12

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо за чистене ,обаче снегорините стържат по асвалта. Защо?

11

До снег

преди 6 години

Ти ходил ли си да видиш колко снег има в северните държави или само предполагаш?И какво става като падне снег? Разгледай и релефа. Щот Русия например е равнина.В днешно време има интернет. Що не отидеш да се поразходиш като не ти се отдава да видиш на живо.Тука аман от овча мисъл и комплексарщина.

10

защо

преди 6 години

как от запад се взимаме деградивните примери :кодове цветове хомо *** а не вземем пример от тех за образование икономика дори и поддръжка на пътища ?

9

снег

преди 6 години

Щом падането на два пръста снег е бедствие какво да говорим за северните държави русия канада скандинавието интересно как там се справят сигурно с организиране и техника а ние неможеме или не искаме

8

Анонимен

преди 6 години

Шофер, на *** каквито и гуми да му сложиш, той ще намери начин да се блъсне и да изтрепе другите на пътя...Затова е безсмислено - фарове, марове, гуми, верги. *** е велик.

7

шофер

преди 6 години

С летната гума може и да потеглиш зимъска ама все някога трябва да спреш. А на сняг тя спира трудно или въобще не спира. Ама то трябва акъл за да се светнеш. Затова задължително да стане зимната гума с грайфвр над 5мм и не по-стара от 3 години. Това е.

6

www

преди 6 години

Каквъ сняг бре какви навявания? Че 10 сантима сняг ли е? За тия с летните *** може и да е ама за тях затор трябва а не почистени пътища.

5

Анонимен

преди 6 години

Добре че поне оная устата уредена некадърница с партизанските балдъри я няма, за да ни обяснява за талпите с голям диаметър.

4

Един от Северозапада

преди 6 години

По едно време изллезаше информация, че само леките автомобили са над 2 милиона в страната.Отделно товарни, двуосни, автобуси, чиято винетка понякъде минава 1000 леваКолко са 2 милиона по 97? И още поне 300-400 хиляди по 1500 май бяха? За такива пари трябва снежинка да няма зимата по всички пътища, да не говорим за дупки.Ако имаше държава и мислещи и кадърни в управлението и, де...

3

Николай

преди 6 години

Хахахахах 5см сняг!!!

2

Един от Северозапада

преди 6 години

Винетките, таксите за всички автомобили, от регистрацията до бракуването им, ГТП, ГО, акцизите на горивата, глобите на КАТ имат за цел не да подобряват пътната инфраструктура, а да пълнят бюджета и дават доходи на администрация и бюджетни учреждения.Време е да го разберем. Както и това, че ще се увеличават бавно, и постепенно. Няма кой да работи и произвежда в тая държава вече...Всичко е имитация и камуфлаж, а напоследък е важно само, да не се изложим през европредседателството, поне 6 месеца.

1

Учуден

преди 6 години

Как така затварят пътища,а вЕнетките от по 97 лева за какво са!?