29

Анонимен

преди 6 години

Аз за n-ti път ще кажа, че от Европредседателството ще имаме повече негативи, отколкото позитиви за страната. Първо-няма да спрат да ни натискат за Истанбулската конвенция, второ-Шенген през крив макарон, трето, ползват ни за пощенска кутия в западните балкани и наш Бойко си въобразява, че някой го слуша там, четвърто-ще ни насъскват да правим някое и друго изказване в стил Плевнелиев срещу Русия и накрая ще изхарчим за всичко това маса народни пари, които можеха да се дадат в други сфери.

28

Мюмюн

преди 6 години

Това, което получаваме от ЕС "в повече" директно отива в мафията(усвоителите), и а прави по-силна да мачка неудобния/обикновен човечец. На кратко: вноската ни в ЕС от данъците отива в мафията. ЕС и еврофондовете са бич за тая страна и ще я погребат!

27

Даола

преди 6 години

Това, което получаваме от ЕС било много повече, но кой го " усвоява" - това пак са държавни чиновници. Защо министерският съвет не публикува точна информация за получени и изразходвани средства по еврофондовете - на достъпно за народа място и на разбираем език.

26

Даола

преди 6 години

Да бяхме използвали тези 150 000 000 за нещо наистина полезно, а не за издръжка на евротъртеите, които за нищо не служат, освен да дрънкат празни приказки.

25

Анонимен

преди 6 години

Той и един пенсионер в България прави същите дневни разходи за себе си. Особено след като патриотите дойдоха на власт и пенсионерите тънат в охолство и благополучие.

24

Лил

преди 6 години

До гербист-патриотБравооооооооооо на този ,който се представя като "гербист-патриот" и разлайва кучетата...Някои "хора" ги бива за това идеално!!!

23

Ala-Bala

преди 6 години

Представлението, което ни изнесоха в НТ "Иван Вазов", беше много показателно за тези т.н. Европейски политици. Да се чудиш дали са алкохолици, със вродено или старческо слабоумие или просто са страхотни артисти. Затова Великобритания ги натири. Омръзна им да ги хрантутят. Скоро ще ни пратят и проверяващите по *** идеологията. И тях ще хрантутим. Да се готвят *** да ги обслужват. Отврат!

22

Анонимен

преди 6 години

Много съм кахърна. Знам само няколко ресторанта в София, където вечерята излиза около 100 лв на човек. Как ще успеем да поемем 25 000 души? Спешно трябва да построим нови ресторанти или да вдигнем драстично цените в съществуващите, не може така!

21

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

Такова е счетоводството в правната школа на Боко Тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла. Нали си го избирате и Ен на брой пъти громи ***. Приятен ден, *** мат'риал.

20

vlady

преди 6 години

На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", а руснаците - "Сталина на вас нет!".

19

Анонимен

преди 6 години

Издръжката на един дребен еврочиновник на ден струва повече от един пенсионер за три месеца или детските надбавки на дете за една година. Само си направете сметката кой е по-важен!

18

Анонимен

преди 6 години

Гепаджийте построиха социализЪма по време на "демокрация"

17

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Всеки евробюрократ получава и по 304 безотчетни евро на ден (608 лева). Което прави издръжката му 1168 лева на ден. При 341 лева месечна пенсия в България, един "европеец" харчи на ден пенсиите на 3 и половина пенсионери.

16

Анонимен

преди 6 години

чуства се инфлацията . преди *** секс беше 150 лв. стана 200 лв. сега обявите нощем са на 300 лв.

15

Gopeto

преди 6 години

560х25000=14 000 000лв. Те ще дойдат за миним 2 дни,което значи още 14млн. , общо стават 28 000 000лв! Голяма част от тях ще дойдат по няколко пъти, което значи,че ще похарчим поне едни... 35-40млн. лева!!!Е майка му стара, трябва ли всяка коледа да пускаме смс-и за болни деца,вместо да построим една супер оборудвана болница и да си ги лекуваме навременно и тук?!?!Малоумщина без край!

14

Питам

преди 6 години

След един такъв разкош, как ще убедим евродепутатите че сме бедни?

13

д-р Исня

преди 6 години

Трябва да са доволни, все пак взимат залъка директно от устата на сирачета, пенсионери и социално слаби семейства! Зада може един депутат няма значение дали евро- или роден да се наплюска кат пpace, гладуват 500 пенсионера. Ако на това се оплаче някой - евалата - става за президент, цар и премиер едновременно!

12

Анонимен

преди 6 години

До амиБългария получава повече отколкото дава на ЕС, точно ти *** не плащаш нищо на никого..

11

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

10

Алов

преди 6 години

Яжте пенсионери !!!!!!!!