9

Да ама НЕ

преди 6 години

Драги ми смехурковци от форума. Рано е още да оставим двете Кореи да се разберат. Доакто Кимчо стиска ядрените оръжия в юмрука си, северна Корея за нищо не е готова. Но нека погледнем реалната ситуация днес, като зарежем пожелателното мислене. Реалът е такъв. Има движение, Кимчо поне показа някакво желание за разговори. И това е нещо. Знам, че той ползва олимпиадата за трамплин, обаче и от трамплин се пада. Повече по въпроса - в друг постинг.

8

Анонимен

преди 6 години

НАПРЕДЪК В ПРЕГОВОРИТЕ ЩЕ ИМА, АКО САЩ БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ.В СЛУЧАЯ ТЕ СА ВРЕДЕН ЕЛЕМЕНТ ТАМ.

7

Жо

преди 6 години

АБСУРДНО е да се мисли за обединение на двете Кореи. Няма вариант, който да устройва и двете държави.Вярвате ли, че Кимчо ще се съгласи да отвори границата? Нали никой не си представя, че Ким Чен Ун ще се съгласи на мирни демократични избори едновременно в Севера и Юга и ще се откаже от "кокала" ако ги загуби? Още по абсурдно е южнокорейците да поискат да ги управлява комунист. Преди да пишете глупости- мислете!

6

Radio Ереван

преди 6 години

- Ще има! Ако борците за демокрация отвъд Атлантика не им дойде твърде миролюбиво и демократично!

5

Дядо ви

преди 6 години

Ако САЩ не се намесват до сега двете кореи да се бяха разбрали.

4

Аз там

преди 6 години

Щяха да си ги решат, ама на мястото на Samsung щеше сега да има казарма :)

3

Анонимен

преди 6 години

Много отдавна щяха да са си решили проблемите, ако нямаха такива усърдни и загрижени помощници отвън.

2

ОФ

преди 6 години

Ще ви кажа отсега кой факт ще е показателен за позитивното развитие на взаимоотношенията между Севера и Юга. Ако след края на олимпиадата ЮК се поддаде на натиска и позволи да бъде въвлечена в мащабни съвместни военни учения край бреговете на КНДР затоплянето ще приключи преди да е достигнало до 0 градуса по Целзий.

1

Анонимен

преди 6 години

Да, ако "великите демократи" не се намесят и оставят корейците да се разберат като един народ.