44

мъка

преди 6 години

има ли "ислямска" всичко тръгва назад

43

Анонимен

преди 6 години

Иранската армия е считана за една от най-мощните в Близкият Изток..На хартия-да. Гледахме ги как десетина години не можеха да се надвият с иракската която после американците разкостиха за две седмици. Толкова ще им отнеме и иранската.

42

наблюдател

преди 6 години

Тази ислямска революция развали хубавата някога страна.

41

Анонимен

преди 6 години

американците са като комунистите, където мине минат трева не никне!

40

Анонимен

преди 6 години

40 години ислям - 40 000 години назад в развитието!

39

? ? ?

преди 6 години

Македонците не са ли предявили претенции, за територията арийска ?!

38

Анонимен

преди 6 години

Дом36 Никога азерите няма да тръгнат срещу Иран,е езикът им има разлики от този в Азърбайджан!Северозападен Иран почти винаги е бил в Персия!В Азърбайджан живеят 7-8млн. азери в Иран са 17-8млн.кой към кого да се присъединява?

37

До 36

преди 6 години

Когато конгресът в Хамерика реши да финансира цветна революция в Иран....за сега все още дават надежда на проекта Сирия

36

АНТИ

преди 6 години

Те си имат държава.Тук е балканска маФиотска територия.И простите *** вече бягат от ***.

35

Анонимен

преди 6 години

До 26 Глупости!!Югославия в тези граници съществува от началото на 20век до към края му!Иран в почти същите граници съществува векове под името Персия!

34

Анонимен

преди 6 години

До 26 Иран еПерсия,просто си смениха името за да обхваща повечето от поданиците на шаха! Всъщност кюрдите си имат държава и това е Иран,защото е държава на арийци, не само на персите ,които са 55%!

33

Анонимен

преди 6 години

"39 години от Ислямската революция в Иран. Какво се промени?"Да питаме САЩ. Най-лошото, което можаха да причинят на Иран е глоби. Съвсем разлчично от това да влязат като у дома си в Ирак или Афганистан.

32

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Икономиката на страната обаче все още изпитва затруднения въпреки изключително важното ядрено споразумение от 2015 година със Запада.В края на декември и началото на януари в страната започнаха протести, свързани с икономическото състояние, които прераснаха в демонстрации, насочени пряко срещу правителството.А МИЗЕРИЯТА ВОДИ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ! ТОВА ОЧАКВА ВСЯКА СТРАНА ,КОЯТО НЕ СПАЗВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ СПОГОДБИ !

31

vh

преди 6 години

Ще повярвам,че в тези страни нещо се променя само когато черните ч.алми и мочурливите бради престанат да бъдат фактор както в политиката така и в икономиката и да си гледат само вярата, както би следвало. За мен държава с религиозни водачи е назадничава, кой каквото ще да ми говори.

30

Анонимен

преди 6 години

"Вижте сега като човек, който е обикалял много в ислямските държави, да Ви кажа единствените що годе нормални държави с преобладаващо мюсулманско население са Турция, Тунис и Азербайджан, всичко останало е гмеж"По всяка вероятност изобщо не си напускал България, а дори и да си го направил, не е било в посочените държави.

29

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега като човек, който е обикалял много в ислямските държави, да Ви кажа единствените що годе нормални държави с преобладаващо мюсулманско население са Турция, Тунис и Азербайджан, всичко останало е гмеж

28

Анонимен

преди 6 години

"Иран е *** като България или Русия. Единствената уредена страна в БИ е Турция. Иран няма шанс срещу Аскера."Очевидно си на турска хранилка и разчиташ на късмет, иначе нямаше да се излагаш с подобни твърдения. Иранската армия е считана за една от най-мощните в Близкият Изток.

27

ходил

преди 6 години

Аз пък бях там 2011та и съм с добри впеяатления!. Лошо бе, че ни сложиха една хубава водачка, да ни показва само хубави неща от града. Ако нръднеш настрани те коригира. Тогава имаше купонна система за бензин-имаш 100лт на месец/ цена 0,22лв/лтр, после купуваш на "черно" по пътищата има спряни коли и ако е отворен багажника, значи се продава -цена 2лв/лт, а иначе са износетел??? Хората са мнго отворени и честни, не просят като в арабско. Повечето ги е яд че таз революция е победила

26

Анонимен

преди 6 години

Иран съществува точно от началото на 20 век, както и бивша Югославия, Сирия, Ираи .. Недейте да бъркате древна Персия с Иран

25

До 23 :))

преди 6 години

Ясно, разбрахме те - от иранките се вижда малко, но пък много изрисувано!Но ти реши, че много грим слагат европейките!Какъв процент от познатите ти българки са си сложили силикон? Сред моите познати няма нито една такава, макар че никоя от тях не е от семейство с материални затруднения. Млад човек, съм, контактувам със себеподобни.Относно пудрата - употребявали са я докъм края на Втората световна война, а после - само застарелите лелки, които днес вече не са сред живите.