18

Зизи

преди 6 години

Какви ли не работи прочетох. Хищник не се изхранвал с хищник, въпреки че нито хората, нито кучетата са хищници. Извратено било да убиеш куче и делфин, но крава и прасе-не.... Супер тъпунгерска история. Важното е, че мацката е единствената, спасила животно, защото е веган, а сега и златен медалист☺☺☺

17

Криско от Каспичан

преди 6 години

Абе тези корейци, са и досущ като виетнамците !Много добре си спомням че тези юнаци когато бяха пратенида работят в страната ни в началото на 80-те години на миналиявек, изяждаха бродещите кучета в свободния периметър от няколко километра около общежитията им !

16

Анонимен

преди 6 години

Боко незабавно да проучи въпроса с износ на кучета!Я,колко поmiяри има по улицата на Бг градове,тъкмо и някой долар ще влезе в бюджета!

15

Анонимен

преди 6 години

До култура е разбира се , НО! Кучетата са толкова близко до хората емоционално, радват се и тъгуват с теб, абе за мен е извратено да ги убиваш за месо, така е ис делфините! А една крава, освен да те изгледа тъпо....

14

Анонимен

преди 6 години

тия са решили да спасяват еквивалента на нашия бройлер,и после се чудят що не ще да ходи а да го носят,е всеки си има право на домашен любимец,ама в корея определено ще ги гледат странно,както ние бихме гледали някой,който спасява бройлер

13

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина са изяли лебедите във Варна, са егати ***

12

киро

преди 6 години

*** във варна изядоха зимуващите лебеди, това е още по гадно.

11

Анонимен

преди 6 години

7 - Не знам ... Врабчетата ядът всякакви буби и подобни. Котката ми, като види врабче кацнало на терасата, ще се опита, да отнесе пердето ис къклото, само и смао, да го докопа.

10

Анонимен

преди 6 години

9 На индийците, които са ... 1/10 от населението на тази планета имаме повдига от мисълта, че ние си похапваме телешко. Огромна част арабският свят (сред тях има и малки християнски общности) не могат дори и да си помислят за свинско. Апък евреите не ядът миди. Всичко е култура и наложени мнение, нищо повече.

9

Анонимен

преди 6 години

Тия азиатци са егати диваците. Как ще ядат кучета бе? Японците пък ядяли делфини и китове. Изобщо в Азия ядат всичко което мърда.Смятайте че ако настане световен глад тия ще са първите които ще възродят канибализма.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Не знам кой какво предпочита, но си спомням, че когато у нас имаше виетнамци нямаше толкова кучета.

7

мазепа

преди 6 години

В хранителната верига на природата хищник не се изхранва с друг хищник, освен в краен случай. В този смисъл това е цивилизационно извращение. Както и канибализма.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Японците не ядат кучета, само корейците и китайците.Японците, от своя страна, ядат делфини.

5

Жорко

преди 6 години

Може мацката да иска да започне да си ги отглежда тези кученца в Канада, може да иска да отвори Корейски ресторант? В този смисъл, Сингапурците ще искат да помогнат. За задълбочаване на културния обмен между страните.

4

Анонимен

преди 6 години

Други два милиона отиват на чевермето ежегодно понеже това е деликатес в Кореа.

3

Анонимен

преди 6 години

Ubiizi na ku4eta sa da jadat ubiizite ujas i v kitai koreja jadat ku4eta moje bi i v japonia kakva gnusotia girkite ku4eta

2

Astarot

преди 6 години

Щях да напиша, че все едно в България да си имаме организация за защита на прасетата, ама после се сетих, че всъщност си имаме - НСО...

1

BG

преди 6 години

" .... организацията за защита на кучетата в Република Корея" ?!?Сигурен съм, че тия имат много работа и са спечелили всичките дела срещу малтретирани и вече изядени кучета.