19

Реално погледнато

преди 6 години

То никой не е сигурен искат ли евреите мир с когото и да било.

18

Категоричен

преди 6 години

Историята не може да се фалшифицира.А тя сочи, че евреите през вековете са гонени от всякъде. / ПРЕДИ ДА ЦВЪКНЕШ минус, ОТВОРИ и ПРОЧЕТИ/" Публикувано във факти.бг: На 31 март 1492 г. испанският крал Фердинанд Арагонски и съпругата му Изабела Кастилска издават декрет, с който заповядват на всички свои поданици с еврейски произход да се покръстят или да напуснат страната. Те получават четири месеца, за да направят едното или другото. " БЕЗ КОМЕНТАР!

17

анонимен

преди 6 години

израел никога не е искал мир от кьде желанието му за бои с когото му скимненакрая ще гризне дрьвцето нищо че сащ го защитават

16

BatBulgar

преди 6 години

До А беМи те ценностите на пророка мохамед и тези, на месията - Иисаа са едни и същи. Ама калвачи като тебе от де да го знаят тва. Прав е човека. Фалшива държава е израел, отдавна нямат право на държава, аргхангела им е на слънцето и не ги закриля. Няма мяасто за рая в тях. Сори бейби, не препознаха господа. Мюсюлманите го познаха, евреите, които най-много го чакаха, не го познаха. ЕВАЛА

15

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тръмп.Майстор на 'тоягата и моркова' ! Затова и САЩ е в разцвет, за ужас на ултралибералите!Някои цирагжии по долу го разбират че това било 'и тако и вако', ама толкова им е акъла.Затуй Тръмп е милиардер и Президент на Света , а те пишат коментари за по копейка на парче, за да си купят 'пищовче' с фалшива водка.

14

Анонимен

преди 6 години

До TimerАко беше българин, щеше да е разбираемо да си толкова неграмотен и да щракаш на шльокавица, но явно си турчин, и да ти кажа право куме в очите - срамота е, както е и грехота, един турчин да е толкова неграмотен!! Просто не отива на класата на турчина!Аркадаш, пиши на кирилица и на грамотен български език, лютфен!!!

13

Анонимен

преди 6 години

До ДодоЩо, аз не мога ли просто да седна и да го изслушам *** какви тъпотии плещи, та трябва ти да ми се обясняваш какъв "stable genius" е тиквеника!? Само баламурковци могат да му се вържат на този оранжгутан, но както виждам, дори и в този форум има доста от тях! Направи си труда и му изгледай някое свободно интервю с това *** и сам реши за каква колосална прозталащина ти рукам язе!

12

Брей

преди 6 години

Нещо не те разбрах. От къде си?

11

Анонимен до 10

преди 6 години

Селяка в случая си ти, кое от написаното от 6 не е вярно ?Има два варианта да си еврейче, или от някое НПО и в двата случая не е добре.

10

Брей

преди 6 години

Ако напишете дори един коментар без нападки и хейт евала :)Май самия Тръмп си плаща за какъвто и да е позитивен/негативен шум около него, а като го забравим за един ден прибягва до twitter.

9

Додо

преди 6 години

Преди да се палите и да пишете неща, които не са ви ясни в коментарите, не забравяйте един много важен момент - абсолютно всичко, което четете за Тръмп в медиите е диверсия и конспирация, платени пряко или косвено от Илюминатските елити и слугинажите им - имея в виду: Гардиан, БиБиСи, Дойче Веле, Ню Йорк Таймс и т.н. изпрaжнения! По темата: Тръмп е спасителя на нашата юдео-християнска европейска Бяла цивилизация. Колкото и да го мразят елитите за това му качество! MAGA2020

8

До 6

преди 6 години

Интересна гледна точка от анонимен средностатистически български селянин!

7

А бе

преди 6 години

До АнонименЕ па поживял си е бурно човека-евала.Щом изкарва яко пари-ще живее!Типичен бял американец.А ти да не си падаш по ценностите на пророка Мохамед,ха-ха?

6

Анонимен

преди 6 години

КЪВ МИР КВИ 5 ЛЕВА!ИЗРАЕЛ НАХЛУВА СЪС АРМИЯТА И ЗАВЗЕМА ЙЕРУСАЛИМ ПОЛОВИНАТА!ИЗРАЕЛ Е ГОСТЕНИН ТАМ И ВМЕСТО ДА Е БЛАГОДАРЕН, ЧЕ Е ПОЛУЧИЛ ТАЗИ ЗЕМЯ ТОЙ НЕПРЕКЪСНАТО КРАДЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ОТ ПАЛЕСТИНА!АДОЛФ МНОГО ДОБРЕ Е ЗНАЕЛ КАКВИ СА И ЗАТОВА ГИ Е ПРЕСЛЕДВАЛ!АЗ СЪМ ХРИСТИЯНИН ТОТАЛНО НЕПОДКРЕПЯМ КУРАНА И ТОТАЛНО НЕОДОБРЯВАМ ЕВРЕИТЕ!

5

А бе

преди 6 години

Днес четох много любопитна статия за Белия дом.Според свещеника на институцията(има такава длъжност!) Мелания е поръчала прочистване на сградата от всякакви езически амулети,тотеми и др. подобни,с които е била напълнена по времето на Обама,че и Клинтън.В мероприятието са били задействани 40(!) свещенници-екзорсисти!После всяка стая била осветена по християнските обичаи.Дали това е истина-не знам,линковете са към англоезични сайтове.По-скоро е имало голямо почистване след предишните обитатели-нег

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя Тръмп много бързо забрави кой го освободи от монархо-фашистко робство и на бърза ръка продаде православните ценности на американците за жълти центове!ПФУ!

3

Анонимен

преди 6 години

Голям пич тоя Тръмп! "И тако и вако". Така се става милиардер.

2

Емо

преди 6 години

Дреме ми какво иска Израел!Всъщност, като се вгледам много навътре в себе си, дълбоко в душата си, откривам, че май единственото за което истински ми дреме, е какво искам АЗ!

1

Брей

преди 6 години

Чак сега ли забеляза, че при всеки чуждестранен конфликт Израел тихомълком изтрелва по няколко ракети. Късно е вече , от Палестина нищо не остана.