266

Анонимен

преди 5 години

Господин Константинов, интересно си е да рАзберем - ти какво работиш? С какви пари си плащаш тока и ляба? Най-достойната ти пиар версия е да признайш, че жена ти те издържа. Ако ли пък не е така - пАри за пиарства кой ти дава?

265

Anatoli73

преди 6 години

Da pomolim evropa dani nameriat nov Ferdinand

264

Кики

преди 6 години

Важно е кучето мъченик Цезар да си намери приемно семейство

263

Анонимен

преди 6 години

До 10 години ние българите или умираме или емигрираме И ТО ЗАЩОТО НЕ НАМЕРИХМЕ НАЧИН ДА НАКАРАМЕ ПОЛИТИЦИТЕ СИ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ. От едната страна Турция, от другата Русия зинали да ни глътнат... Отвътре *** се множат като зайци. Няма начин.

262

Зозо

преди 6 години

Тоя К.Костадинов не се ли хранеше от руската ръка?

261

Анонимен

преди 6 години

Костадинов си мисли , че в ГЕРБ сме се изчерпали , но нещо много се е объркал.Към днешна дата няма наш съперник, който да предложи стабилно управление на страната , различно по същество от нашето. Другите нямат капацитет и организация, която поне да е наполовина дисциплинирана като нашата.Свиквайте с нас, който иска да работи за БГ - да заповяда при нас, но и през ум да ви не минава, че има сила , която да ни събори.

260

късно е чадо

преди 6 години

Да не се усетиха депутатите че няма да има кой да им плаща пенсиите след 10г.

259

Анонимен

преди 6 години

Да си запишеш детето на градина .Такава бюрокрация все едно в вуз ще чака прием.Пфи бай Тошо имаше градини в фабриките. За удобство

258

СатаНАТО

преди 6 години

Елита на държавата не се "излъчва от народа", а се формира в течение на поколения, дори в някои случаи на векове!Накрая идва съветската армия и народния съд и ни връща в първи клас.

257

до 10 години

преди 6 години

Който остане последен ще плаща сметката.

256

Анонимен

преди 6 години

Живея в блок, където 100% от младите семейства имат по две деца. Три семейства имат по три момчета. Имам трима колеги с по три деца. И говоря само за българи. Вече навсякъде можеш да видиш работещи роми, така че и интеграцията си върви. Не говорете глупости, няма никакъв проблем с демографията.

255

борба за оцеляване

преди 6 години

Деца не могат да се гледат под стрес.Дивашки живот. То и с животините е така. Като няма условия отиват в червената книга

254

Анонимен

преди 6 години

И да изчезнем няма да е трагедия...

253

Трак

преди 6 години

Този измамник , защо въобще му давате гласност.

252

Уфф и след 100 г.

преди 6 години

ще едно е същото-само за оцеляване се приказва в страната с лошия материал.Правенето на мизерии,кражби и тарикътлъци и непрекъснатия стрес да не се минем щото всеки дебне да те е.бне е ежедневието на калпавия бг. материал борещ се да оцеля нон-стоп.Висша форма на мазохизъм.Едно и също през годините-1300г. българина оцелявал ама как е живял и живее сега в настоящето?....

251

Анонимен

преди 6 години

Ще и а само оядени герберстки Суджуци, крадци от Обществени поръчки и Еврофондове.

250

Анонимен

преди 6 години

Война кръв смърт докато кръв не се лее никога няма да се оправим.

249

Ok до 191

преди 6 години

Фондацията се нарича Българска памет.Интересно развитие има основателя и. Награди от ЕС, клинтънови организации, а отчета за 2016 започна със снимка на която най отпред е Плевнелиев.Трудно е да се намерят другите членове, но не е невъзможно.

248

Анонимен

преди 6 години

Българина е толкова ***, че живее по-добре сред чужди, не сред свои.

247

късмет

преди 6 години

до 258Я да види дядо Поп,има ли в гърнето боб ??