18

Анонимен

преди 6 години

Един овен се декапитира на високо място и ако кръвта тръгне на юг, значи ще има избори две в една, ако пък на север - тогава е 3 в едно, ако пък на запад - значи овена е джендер. Тъй пише в наръчника за шамани верни на партията

17

Агент Гоце

преди 6 години

С ограбеното от Белене, Южен поток и Големия шлем агент Гоце може да изхранва още поне 100 години цялата си фамилия без да си мръдне пръста като я обезпечи и с хотели разбира се... Младежите в АБВ дали си дават сметка, че са наследници на Гоце...

16

Анонимен

преди 6 години

Едни и същи, едни и същи вече 30 и повече години.... Само избори, пари и постове в главите им... А народът?????? За него никой не мисли!

15

Анонимен

преди 6 години

И той като Плевнелиев се изказва без да са му искали мнението.

14

Гоце от Сирищник

преди 6 години

Ех, ти Гоце издокаран,от Москва агент докаран.Виж се колко жалък стана,цял народ ти гледа срама.

13

Анонимен

преди 6 години

Парваноглу, колко получи на последния вот!?Да ви ЕМ надута и нагла десарска! обсебили всичко в тази държава като се почне от властта и се стигне до последната медийна ***! Цялата ДС мафия врещи срещу Корни! Факт!

12

ист

преди 6 години

Напъва се за предсрочни избори като гладен в тоалетна.

11

Анонимен

преди 6 години

В следващия парламент ГЕРБ и партията на Слави ще прокарат мажоритарния вот и с БСП е свършено завинаги.

10

Анонимен

преди 6 години

Радев го отсвири като ментор и видяхте как Решетников тръгна да злепоставя Корнелия! Тея Бойковци и Първановци вземете вече се отървете от тях! Ако искате пък карайте както до сега!

9

Анонимен

преди 6 години

Odavna trabvasche abv i bsp da sa saedno kakvo stana zazarov s skapite koli i imoti da milioni na deput.ot gerb i dr partii 4akame resultati kakvo stava s korupziata drugari ot gerb i pravitelstvo kakvo stsva s unijenite mi im.saplati i pensii nama i 100 eur na m giranov i zvetanov s 100 eur li jivejat ne vi li e sram ot belite isma4eni stari hira koito sa rabotili po 49 45 g sa jalti stitinki i saga sa bedni besbojnizi no gospod sabanha no ne sabravja drugari ot gerb

8

Дракона

преди 6 години

БСПто бая лидери му се изредиха, трябва сега Стефан Данаилов да го поведе, бабите поне да се изкефят

7

П.Петров

преди 6 години

Протежето му Трифонов тогава ли ще е готово с проекта ?

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазбира се че има, защото в един момент рази псевдополитическа класа ще падне, и тогава ще настане време разделно!

5

Анонимен

преди 6 години

Вече има ли смисъл от избори?!Държавата рухва ден из ден под вещото ръководство на наще мъдри политици!

4

Минет-у

преди 6 години

Господин Винету, колко взе от пратия ГРОБ незнам, но на всички е ясно че ще падне това правителство. Самия вожд, няма да издържи на нападките, и противоречията и като един доказал се страхливец ще подаде оставка, за да може пак да купи *** и да дойде да цоца пари от народа. Но дано четвъртото идване да се провали, защото ако се случи, това ще бъде края и на България.

3

Анонимен

преди 6 години

Възможно е и да има такъв вот, защото поне 2-3 партии ще се опитат да сгъстят редиците, подпомогнати от местния вот. ГЕРБ и ДПС може да са на кяр.

2

Кака Сийка

преди 6 години

СПА в Кюстендил. Скоро и в други градове. Затова е поредното напъване на селянина от Сирищник.

1

Винету

преди 6 години

А ве, сминдух, ти си гледай граняслата партийка АБВ - още ли я има? Не си познал, предсрочни парламентарни избори няма да има.