18

Анонимен

преди 6 години

Спрели били полетите до луната защото били прагматици. Те наистина са прагматици - никога и не са почвали полетите до луната ;)))

17

Анонимен

преди 6 години

Как недвижим бе! Та станцията се движи! Със 7.6 километра в секунда! Един от най - бързите обекти, сътворен от човешка ръка!

16

Анонимен

преди 6 години

Държава която даде каквото и да било на частника е такава която се разпада и срива.Тук ги видяхме до какви катастрофи водят. Май че американците искат и те да гледат и то в космоса.

15

Анонимен

преди 6 години

" "Като фискален консерватор зная, че едно от най-тъпите неща, които можете да направите, е да отмените програми, след като в тях са инвестирани милиарди, а имат още сериозни възможности за живот" --Веднага се сещаме за аец Беленеи *** от Банкя .

14

До 13

преди 6 години

По-голяма глупост не бях чел.Къде ви ги раждат мозъците такива незнам.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Най-напред от това ще пострадат самите САЩ. Сетете се, защо!А Русия ще се освободи поредно от задължоения и харчове, които тъno, в собствен ущърб, продължава да изпълнява с усърдие и атавистичен интернационализъм, вместо да си гледа собствения интерес и да не харчи държавната хазна за чужди налудничави амбиции за завладяване на Космоса.

12

Анонимен

преди 6 години

До 11 - Ок, това е твоето мнение. Работи в тази насока. Лорд Келвин беше казал, че не е останало нищо за откриване във Физиката. Това го каза преди 120 години.

11

Правилно решение

преди 6 години

Засега космическите програми за чиста загуба не време и пари. И на децата вече е ясно че пътуването във космоса е невъзможно и няма абсолютно никакви надежди да посетим други планети. Досега със телескопи са открити над 400 000 хил. планети и нито една няма условия за живот. А дори и да има пътуването до там е невъзможно защото дори и най близките планети се намират над десетки светлинни години от нас.Сега по важното е да запазим земята и да не се самоунищожим като вид в близките 50-100г.

10

Анонимен

преди 6 години

До 8 :Глупости.До момента САЩ са наляли в МКС малко над 100млрд. долара от общо 150млрд.Така че ,те определят какво се случва с тази станция.САЩ спрат ли парите,спира и целия проект,защото Русия и останалите държави нямат възможност да поддържат такова съоръжение.

9

Онзи

преди 6 години

Тази новина или е "fake" или някой не е превел истинската новина. Американците не могат да приватизират, защото от цялата МКС техни са само соларните панели и ако случайно са пратили някой модул- лаборатория. Ако искат него да отдават на частници е друго нещо- цялата МКС няма как.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе кви са тия *** приказки ? Как ше я приватизират като половината е на Руснаците ?

7

Анонимен

преди 6 години

Станцията имаше огромен принос за науката, но вече трудно може да предостави нещо ново, без сериозна модернизация. А както знаем в днешно време е по-евнтино ново строителство отколкото ремонт и преустройство на нещо старо

6

Solar Power

преди 6 години

Личи си,че българите не са прагматици. Важни са истинските неща от живота и практиката.Затова и накачателния кодекс на американците също е базиран на практиката. А тук в БГ за едно и също престъпление можеш да получиш затвор а друг глоба.....Затова и ще спрат да ползват МКС защото са пактици. Няма бизнес, няма печалба - затваряй. Простичко е. И ако следваме тук принципа и се затворят менте болниците ще има истинско здравеопазване а не псевдо. Един глупав тест не ти пускат а направо антибиотици

5

Solar Power

преди 6 години

Това е прави са ! Американците са прагматици. Нещо което не носи пари се затваря.Поради същата причина спряха полетите до луната. Поради същата причина ползват евтини руски ракети за изстрелване. Просто бизнес :)

4

tonygl

преди 6 години

Колко да е недвижим този имот след като се движи с 27600 км/ч ? :D

3

Анонимен

преди 6 години

Ясна е работата, МКС не им трябва за нищо повече. Гледат към Марс.

2

Анонимен

преди 6 години

До Летящ МангоВ Стар Трек, като *** няма ... Защото се развива в бъдещето :)

1

Летящ Манго

преди 6 години

Батки, ако нямате ко я прити, кажити - че я оберем!Безплатно и в движение!