26

Анонимен

преди 6 години

Отпора ще е голям. Не искат връзк между бг и унг през ромънив. Забравихте ли, че имаше планове преди Сирия да заселят по пет хиляди бежанци южно от видин и северно от калафат и задно от крайова. Това е част от начертан план за изолация на Бг и не ссамо. Така, че се борете сега, а не утре.

25

Я, па Я

преди 6 години

Магистралата е Видин-Монтана-Берковица-Тунел под Петрохан-Бучин проход-Костинброд-София 150 км. А скоростен път тип полу магистрала може да има от Монтана до Ботевград 90 км. Всичко друго е безмислица, замазване на очите и отбиване на номера. Така врачани могат да си избират, през Петрохан до София-80 км. през Ботевград 100 км. За видинчани пътя се скъсява от 250 на 150 км. а от Монтана до София става 50 км. Така пътя от Унгария за Варна, Бургас, Истанбул и Солун се скъсява значително.

24

анонимка

преди 6 години

Днес една бабка в болницата в северозападналия ни край ми казва: Не ме насилвай да ям,защото аз не ям всеки ден, ям през 2 дни , защото парите не ми стигат да ям всеки ден! Това да прочетат тлъстичките ни депутатчета. А какво да кажем за отсечката Смоляноци,Белотинци,Винище, пълно е с кръстове на загинали от катастрофи.

23

Анонимен

преди 6 години

Искаме магистрала Видин София с тунел под Петрохан. За какво да ни прекарват през Ботевград.

22

Анонимен

преди 6 години

Преди пет години гробарите спечелиха изборите в северна България ,като им обещаха София Варна ! Е как е .... друса ли ви след бай ТОШО ?

21

Анонимен

преди 6 години

Когато ,, някой" се опитва да препише ЗАСЛУГИ за каквото и да било на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , само смях ни напъва ! Този *** няма нищо с приемането на България в НАТО и Европейския съюз , а само с кражбите и милиардите заеми ! Скоро ще завърши и ПРЕЦЦЕДАТЕЛЯ по ротация ! Дано умните българи отчетат ,, локумите МУУУУУУУ "

20

До 24-Истината

преди 6 години

За този път се говори не 20 а повече от 50 години.И за тунел под Шипка.Но парите при бай Тошо стигнаха за 60 километра до Правец. И дойде мораториума. А след това и Виденов остави хазната на нула.Живота не започва преди 10 години мили деца.И пенсии и пътища и заплати искате от една ,,обрулена държава в катастрофално положение",както я нарече П.Младенов. Може ида се краде но доста се направи последните десетина години.Но младите просто нямате критерий .А за ,,трудолюбие"да не говорим!Истината???

19

До дада

преди 6 години

Ти може да искаш и летище мушмороко невръстни. Много акъл много мозък блика от от неграмотни пубери и т.р.о.л.чета.Проекта за матистрала Дунав мост 2-Ботевград се изготвяше две години бре.И тунел ще има.Хубавите и скъпи работи стават бавно.Това да не ти е пътечка от нужника в двора до къщата.Знаете ли по какви пътища си трошихме,,автомобилите" 50 години.Аман от вашето ,,Искаме" и ,,дайте".Вие какво сте дали безработни и мързеливи,,умни "същества.

18

Анонимен

преди 6 години

Ако се направи тунел под Петрохан ще се скъси пътя София-Видин,а това е важно за икономическото развитие на Видин и Монтана.Така и така ще се хвърлят пари.

17

истина

преди 6 години

ДА НЕ БИ ДА ИДВАТ ИЗБОРИ..Вече 20г. преди избори се говори за този път и след това ........

16

дада

преди 6 години

Пълна Неадекватност от страна на ГЕРБ - ти му искаш магистрала през Петрохан, то ти казва, че започва път през Мездра. А за кражба и лъжи много ги бива. Явно за път през Мездра рушветите са вече дадени, а протестите за път през Петрохан ги изненадаха много.

15

Анонимен

преди 6 години

За този път от кувейта бяха обещали на тик.вата милиарди преди осем години ! И за Бяла Русе и за тунел Шипка ....... Минаха години всичко се забрави мало.умието и Борис.оff с мъката ни останаха.

14

Анонимен

преди 6 години

То направят ли магистрала и тунел София Видин. Оставям София;

13

Анонимен

преди 6 години

тука един плаче да работи във фабрика, ами плачи и за ТКЗС. Хората си имат работа . КАЗАХА ТИ НЯМА ПЪТ И НЯМА ТУНЕЛ.То в северозапада и АЕЦ има , ама си е беднотия от всякъде.По времето на цар Борис гр. Видин е бил развит и богат град

12

Анонимен

преди 6 години

В СЪБОТА , НА ЗАДУШНИЦА !!!??? НЕ МОЖЕ БЪЛГАРЕ ДА НЕ ВИ ДОМЪЧНЕЕ ЗА СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ, ПРАВИТЕЛСТВОТО, ....... ЗА БЪЛГАРИЯ !

11

Анонимен

преди 6 години

От ЕС , казаха.Инвестициите идват, като направите инфраструктурата.

10

Анонимен

преди 6 години

е защо до Ботевград, да посещава ме и Правец ли. Това не е ли стар изтъркан проект от умрелия тоталитаризъм, изваден от архивите.

9

Анонимен

преди 6 години

Нека,краденето на пари и печеленето на поръчки от "наши" фирми започне СЕГА

8

Анонимен

преди 6 години

Този път вече го ремонтираха основно с евросредства преди десетина години. Сега пак ли?

7

Дракона

преди 6 години

Ако на северозапад е добре, няма да има нужда да от местене в София. Това да искаш да си заградиш мястото с кал е интересна логика