21

партии любими

преди 6 години

Да се радва. докато може. Те са фамилия роботи - всичките са Ким Чен, тая е Йо. Радвай се, Йо, докато можеш. Нашата Людмила Живкова чак в Мексико ходи и след това и удариха секирата. И после се обърнаха нещата. "На СДС тогава станах член, брада си пуснах, скитах всеки ден по митинги, накичен със плакати..."

20

от мен

преди 6 години

Предлагам всички чалгари , силикони и издислави да заминат за Северна Корея без връщане.

19

Анонимен

преди 6 години

До Брей 13 Ами купуват с много глад.

18

Брей

преди 6 години

На някои безмислени коментари ще пропусна да отговоря ;)До Жо уместна забележка. И аз там сравнявах Северна/Южна/. Ако се съчетаят двете (което няма как да стане) ще е доста стабилна армия според изчисленията на globalfirepower.

17

да брей

преди 6 години

Пии си лосиона за вана и препрочитай "Работническо дело" от времето на светлия соц , че да има за каккво да си говориш с другите каскети в пенсионерския клуб.

16

Анонимен

преди 6 години

Корейците ако са без посредници ще се разберат. Помагачите в преговорите пречат. За радост на целия свят севернокорейската делегация и южнокорейската си подадоха ръце и са в един отбор в момента.

15

Анонимен

преди 6 години

До брейНе го казвай на ***, че в С. Корея е по добре от България, че ще вземат да емигрират натам вместо в САЩ, Германия, Великобритания. Само двамата ще го знаем и тихичко ще отидем в този земен рай.

14

Жо

преди 6 години

До Брей 13Населението на Северна Корея е 25 милиона и разполага с 945 000 души редовна армия. Виж Уикипедия!

13

Брей

преди 6 години

Инетерсно как с тази "инфлация" купуват ядрени оръжия и поддържат редовна 8 милионна армия. Как са по-зле (уж 102 vs 69 БВП ), а детската смъртност ни е 2-3х над тяхната. Това при положение, че са 50 милиона vs 7... добре, че са далече от нас.

12

Анонимен

преди 6 години

КИМ ЧЕН УН УМРЯ 2014-ТА ГОДИНА СЛЕД ТОВА Е ДВОЙНИК! ТОГАВА ИЗЧЕЗНА ЗА МЕСЕЦИ А ПРЕДИ ТОВА ИЗЛЕЗНА НА СЦЕНАТА КУЦАЙКИ НАЙ-ВЕРОЯТНО РАДИАЦИЯТА ГО СМАЧКА!

11

Анонимен

преди 6 години

Кво да му разказва. Те са излизали на запад а той е учил май в Швейцария. Те много добре знаят как е. Жена му има западни,маркови чанти и дрехи за хиляди евро

10

Уинован

преди 6 години

Хубава е не може да се отрече

9

Мнение

преди 6 години

Дано разкаже на болния си брат какви чудесии е видяла там. Ама няма да смее, че лудия ще я обезглави.За него няма значение кой кум , кой сват , кой на булката брат.

8

Анонимен

преди 6 години

Това не е никаква държава простако,просто една територия какво разсъждаваш сеночи Северна и Южна бЪлгария разделенс на ...

7

Запознат

преди 6 години

Бай митю, ми то държавата си е частна собственост на техната фамилия :)

6

бай Митю с кофата

преди 6 години

В Северна Корея няма частни самолети. Не е и нужно,ако всичко държавно е в твои ръце. Ех,журналистки...

5

можеше да стане цирк

преди 6 години

Ако беше решила да остане в ЮК и да не се връща в СК при братчето си. Щеше да стане мега резил за Кимчо. Ама смее ли дори да си го помисли тя, той какъвто е изобретателен може да накара да я инсталират в някоя от новите ракети и да я изстреля на някъде...

4

Брей

преди 6 години

Поне имат ядрено оръжие. Ние ако заплашиме САЩ до ден ще се обяви война , а до два ще капитулираме докато Меркел си бърка в носа.

3

Анонимен

преди 6 години

Напазарувала и се прибрала. Ама с тоя частен самолет сигурно така си ходи на пазар всяка седмица и сигурно не само в Южна Корея а и по-надалеч

2

Опасен чар

преди 6 години

Класа от всякъде!