42

Анонимен

преди 6 години

Руснаци , ум - несъвместими понятия.Руснаци, алкохол, насилие - това е руската душа.

41

Джеймс

преди 6 години

СВЕТОВНОТО ЗЛО СИ ИМА ИМЕ И ТО Е: САЩ - НАТО

40

Мери до Чери

преди 6 години

Глупендър си ти...Колко години си живял в Русия или с руснаци, ммм?!?!?! Аз 6 години- та в темата на разговора- НЯМА ТАКИВА ПРОПАДЛЪЦИ, пияници и психо, е може би в някои от южните щати на САЩ щото и там е пълно с дебилизъм...Тия "твоите хора" още си живеят във феодализма брато- поругани, страхливи и невярващи...Айде със здраве!

39

чери

преди 6 години

До Анонимен Когато се здрависвам с руснаци ползвам винаги ръкавици - за да не прихвана нещоМахни си ръкавицата *** че да прихванеш малко ум от руснаците и да не пишеш идиотщини.

38

Анонимен

преди 6 години

Досега стана ясно, че са възможни 2 сценария: сваляне на режима на всяка цена, но Корейският полуостров в руини, милиони загинали или някаква (каквато ще да е) форма на контакти, изключваща първия вариант, с оставане на власт на Ким, макар и против интересите на Япония и САЩ. Толкова години не успяха да се наложат на Северна Корея, няма и да успеят, докато ги подкрепя Русия и Китай. Другото са бълнувания и туитвания на умствено нестабилни индивиди.

37

към 42

преди 6 години

До Гост+Проницателен поглед в недалечното бъдеще.За Вас няма тайни в пиндостанските цветни схеми.

36

Анонимен

преди 6 години

До Либералист 10 Много си прав приятелю.Ама я виж че имаш повече минуси. Сега ясно ли ти е защо от България нищо не става. Та ние още сме си в соца и за това няма чужди инвестиции.За винаги ще си останем мизерници.

35

Владо

преди 6 години

Бедната Северна Корея, диктатура, пасат трева, нямат банани и тоалетна хартия, нямат гей-паради. Имат обаче-ядрена програма, космическа програма и, о-ужас!!!, и изстреляха собствен спътник един месец преди богатата и просперираща Южна Корея. Мъка, мъката.

34

Серто

преди 6 години

Ю.Корея се нуждае от природните ресурси на С.Корея за огромната си индустрия. Япония няма интерес от обединение на двете страни, тъй като мощната Ю.Корейска индустрия захранена със евтини С.Корейски природни ресурси ще постави Япония в неизгодна позиция. За Америка, обединението или поне добрите отношения ще означават липсата на нужда от закупуване на американско ПРО и оръжия,което е няколко милиарда пропуснати ползи за УСА.

33

Анонимен

преди 6 години

Явно Жълтура го е закъсал много и се опитва да излъже света, колко е добре в СК. Глада и мизерията здрави са ударили страната. Те и преди си бяха зле, след санкциите са още по-зле. Една напълно затворена система не може да съществува изолирана от света. Там, рано или късно ще има такъв социален взрив, Жълтура ако не избяга с парите си някъде, ще бъде разкъсан жив, заедно с цялата му шайка.

32

Анонимен

преди 6 години

Ха! САЩ имал изгода от две Кореи..,А Ююжна Корея има ли нужда да храни севернокорейците и да изпадне от клуба на богатите държави? Защото точно това ще стане ако се обединят.

31

Тефтерчето на Тръмп

преди 6 години

Ким Чен Маймун ще бъде обесен като дучето с главата надолу и ще yринирaт върху него. Скоро тоя скъсан *** ще е история!

30

До 47

преди 6 години

Горките, друго си е в Русия - там, за да не хрантутят някакви си деца, размахват гордо статистиката, която показва, че са на първо място по аборти в света. Дано с тоя пост не съм те лишил от надницата от Позитано.

29

Анонимен

преди 6 години

Затова пък Русия може да решава кой да бъде президентът на САЩ.

28

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които се отпускат на бедните американци от федералното правителство.

27

Анонимен

преди 6 години

А ти 28 на какви добавки си...като са толкоз развити твоите западни хора, защо, why може би знаеш Ehglish не могат да пратят самостоятелно космонавти а се натискат на Русия;)Because технологиите им стигат до никъде.В САЩ ти ще видиш глад защото си плямпало, а онез на такива като теб не гледат добре.

26

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

25

Анонимен

преди 6 години

Не е верно ,че руснаците,които живеят в бедност са повече от американците-20,4% американци, 13 и нещо % са руснаците. Но както и да е темата е за Северна Корея

24

Скоро

преди 6 години

Северна и Южна Корея ще се обединят скоро!Плана на глобалистите започва да се разпада. Само САЩ имат изгода от разделението и поддържането на такива режими. Само САЩ има изгода от санкциите спрямо Русия.На тях им трябват такива държави за ги ползват за плашила и със това да оправдават постоянно увеличаващия се военнен бюджет който за вече достигна 700 милиарда долара НА ГОДИНА!.

23

Анонимен

преди 6 години

Вярно че има бедни в Америка, но то навсякъде има а пък в Русия са може би 90%. Американските туристи са най-големите тежкари отиди в Канкун да видиш как живеят и какви пари пръскат или пък там по тия азиатските островчета около Тайланд. Руснака кога ще си позволи, най-много да отиде на Слънчев бряг или Халкидики.