113

Анонимен

преди 6 години

България вече е засилена по нанадолнището наречено емиграция. средно на месец се изнасят средно по 6000 - 7000 души . Данъчни облекчения, възможност да се ползват с привилегии европейски средства,т.е. облекчен режим при кандидатстване по проектите -това са празни приказки , докато на запад средната заплата е 1700 еуро няма да се върне никой.

112

Гост

преди 6 години

Тропкай, не мисли, нали оправи сънародниците ни в чужбина, ще оправиш и селаните. Училища и болници да има, работа да има. Отворено село за какво ти е?

111

Анонимен

преди 6 години

Кой започна да дели хората на селяни и работници,на интелигенция и работническа класа!? Ами сега се виждат резултатите,ама не може още да го проумее и заедно с началника си продължават деленето! Само с глупави приказки не става,трябва работа и то много!

110

АБВ

преди 6 години

До Някой знае ли: Като се научиш да пишеш и изговаряш "тази" а не "таз" тогава ще ти стане ясно!

109

Анонимен

преди 6 години

Където са парите, там са и хората. ББ да спре да взима заеми, за да хрантути огромната администрация в София, а да ги намали на 10%, останалите да си търсят работа на свободния пазар. Да се създадат условия за дребния бизнес. Нещата сами ще потръгнат.

108

Анонимен

преди 6 години

Не виждам защо се притеснява т.н. вицепрезидент на т.н. президент. В България има над 3000 села. При затваряне със скорост 1 село на месец това прави 3000 месеца или 250 години. Едва ли до тогава ще продължи мандата на Йотова за да затвори успешно и последното българско село.

107

Някой знае ли

преди 6 години

Защо таз иска да ни прави селяни?!В развитите страни фермерите са 2 % от населението Защо точно трябва да са 15% да речем?

106

Кво предлагат ?!

преди 6 години

Да върнем изходните визи и нрежите по границите?Да работим на червените *** за 800 лева?Да ходят по къщите да ни правят деца?!Аде писта :)

105

Анонимен

преди 6 години

така е в Б.лгаристан жалка картинка

104

Лекар

преди 6 години

Е па урбанизацията си е проблем не само в БГ .Всички напуснаха селата защото на запад да спят под трактора е по добре .В София ,Пловдив,Бургас,Варна селянията се е распростанила по въздушно капков път .Лечението- на болните се прави една дълбока клизма три пъти на ден .

103

Откри топлата вода..

преди 6 години

Сега месечно затварят села,след някоя друга година ще са градове...та на финала и държавата ще затвори.Който не се е усетил да се махне навреме да му мисли.Почти 30 години посоката е само надолу,вече сме с африкански заплати,с латиноамариканска престъпност и слугинажен манталитет...въпрос на време е...

102

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде ред и на най-голямото село и ще останат на тази територия само пияни англета и забрадени пингвини.

101

Анонимен

преди 6 години

Изкарайте списък на най-едрите земевладелци и кой стои зад тях!Спомням си когато селяните протестираха и си изхвърляха продукцията на пътя,защото мафията им наложи много ниски цени и спираше умишлено развитието им.При толкова полицаи няма полицаи в селата,няма аптека,лекар,детска градина,пътища, събориха и читалищата?Как да стоят тези деца там?

100

Анонимен

преди 6 години

До мдаааДо 89 година в българия нямаше гладни и бездомни хора, нямаше пенсионери да се ровят в кофите за смет за коматче хляб, по ж.п. гарите нямаше 13-14 годишни българки да се чу.кат за жълти стотинки, нямаше наплив от италиански пенсионери както сега, идващи да ги клатят тези девойки за пакетче цигари и кутия кока-кола! Защото шепа турците работеха по ниви и поля, фабрики и заводи, а мързеливия българин, отраснал със съветите на майка си "Учи рожбо после да не работиш!" цоцаше в механата.

99

Анонимен

преди 6 години

Заради такива като Йотова и Хвърчилков хората семахат от България!

98

Възродителен процес

преди 6 години

Тежка е кармата на българина и има още много да плаща за всичките злини, които стори на турците, тсзиганите, македонците, влахите и пр. и пр.!Според Фонда за демографско проучвания на ООН, между 2045 до 2050 година българия като държава ще престане да съществува, защото няма да има достатъчно населени за поддържане на държавните структури. За страна с площта на българия за това нещо са необходими около 900,000 до 1 милион служители - граници, полиция, бюрокрация, армия и пр. Бог ви наказва!!

97

Анонимен

преди 6 години

Само приказки вече 29 години.

96

Анонимен

преди 6 години

Горчиви са плодовете на прехода.Ще става още по зле.

95

Селянинът с колелот

преди 6 години

Йотова, това го знаем от едно време преди 1989г. ..........Георги Георгиев -ГЕЦ.

94

Анонимен

преди 6 години

Аз и сега се храня с пресни плодове и зеленчуци, че и месо, таваришч. Купувам си ги от производители. И не ми излизай с номера "ходи при тези условия"; който не му харесва - вече свят широк. Като не ти харесва, тръгвай си, ако имаш умения, ще успееш и другаде. Бачкал съм по света, включително и в малки населени места и с работа не можеш да ме уплашиш, включително неквалифицирана.