателна, набора на войници няма да му помогне. Ако направи казармата задължителна, най-много да мотивира хората масово да бягат в чужбина преди още да имат деца или докато децата им са малки. Те ще знаят, че освен глада, отзад зад тях е Каракачанов с пръчката и задълженията. Това е още по-силен мотив да нямаш нищо общо с България. И сега нищо не пречи който иска, да служи доброволно. Защо никой не иска, Каракачанов?

51

Анонимен

преди 6 години

Ако стане ще имаме първата джендърска армия в света

50

Анонимен

преди 6 години

Ако се запишат 10 души ще е голямо събитие!

49

Анонимен

преди 6 години

Българи,нека да работим с жените българки, за разрешаване на демографската катастрофа у нас! До края на годината,българите трябва да станат родители на още едно бяло българче( може и близнаци!)

48

BG

преди 6 години

Фуражките се загрижили за сигурноста ?! Ами да вземат да си понамалят дебелите шкембета и ***, тогава не да ми говорят глупости !При условие че сме най - бързо изчезващата и застаряваща нация в света, основен и главен приоритет на държавата е демографската криза, не .... армия !Простотиите на Каракачанов - всичките пари на държавата спешно трябва да бъдат насочени към лечение на стерилитет и образование ! Иначе и с и без армия - game overКакво ще пази армията - пустеещи села и градове ?!

47

анонимен

преди 6 години

То и сега всеки може да стане войник. Защо ни е нужна доброволна казарма?