166

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте , няма смисъл . Народа ще си свърши работата !

165

Ами,хайде де..,

преди 6 години

Бутайте го вече това правителство. Поводи- хиляди...,ама само плашите гаргите....Волен видя за първи път власт и няма така лесно да я изтърве. За последен път му е.

164

5ко 1

преди 6 години

Приемат ли конвенцията, освен "закрилата" на жени от насилие ще отнемат деца от родителите, ще ги дават за отглеждане в приемни семейства и различни институции, ще ги джендъросват от най - ранна възраст и а ревна, а ги загуби. Държавата ще е длъжна да издържа от бюджета разни педовски организации, а те ще могат от своя страна да я съдят по разни поводи. И това не е замислено от скоро. Дори забележете: Бащата на тлъстото, църно Лиле, който е преподавател във варненския университет Черноризец Храб

163

Спиро

преди 6 години

Силен Цветанката...не мойте да го бутнете,оставихте го да стане милионер на гърба на народа...как само ви омайва беее...хахахаха..

162

гост

преди 6 години

Воленчо, не използваш правилно думите. Не е МОЖЕ ДА ПАДНЕ, а е ЩЕ ПАДНЕ.И вие с него ...

161

анти-джендър

преди 6 години

Допуснем ли ратифицирането на джендърската конвенция, следващото което ще ни натресат западните либерални психопати, освен еднополовите бракове, ще бъде борбата с МИКРО-АГРЕСИЯТА !!! от 45 минута на това видео, може да се види за каква нова перверзия става въпрос! Нагло, арогантно, показно - "джендърите" са вече тук /11.02.2018 г./

160

Анонимен

преди 6 години

куче де лае не хапе, преди няколко дена имаха възможност да бутат, но така мазния кокал не се пуска, на какви ли не унижения са готови само и само да гризат още защото при следващи избори ОП остават с Магарешки в историята

159

Зозо

преди 6 години

Айде да бута Волен де! Ще бута ама после парламента само по телевизията!

158

Ба го в умника

преди 6 години

До Анонимен"Цветанов освен няколко учебника по физкултура за ВИФ дали е прочел нещо друго?"Баце му е разказвал за Винету!

157

Анонимен

преди 6 години

Щом това нищожество е против конвенцията, значи трябва да я приемем.

156

Анонимен

преди 6 години

Едва ли е случайно, че Сидеров иска да свали правителството точно когато Борисов говори че ще получаваме газ от Азербайджан след година. Това много пречи на някои.

155

BatBulgar

преди 6 години

Не съм фен на Волен, но за Цветанов е абсолютно прав. И за инструктажа двуседмичния в САЩ, точно сега по това време, също е прав. Изобщо Волен, като се запъне и запени, почва истината да говори. Въпроса е да го ядосат мало, да покаже, че лудите всъщност казват истината в очите, а нормалните са станали лицемерни, за да се харесат на всички, щото им пука за ***, а трябва да не ти пука за *** :)

154

Анонимен

преди 6 години

Цветанов освен няколко учебника по физкултура за ВИФ дали е прочел нещо друго?

153

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров е написал много интересни книги, прочетете ги, имам какво да научите от тях, тогава ще разберете защо го атакуваха толкова много разни артистчета-наркомани!

152

Анонимен

преди 6 години

Атакистите са *** на повикване

151

Олд Шетърхенд

преди 6 години

Генерал, прочел насила една книга, с гръмкото наименование " Винету"? Ай' стига бе! Аз пък съм Фелдмаршал! Булгаристански смехории!

150

Анонимен

преди 6 години

защо така с лошо на СидеровГенерал Борисов дава хляб на всички дава санировкиНинова ги спира

149

сам си го направи

преди 6 години

Сидеров е толкова кадърен политик, колкото да отврати и най- простия, подкрепящ необоснованата му актуална заета политика. Политика на каква ценностна система? Съвсем скоро къде мислите, че ще бъдат? Разбира се, че в историята- по примера на мноогото и малки партийки, отдавна останали в историята и забравени от всички. Сам си избра продължение в посока- нищото!

148

Анонимен

преди 6 години

Я да видим бат Волен как ще гласува за узаконяването на третият пол и др. джандандари манндари такива...Инаначе много говори празни приказки

147

Анонимен

преди 6 години

Сидеров е голям политик, единствената му грешка беше коалицията с ГЕРБ, но може да му се прости, защото има други заслуги към България.Всички сме грешни, както се казва!