50

Яна

преди 6 години

Какви ексурзианти, това са нашите надежди и само тях имаме.. голямо подкрепа им се предоставя като ги обявявате за платени слуги

49

Оставка

преди 6 години

С такъв министър на спорта толкова!

48

Петърчо

преди 6 години

А защо чак сега се сети да говори за проблемите? Или видя че не може повече и дай сега да търсим оправдания. Ако иска нещо да се промени трябваше много отдавна да проговори за причините защо този спорт е на това ниво във България. Никой не крие факта че при положение че България има Банско Боровец и Пампорово и това че при нормални зими сезона е достатъчно дълъг резултатите са тези които са а именно никакви. Но друго си е да се поразходиш до Южна Корея на държавни разноски нали Анев?

47

Анонимен

преди 6 години

Красимир Анев да иде и да поработи (ако има някаккви умения) или да се пише на борсата за 300 лева.Едва тогава може да говори какво е лошо финансиранеот държавния бюджет!Ако направим сметка колко ни струва един 4-годищен цикъл за да иде на олимпиадата с цялата кохорта ще излезе ,че по добре да му се даде половин милион евро само и само да се пусне от държавната цицка!

46

A

преди 6 години

Какви условия има за тренировки, кажете ми подържани писти за тренировки по ски бягане и биатлон в България.

45

Анонимен

преди 6 години

по скоро са статисти, защото дори и за пълнеж трябва поне малко качество!

44

Joko

преди 6 години

BG спорта ни е настина пълнеж ! Само тук там някакъв проблясък ! Някой попитали федерацията по кънки защо нямаме участници на Олимпиадата в Корея ?

43

Анонимен

преди 6 години

когато резултатите са лоши:-"няма финансиране. Държавата трябва да отдели средства да се развиваме"Когато държавата отдели средства, развият се и резултатите са добри - сменят гражданството. Айсиктир

42

Анонимен

преди 6 години

Точно в биатлона и ски бягането не е нужно да се наливат милиони за спортистите. Тренировки трябват и здраво работа, условия имаме. Но спортистите ни са такива, слаби-Дафовска преди толкова години да не е имала осигурени милиони?! Много искат сегашните състезатели, а малко дават.

41

мони

преди 6 години

Типично по нашенски, някой друг му виновен! Да беше положил повече усилия , да беше стрелял точно . Изложи се с това си изказване !

40

Брей

преди 6 години

Ако ще го поставяме в преносен смисъл дори пълнеж е преувеличено , по-точно баластра.Спорта отдавна е бизнес и като всеки такъв не се оставя на случайността.

39

Анонимен

преди 6 години

Дори в далечната олимпиада Мюнхен 1972 печелим 21 медала, 6 златни.

38

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше още лифтове и хотели на Банско нямаше да се представим толкова зле. Питайте шефа на федерацията Цеко Минев.

37

още инфо за Кацо

преди 6 години

Олимпиада 1984, първи са САЩ, втори Румъния и след нея са великите ти западни сили, ние не участваме 1984, но 1980 и 1988 се класираме винаги убедително пред Румъния, така че теорията ти за бойкота на запада не омаловажава медалите от Москва 1980г.

36

Анонимен

преди 6 години

Пълнеж за ливада, т.е.гьоббре.

35

Горд българин

преди 6 години

То ние българите сме пълнеж за всичко и на всякъде.

34

пак за Кацо

преди 6 години

Олимпиада в Сеул 1988г, България печели 35 медала, 10 златни. Няма бойкот от никой.

33

Анонимен

преди 6 години

Кацо, нищо няма да клъвнем от ,,източна олимпиада''. Първо сме много жалки и второ СССР се разклони на нови държави, от Русия, Украйна, Казахстан, Беларус, Грузия и да не ги изброявам няма да припарим до медалите. И в другите източни държави спорта се разви, а нашият умря.

32

чарли

преди 6 години

"Нищо не се променя. Ние сме пълнеж. Пълнеж за големите, за да има кого да побеждават. Те са с финансирането. Надявам се в преследването да бъдем по-добре. Ските трябва да бъдат още по-добре, въпреки че и днес бяха добре. Винаги може още повече", каза Анев пред Евроспорт.Нещо не го разбирам много това изказване на този много добър състезател.

31

Анонимен

преди 6 години

всичко в тая държава е пълнеж и/ или проформа , абсолютно всичко