11

Анонимен

преди 6 години

"Американският президент Майк Пенс, който отпътува от Южна Корея за Вашингтон." Ко рече: "Американският президент Майк Пенс". Аз пък си мислех че президент е Тръмп но явно имам стара информация.

10

"-"

преди 6 години

Цял свят се надява и полага усилия за мирното урегулиране на напрежението между двете Кореи, само Краварите "наливат масло в огъня"!Изводът, кой има полза от воената конфронтация между Северна и Южна Корея е очеВадна!

9

Анонимен

преди 6 години

тва гледа много ехидно.

8

Конста

преди 6 години

Отново бисер от Анисия!За твое сведение, президента на Америка е Доналд Тръмп!Поне малко мозъчна дейност е небходимо да вложим, дори и като преписваме слепешката.Обаче си имаме модерно име!Браво!

7

Коментатора

преди 6 години

Диктаторчето е хитър да направи своя номер 1 жена и нашия диктатор-мутра действа в същия стил, заобикаля се от жени :)

6

Анонимен

преди 6 години

"Американският президент Майк Пенс, който отпътува от Южна Корея за Вашингтон, заяви пред журналисти, че САЩ, Южна Корея и Япония са единодушни, че Северна Корея трябва да продължи да бъде изолирана - икономически и дипломатически"Двете Кореи правят опит да се обединят и само САЩ е против това.

5

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да се обединят и да бият дузпата на янките.

4

Анонимен

преди 6 години

"Американският президент Майк Пенс, който отпътува от Южна Корея за Вашингтон, заяви пред журналисти, че САЩ, Южна Корея и Япония са единодушни, че Северна Корея трябва да продължи да бъде изолирана - икономически и дипломатически, докато не се откаже от ядрената си програма."Не знаех, че президента на САЩ е Майк Пенс. Както и да е... позицията на САЩ е идио тска, когато целиш мир между две държави, трябва да ги събираш, а не да ги разделяш и настройваш една срещу друга.

3

Запознат

преди 6 години

Секси е!

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Малко ще почакат,за тях е още рано!

1

Анонимен

преди 6 години

"Ако се стигне до междукорейска среща на високо равнище, това ще е голям успех за Мун Дже-ин, който настоява за дипломатическо решение на конфликта около ядрената и ракетната програма на Пхенян."Греда. Ще е голям успех за Ким Чен Ун, който задвижи двустранните срещи и съвместни спортни изяви, чрез изненадващото си съобщение преди месец. Мнозина поставяха под въпрос дипломатическите му умения.