23

Сиса

преди 6 години

До Анонименходи и се представи по- достойно!

22

Анонимен

преди 6 години

В някой коментари забелязвам нотки на оправдание, че нямало пари. Ама безпаричието в спорта не е оправдание, а недостатък на демокрацията в България. И никога няма да ме убедите, че 14 място е успех.

21

Анонимен

преди 6 години

В древна Гърция е имало само един шампион в олимпийските игри и това е бил този, който е първи. Няма сребро и бронз. А за 14 място да не говорим. Второ място е било срамно.

20

Анонимен

преди 6 години

В древна Гърция е имало само един шампион в олимпийските игри и тов е бил този, който е първи. Няма сребро и бронз. А за 14 място за не говорим. Второ място е било срамно.

19

Анонимен

преди 6 години

Страхотен рекорд ! Congratulations !

18

Льольо

преди 6 години

България има чудесна природа и с правилна полтика по отношения на младежта и спорта спокойно можем да поддържаме дорбо ниво и в летните и в зимните спортове. За съжаление култа към простащината и кича измести фокуса на младото поколение и стремежите им са сведени до там, да се напият в петък вечер и да изкарат някви лесни пари. Много ми е тъжно, че науката, културата и спортсменството са изместени на заден план за сметка на 3 %-товия икономически растеж с който Премиера се хвали

17

Манолски

преди 6 години

нека не се лъжем, ние сме пехливанска нация. Нашите национални герои и вдъхновители са Багата, Кобрата, Веско джудиста и теб подобни екземпляри. Оставете ските на по-северните народи

16

ДА

преди 6 години

До Пълна ГлупостБе,мислех да не коментирам,ама българската простащина и негативизъм нямат граници и то година на година стават все по и по!Естествено ,че няма да има медали и ще се радваме,дори и че сме завършили игрите!В Олимпиадата има един принцип-важното е участието!Как да се печелят медали,като няма къде да се тренира,няма спорт в училищата,в университетите и който и да иска да спортува истински-трябва да си плаща или да тренира в чужбина-пак с пари!Бъдете реалисти!!

15

МНОГО ВАЖНО

преди 6 години

Някой знае ли колко е Бюджета за Спорт 2017 и 2018 ?

14

Анонимен

преди 6 години

Само по коментарите може да се разбере що за плазмодии сме, до къде ни докара демокрацията да се опияняваме и да боготворим 14 място егати и ниския критерий имаме. Хора опомнете се, запознайте се с успехите ни на олимпиади преди демокрацията, какви славни спортисти сме имали. Евроатлантиците промиха мозъците на младите и утре те ще са радват и на коричка от хляб.

13

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще се радваме на 99-то място на олимпиадите

12

Анонимен

преди 6 години

Браво! Хубаво е да видиш как бъгарските спортисти доминират, въпреки трудните условия.

11

Анонимен

преди 6 години

Е как да тренира човекът? То в България освен шанца няма и сняг - е го валне малко, айде веднага жълт код, всички снегорини юруш да изчистят и за Зографски нищо не остава :D

10

Анонимен

преди 6 години

Нищо, като изсечем и застроим планините, може и да дръпнем няколко места напред.Цеко Минев да богатее.

9

Анонимен

преди 6 години

При нас българите, рекордни са само селянурщината, прстащината и ганювщната.Прокажено племе, как ме е срам, че съм част от теб.

8

Пълна Глупост

преди 6 години

Хората се борят за златен медал, да кажем сребро....какво е това рекордно 14 място !!! Ами ако е така всеки Българин без дори да е тренирал ски скокове може да се яви и дори 35 място пак ще е рекорд за него...Моля ви не пишете глупости, бъдете реалисти. Знаете че няма да имаме медал от олимпиадата. Просто нека слезем на земята и не хвалете, 14, 28 и 35 място за рекорд защото ставате за посмешище...

7

Юсуф

преди 6 години

нашите турски олимпйци записаха по-добро класиране, вашите са направо параолимпийци

6

Анонимен

преди 6 години

А, на кое място руснака...от великата танга !?

5

топчо

преди 6 години

При факта , че на държавно ниво никой не се интересува от зимни спортове и условията за тренировка са нулеви , браво на Зографски !

4

шматка

преди 6 години

В зимните спортове сме били винаги назад.Имаме една Дафовска и туй то.Помните ли Петър Пакпаднолов