28

71005

преди 6 години

Още един неодоизмислен проблем с реституциите и кривия преход ...как в чехия германия земята се връща в повечето случй на друго място със същата площ или се изплаща обещетение а тука на ти парче земя от дедо ти гоши направи си небостъргач ама да не ти пука че града се е разраснал и ливадата у младост е станала жилищен район за 60 години и нещата са се променили ...

27

Анонимен

преди 6 години

А протест на собствениците на имоти срещу затрояването им с панелни блокове без тяхно съгласие?

26

Заедно или ни никога

преди 6 години

Ако има хора от младост 1 или изобщо такива които искат да помогнат във възпирането на подобни неморални и архаични застроявания нмолим да заповядат на Петъчният протест от 18:30, до заведението зад бл. 1А и бл. 3... ! КРАЙНО време е Българите да се подкрепяме с-у престъпни решения от властта, утре може да сполети всеки квартал ил общество !

25

Анонимен

преди 6 години

Частната собственост е неприкосновена. Друг е въпроса сега след като всичко е объркано, дали може да се оправи , и всеки да получи квадратния си метър. Не вярвам.... 😎А що се отнася за негодуващите... съжалявам. Но ако някой отиде и им вземе домът ( от където са дошли), май няма да им е добре. 😢Трябва да се намери решение за излизане от кашата, която БКП ( сегашното БСП ) са забъркали.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо са построили блок върху земята на човека?

23

Анонимен

преди 6 години

Не е приятно да има още згради в Младост т.к. беше зелен и хубав квартал, но реда правото на собственост трябва да се уважават. Не може да се въвежда ред с махленски свади и безредие или както каза момата от видеото с революция :) Докато не се научим да уважаваме с спаздваме реда и правилате все ще са ни виновни или Комунистите или Социалистите или ГЕРБ (не съм им фен, но да се отклоняваме от темата). Когато осъзнаем, че безредието ни мори в тази държава оттогава нещата ще тръгнат на добре.

22

болен комунист

преди 6 години

Няма частна собственост - няма проблем

21

Анонимен

преди 6 години

"Имали са 12 декара ниви извън града. За да е справедливо нека им върнат 12 декара ниви извън софия!"Ахахаха, ако искаш направо във твойто село да вземем земята

20

другари

преди 6 години

Бай Тошко какви хубави комплекси построи върху открадната земя!

19

Чичо Митко

преди 6 години

Панелките ще се разпаднат от самосебе си-Младост,Дружба,Люлин ,Гоце Делчев и другите подобни са обречени ,,по рождение" Това гдето било построено нямало да може да се боядиса.Ами че то има още 15-20 години живот.А после кой ще е виновен другари?Тогавашните управляващи ли ??? Строено за ,,временно",както временно беше недоносчето социализъм.Сам го нарече така бай Тошо. А ти 16 знай че ,,Младост"беше ниви, извън София явно си малък и представите са ти други.

18

veselin iordanov

преди 6 години

До Данчо Фандъкофф50 години държавата е ползвала на хората собственоста,собственика не е виновен,държавата трява да изкупи имота,ако иска да бъде равноправие.

17

Анонимен

преди 6 години

Строят им корекоми на всеки ъгъл на софиянци, а те си искат байтошовските градинки. Ще има банани и шоколади в корекома. И шоколадови яйца. Ще се извие опашка за тоалетна хартия.

16

Анонимен

преди 6 години

Всичката им работа на комунистите сега прекръстели се на социалисти е такава. За тях закони и ред не съществуват. Тодор Живков и всички негови приближени си построиха къщи в Бояна върху крадени земи от собствениците им. Така , че какво остава за кв. Младост. БКП-БСП е проклятието на България .

15

Гочето

преди 6 години

До ИстинатаОсобено тия с Шкодите!

14

Анонимен

преди 6 години

Първопричината за всички проблеми на България е 50 годишното управление на БКП-БСП. Тази терористична партия изби грамотните и богати хора и навсякъде се внедриха необразовани и природно нискоинтелигентни хора за управници на всички нива. Начело на Държавата беше Тодор Живков , човек без никакво образование и интелект. Какво очаквате след тези 50 години мракобесие.

13

Мен

преди 6 години

До ИстинатаТия с частната собственост защо не си искат нивата, каквато са имали преди национализацията а искат градинката? Ако толкова я искат да, платят всичко построено на нея и да си я вземат. Ако не - нивата извън софия е точно това което са имали. Тия глупости за частната собственост ги пробутвай някъде другата, всички знаем как се рестируитаха земите и на кой....

12

Шопо

преди 6 години

Не бъдете егоисти ! Нека има жилища и за другите провинциалисти...

11

Анонимен

преди 6 години

Частната собственост в България не значи нищо. На собствениците на апартаменти новостроящата сграда им пречи, а на собствениците на терена и инвеститора не им пречат блоковете? Сега собствениците на терена ще осъдят общината и всички ще плащаме простотии на група безделници и онази руса куха лейка.

10

Анонимен

преди 6 години

През 1944 г. комунистите биха и ограбиха собствениците на имоти , сега им ги върнаха , ама те не са ниви , а градски парцели и ето го резултата . Затова няма и няма да има оправия в нашата Държава , а на всичкото отгоре още има хора , които искат БКП-БСП да се върнат на власт. Какво повече да коментираш, това си заслужаваме .

9

Анонимен

преди 6 години

на ви демокрация!