73

гост

преди 6 години

Докато не отхвърлите ИК, де факто *** идеологията с референдум по въпроса - ДА или НЕ на джендърството - тия отвънка и техните слуги вътре няма да мирясат.

72

Анонимен

преди 6 години

Лили рибката ***-кино за шаранианализ от Анастас Добрев в Гласове

71

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ НИНОВА ДА СЕ ПРОТИВОРОСТАВИ, ИНАЧЕ ,,МЪЖКАРЯ ,,ОТ БАНКЯ И,,АНТИКОМУНИСТИТЕ ,,,ГЕРБ,, ДОСЕГА ДА СА ВИ НАТАТРУЗИЛИ КОНВЕНЦИЯТА И ОБУЧЕНИЕТО В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДА Е ЗАПОЧНАЛО . БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ ! КОНВЕНЦИЯТА Е ОТЛОЖЕНА ЗА СЕГА ,НО,......... ГЕРБ МИСЛИ ЗА ВАС .

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Сидеров нахлули най-здравите наколенки и не ги сваля.Да-а! Лъскането на паметници възпитава, човек става по-мъдър!

69

есперкт

преди 6 години

След ратифицирането на конвенцията двам завършени гербераста ще могат да декларират, че са с различни социални полове, и ще могат да се бракосъчетаят без да нарушават Конституцията. Има подозрения, че първите, които ще консумират ратификацията, ще са един жител на Симитли и един от Банкя.

68

Анонимен

преди 6 години

ПРедател и бояджия.Мямаш думата продажник и нагаждач.

67

Анонимен

преди 6 години

през цялото време хвалеше Б.Б.

66

СИДЕРОООВ,

преди 6 години

Как да ти повярвам,като аз съм един от онези които лъга години наред. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТИ СЕ ДОВЕРЯ.НА ЛЪЖЕЦА КРАКАТА СА КЪСИ..

65

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Нинова се облещи, сега всички се правите на не знам какви.Никога няма да забравя извънредната пресконференция , лицата и думите на цачева и онова нещо, което е министър на външните работи

64

Анонимен

преди 6 години

Мазен продажник. Колко хора измами през годините.

63

22

преди 6 години

гнусен нагаждач е този старец

62

Анонимен

преди 6 години

Сидеров е изключително смел човек! Ако конвенцията мине в парламента с помощта на предатели от ПФ, той ще ги изгони от групата и ще си подаде оставката... като водач на ПГ! Забележителен протест, забележителна смелост!И още - гневът му няма граници, когато клейми.... главния лобист на конвенцията - Цветанов...Цветанов, който тормози патриотите с директна агитация и с есемеси.

61

стих за група РозПле

преди 6 години

Росен Плевнев е политникът който заслучено може да поведе мъжете аналутки-рогаттки към стамбула града и през оназ ограда за диарбекира града дека че да ги султн оноде, оноде иьо досъешитне, съешитне и къд сабалем доиье.бе да се деца девойчина върнат и си суджук атаман у банка да прегърнат и закачлива кръпка на путур да му покажат от дека са улазиле южните съседе

60

Да питам

преди 6 години

Някой знае ли, че създателките на ИК всъщност са 2 лесбийки от Турция? Не е ли срамно и тъпо лесбийки да почнат да създават закони? Отделно-Турция не е член на ЕС, защо тогава ЕС се съгласява да приема конвенции, създадени в ислямски държави и то от лесбийки? И както става ясно и явно-неморалните ненормални извратени типове искат по подъл начин да внедрят техните гнусни идеологии. А на всичкото отгоре-реват за толерантност и за права! Трябва ли да сме толерантни към лъжците, неморалните?

59

анти златен пръст

преди 6 години

Ама това човече без образование за какъв ЕС говори? Конвенцията няма нищо общо с ЕС, тя е акт на Съвета на Европа!!! Тази разлика е непонятна за Златния пръст, друго си е да ходиш на скъпи екскурзии и да пушиш пури на цената на една минимална заплата!

58

Анонимен

преди 6 години

Управляващие, защо четете конвенцията само в частта й за домашното насилие??? За този проблем имаме нормативна уредба, а защо не я прилагате и наистина да защитите жертвите, да създадете повече и работещи кризисни центрове???Останалото е страшно, касаещо *** идеологията...

57

naco

преди 6 години

КАЗА ,единият от ТРИТЕ ЗЛАТНИ ПРЪСТА!?

56

Анонимен

преди 6 години

Ама тоя жив ли е? Яко! Един политически труп! Кажи нещо, Воленчо! Ей така, че да мърдаш! Ама имаш МНОГО ТЪПО ИМЕ!

55

Анонимен

преди 6 години

Точно този човек, не залужава, да бъде на тази трибуна !

54

не сме роботи не

преди 6 години

пречите на хора да живеят в истинските ценности на живота Библията бсп не