12

Хан Тервел

преди 6 години

..... Лицето Димитров поне да беше излезнал , като Казийски , и да каже точно , прямо и ясно какви са причините ... но ИСТИНСКИТЕ ... за ОТКАЗИТЕ му да играе ЗА БЪЛГАРИЯ , и на турнири в БЪЛГАРИЯ !!! ...... Матей поне излезе и каза ... Точка ! ... Друг е въпроса дали е бил прав или не ... Но излезе , като пич !!! .... Димитров , точно като някаква МИШКА ... "Контузен" съм и "имам други цели" и направо избяга от България .... Тоя заслужава - ПЪЛНО ЗАБВЕНИЕ !!! ......

11

Хан Аспарух

преди 6 години

:) Поздравления за Мирза ! :) ... Стана един доста добър и оспорван двубой , достоен за финал ! :) ... Три сета , два от тях - с тайбрек ! :) ... Иначе вчера гледах кадри от тренировката на лицето Григор Димитров в Ротердам ... "Феноменално" експресно се е "оправил" :) ;) :) ... Направо ще си кажеш ;) че НЕ Е имал никаква "контузия" ... А във вторник и среща ще играе ! :) ... Щеше да е смешно , ако не беше твърде жалко ... Отличен спортист - милионер се прави на ... МИШОК ... в Родината си !

10

Анонимен

преди 6 години

Бай ***...ще плюе по Григор...винаги. във всяка ситуация. И да беше дошъл...и да не беше.Гришо най добре да забрави тая мизерна *** и да си гледа кариерата в чужбина.

9

Кънчо

преди 6 години

Странно как Григор взе че се почувства толкова добре за Ротердам. Случаенос??

8

Кари Братшоу

преди 6 години

Абе, какво става с Гришо? Някой знае ли да ни даде най-нова информация?

7

Анонимен

преди 6 години

Много хубав финал стана! Страхотна емоция за тези играчи, които никога не са били на ATP финал. Тая размазана снимка на Мирза е ужасна, поне за шампионите дайте по някой лев на агенциите да ви пуснат нормална снимка...

6

Гришо

преди 6 години

Тоя е ламер, сега ше види как отпадат истинските професионалисти още на втория кръг в Ротердам.

5

Българин

преди 6 години

Ходих на мача. Добър мач, но всеки един от публиката не криеше разочарованието си от това, че Григор ни предаде.

4

до ВОВО

преди 6 години

И като е бил контузен Григо за София, да не играе всички турнири до края на годината ли? Три седмици минаха от както каза, че има силни болки в рамото, не е казал контузия! Знаеш ли разликата между двете?!? За 3 седмици не може да се възстанови ли?!

3

Анонимен

преди 6 години

Поздравления за момчето, играл е мъжката. На Григор пожелавам също успехи, макар вече да не е от сърце

2

BOBO

преди 6 години

До BurzumГришо уж бил контузен,а ще играе в Ротердам......как стават тия неща?????

1

Анонимен

преди 6 години

***, гледаш ли? Никой не го знае тоя, а мина първия кръг, ВТОРИЯ КРЪГ, по-нататък взе турнира и скочи със 76 места в класирането.