191

Анонимен

преди 6 години

Не разбира се- историята тръгва от вълка и от кучето,чиито синове са турците. Този кучешки син с хората ли иска да се сравнява?

190

Анонимен

преди 6 години

А Каракачанов от зор да налива пари на братушките ни държи по гол ***...

189

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше Германия и немската техника,машини,сега още щяха да са в ранното Средновековие.Те ги издигнаха на крака икономически,благодарение на машините за производство купени от Германия преди доста години.

188

Асан

преди 6 години

До етнически турчинА ТИ НАЯДЕН ЛИ СИ БРЕ ?Туууу аман от *** амуджи.

187

Асан

преди 6 години

Атататюрк е велик бре мискинин.Ти си жалък.

186

етнически турчин

преди 6 години

До ТракЗА туй ли българина гладува понеже не си признава ежедневните си грешки

185

Трак

преди 6 години

Ердоган никога няма да направи Турция велика , защото вижда само хубавите моменти от историята си , без да взима поуки от лошите.Вижте Германия какво направи , като си призна грешките.Всеки тридесети германец е милионер-рекорд в света.

184

vh

преди 6 години

Боже, колко простотия има по тоя свят, Боже! Направо нямам думи! Чета и не вярвам как е възможно някой да ми казва, че българите са си живуркали предоволно под турско! За това ли, че тази държава е нямала нищо общо с някаква култура, че през 19 в. все още сме рисували икони както през 14 век (ето къде сме застинали за 5 века!) , "Многострадална Геновева" , фесове, потури *** и верски геноцид? Ето докъде ни докара голямата "източна култура" (смятай, джамии и хареми). Ужас!!!!

183

До 182

преди 6 години

Не е точно така. Времената са били сурови, което не означава дивашки. Дивашка е била и е ислямската религия която не търпи развитие.

182

Smej

преди 6 години

Турция е огризката на Османската империя.

181

Анонимен

преди 6 години

От понеделник до петак, определени медии се препечатват и сменят други теми по важни. За удобство е Ердоган неукротимия. Ройтер ДВ и определени медии в БГ. Какъв ви е проблема да има стабилен съсед. Ако има прекрояване на граници мислите ли че тя ще е изолиран случай. Изумително как сляпо не виждат какво се твори в сирия изгониха местните араби и наемни войски разположиха. Нещо ново в историята стьпка по стьпка творяд да се случи Армагедона. А трябва ли.

180

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Те пюскюлите все за империя си мечтаят, а не виждат, че са едни джуджета и никой няма да им позволи да станат нещо повече отколкото са сега. Второ аз предвиждам, че при тях ще се запролети, ама така ще се запролети, че Либия, Ирак и Сирия ще са като детска игра. От тази незадоволена лакомия на пюскюлите предвиждам, че ще изникне нова държава за тяхна сметка и те ще са малцинството.

179

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е много болен, скоро ще пукне и Турция ще се разпадне.

178

Анонимен

преди 6 години

Турция е агресор в Сирия и Кипър, Турция трябва да бъде изключена от ООН, НАТО и всички международни организации..............докато се научат да си знаят мястото.

177

do 181

преди 6 години

do 181 takiva sa bili vremenata ili mackash ili te machkat imalo e voyna neprekusnato

176

Анонимен

преди 6 години

"Някои се опитват непрекъснато да ни откъснат от нашите корени и древни ценности." Ако пожарищата и реките от кръв са техните ценности - значи Ердоган живее в миналото. Никъде, повтарям никъде където е стъпил кракът на османлиите не е имало нещо друго освен разруха и страдание! Никъде културата, науката, хуманизмът не са оцелели под османско управление.

175

jjjjjj

преди 6 години

Vsicki sasedi na Turciq sa mrazeli turcite axaxaxaxa...ami mnogo qsno che shte gi mrazqt ako komshiqta chuka jena ti celi 5 veka ti nqma li da go mrazish :D :D

174

rrr

преди 6 години

16-tata turska durjava e Osmanskata bqha svetovni lideri celi 5 veka Republika Turciq e 17ta turska durjava suzdadena prez 1923 ot tam napravete si smetka kolko godini istoriq imat turcite

173

Анонимен

преди 6 години

Ердоган мечтае за империя, но накрая ще има независим Кюрдистан и Турция губи 1/3 от територията си.

172

Анонимен

преди 6 години

Ердоган да изтегля аскера си от свещената сирийска земя.В противен случай - Турция да бъде изключена от ООН и НАТО.