47

????

преди 6 години

... а забравих и т.н. "турци" в България - те естествено са готови да се жертват пък за Турция.

46

????

преди 6 години

.... и като Ви чета коментарите, какво излиза - че ще се изтрепем един друг, едните за Русия, другите за САЩ. Нали сте БЪЛГАРИ, къде Ви е подкрепата за БЪЛГАРИЯ!

45

????

преди 6 години

Много сте отворени пред компютъра, на топло! Гледах филм за Сирия и там един ЧОВЕК показва къде са убили дъщерите му, едната на 4 другата на 12, жена му, майка му при бомбардировка! Погледа му издаваше всичко, нямаше страх от нищо - какво по-страшно от това! А политиците си дрънкат глупостите ..... и трепят наред! А Вие ги защитавате!

44

Свободен българин

преди 6 години

До Това е рецептата 14 - Да, така е. Няма Крим...

43

Ядосан

преди 6 години

До Анонимен: Само ако те намеря ще...***, спиш ли?

42

True

преди 6 години

Turskite trolove da si gledat istambulskata konvenciq ili da zaminavat za Afrin.Antraksa v turskata kochina ne im se otrazqva dobre.

41

Анонимен

преди 6 години

Азчинистратора да почисти! Заповед.

40

ЗДРАСТВУЙТЕ! Я БОТ

преди 6 години

********************************************************************************************************************************************************************************************************

39

Отговор

преди 6 години

Светът е много близко до унищожаване на огромната част от населението на земята като проекта е да остане само един златен милиард. Толкова. Новият световен ред предвижда избиването на голямата част от населениетп чрез ядрена война като началото ще бъде поставено в една война между Пакистан и Индия. Само там ще загинат милиард и половина.Златният милиард включва учени, лекари, инженери и най-богатите от планетата. За всички останали дейности в момента се създават роботи.

38

Анонимен

преди 6 години

Войните са мотора на прогреса, Уса са учасвали в првече от 100 досега и затова са номер 1.

37

До 32

преди 6 години

Браво!За съжаление изглежда в БГ маймуните преобладават, или някоя *** е начукаха минуси на поста ти.

36

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата опасност за мира на планетата са психопатите, завзели властта в диктаторските режими, ярък представител на които е Джуджагин!

35

Анонимен

преди 6 години

Ех ама се скъсахте да преписвате и превеждате чужди статии, как пък едно нещо вие не написахте първо

34

Анонимен

преди 6 години

Нашата най голяма пропаст от която няма излизане, е ГЕРБ вече 10 години затъваме и няма изход.

33

До 36

преди 6 години

За съжаление не е така, в случая те само цитират немски изследователски институт или каквото там е. За съжаление война и преразпределение е неизбежно. За съжаление една евентуална война трудно ще остави след себе си нещо за разпределение

32

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

DW като че ли е създадена от Йозеф Гьобелс?

31

Деси

преди 6 години

Корни,ние с Румбата за Свети валентин сме в Ню Йорк при младежа.Идвайте и вие бе.По принцип Да живее братска,православна Русия де(:(:(:(:

30

Кака Корни

преди 6 години

Абе балъци,ние с Деси Радева(президеншата)спасихме децата си и ги изнесохме в САЩ(колкото и популистично да ви звучи)Ваште обаче ги праштайте в Русия при Воватагтака е модерно сега.(:(:

29

Анонимен

преди 6 години

Делите се на русофили и русофоби. Аз съм от последните по определение! Когато дойде нашият ден (скоро) ще има истински нов ред - ред на трудовите и можещи хора. Маймуните ще са роби и толкоз! ПРАВА ЗА УМНИТЕ И ТРУДОЛБИВИТЕ! И сега ги издържаме останалите ***! Идва денят НИЕ да кажем колко и на кого! Хайл!

28

Анонимен

преди 6 години

До анти дойче веле; щом е дойче веле ясно какво ще е. *** на ФАЩ пишат тъпотии и Ел-Ка ***.ото ги превежда с гугле-то