9

Нищо

преди 6 години

не ми направихте,докато за жертвите е всичко...

8

Анонимен

преди 6 години

Айде и Сан Ремо отиде под ножа.

7

7

преди 6 години

Додо и Киро Хикса като са един и същи човек- защо сам си казвате "Браво, Доде"??? LOL

6

Киро Х

преди 6 години

До Додо: Браво Доде! Аз си мисля, че таз безумна гавра с жертвите на ислямския джихад, наречена Нищо не ми направихте се явява някакво извратено и логично продължение на либерасткатa мантра Нас не ни е страх, която болните деца на Соpoc ни навират в лицата всеки път когато някой алахуакбаровец си свърши призивите на Корана и пролее невинна кръв!

5

от"възпален моз

преди 6 години

До "Нормалния"Така като чета всичко написано тук и си мисля, че Вие сте за хапчета за съжаление...Кое е това "УНУФИЦИРАНО НЕГАТИВНО МИСЛЕНЕ"?????? И кое е това "НАЙ-ХУБАВО НЕЩО", от което се прави "ЗЪЛ КОМЕНТАР":-)))))))) Не знам дали дОДО и "нормалния" са един и същ (най-вероятно да), но явно господина получава "факсове" от някъде...Айде, със здраве

4

Нормален

преди 6 години

Пийте хапчета бе деца.Не може всичко да се вкарва под общ знаменател и да се коментира с нихилизъм и едни и същи думи,независимо дали става дума за музика,космическа програма,спорт или битови проблеми.Едни и същи коментари на едни и същи явно неудачници.Иначе не мога да си обясня как и от най-хубавото нещо се прави ,,зъл и гнусен" коментар.Не усещате ли че мозъците ви вече са възпалени и почти унищожени от това унифицирано негативно мислене? Ако е останала мисъл.Жалко ИНТЕРНЕТпоколение !!!

3

Gogo

преди 6 години

Nishto ne mi napravihte!!!!!!!!

2

1

преди 6 години

"Нищо не ми направихтеНищо не ми взехтеТова е моят живот- който продължава напредНезависимо от всичко, независимо от хоратаЗащото всичко продължава независимо от вашите безсмислени войни"....Колко вярно, за много неща!

1

РФ

преди 6 години

И НЯКОЙ НЕ ГО ЛИ ГЛЕДА ?