47

Marchelo

преди 6 години

Моля най-сериозно полицая,с когото се случи това в Ихтиман да си подаде рапорт за напускане.След това унижение над полицейската професия няма смисъл да е част от тази система.

46

Igla

преди 6 години

Ma s ko shi gi krepim?! :-) oni imat orujie? I za kvo gu nosat?! :-) Nie s topove i mineral voda li da gi krepim?! :-)

45

Некъф

преди 6 години

Мисля че назря момента в който трябва да се приложат отчаяни мерки и да се даде власт на полицията да гърми на месо дори само и за скъсана униформа!

44

Анонимен

преди 6 години

Камелия да провери в речника какво е кримка и да не пише глупости. Думата кримка означава стара пушка или опитен в нещо човек. Няма нищо общо с престъпник. Аман от ***.

43

Ха Ха Ха

преди 6 години

Ако полицаите не могат да се оправят и имат нужда от помощ, то какво да каже обикновения българин?И това ако е държава....

42

Анонимен

преди 6 години

А кво правим с тези полицаи и военни които от 2016г. са пенсионирани и в момента получават заплата и пенсия и не са малко на брой г-н Каракачанов,и как да има работа за младите,мисля че това не е новина за вас а.......

41

deepwatcher

преди 6 години

Абе,***!Вземете най после застанете зад Народа,а не пред него!Когато милиционери бият невинни....тогава какво?

40

мюлюцюнер

преди 6 години

Грух войвода да вземе да им обясни на полюцаите, че тия пистолети не са им ги раздали за да си отварят бирата с тях....

39

"-"

преди 6 години

Поредната глупост!!!Нищо не зависи от полицията!Полицията е инструмент на управлаващата и съдебна власт в държавата.Как ще бъде използван този инструмент зависи от горепосочените държавни институции!

38

сддд

преди 6 години

''Instead of war on poverty, they've got war on drugs so the police can bother me''

37

Анонимен

преди 6 години

навсякъде, където тя е влязла, за да респектира, да наложи ред и да покаже, че в страната ни съществуват закониподкрепям! Трябва всеки да ден да има респектирани по махалите

36

Додо

преди 6 години

Добре говори Грyx Каракачанов, ама на практика абсолютно нищо няма да направи! А дори и да се опита, началникът му баце Бойко ще му скръцне със зъби- Сакън! Ше ядосаме началничката и другите началници в Брюксел! Това е.

35

проф. Осман

преди 6 години

Така се руши държавността:" НЕ уважаваш кмета- който си избрал, НЕ признаваш даскала-на когото поверяваш децата ти да изучи, НЕ зачиташ стражаря- на когото плащаш за да те пази." Корупмирани били!? Корупцията е като любовта, за нея са необходими двама ( даващ и вземащ ). След като СТЕ толкова почтенни- ЗАЩО им предлагате или се съгласявате да им дадете ?

34

:)

преди 6 години

Да си носят камери и да записват всичко. А държавата най-накрая да приеме закон, с който видео записът да се води като доказателство в съда. Същото да важи и за шофьорите, а не *** и пульо да се измъкват с познати катаджии, съдии и прочие.

33

Анонимен

преди 6 години

Полицията е въздух под налягане.Страшна е за обикновения, трудещ се човек, плащащ сметки и данъци. Подигравха е за ... всички други!

32

Анонимен

преди 6 години

Затова им плащат и като не им харесва може да напуснат МВР. В ЕС има човешки права и не може да си правят каквото си искат. Редно е да се раздаде оръжие на населението както е в САЩ за да се защитава по-добре а не частна полиция по селата, която ще защитава кметовете деспоти.

31

Анонимен

преди 6 години

Най-много корупция е точно в МВР и съдебната и пак им вдигнаха заплатите.. Полицай е с 1000 лева минимална заплата, а съдийка с 4000 лева.

30

Анонимен

преди 6 години

ГОЛЕМИТЕ кримки кога?Или само ще изместваме народния гняв от ГОЛЕМИТЕ проблеми...

29

Анонимен

преди 6 години

В БЪлгария закони има само за някои за повечето начело с върхушката, криминалният контингент и етнос закони няма!

28

Анонимен

преди 6 години

Кримките са в парламента !Създадоха групировки които да са им в тяхна услуга .от 89 години насам държавата се разпредели между новите "демократи"