20

Аман от лозунги

преди 6 години

Макар и клише,звучи добре.Обаче същите тези дечица след някоя и друга година ще ги видим на Терминал 2... с еднопосочен билет

19

Анонимен

преди 6 години

милите дечица вместо в зоопарка или на куклен театар ги водат при престъпници.а в затвора кога ще има годишнина че и там да ги заведат

18

ИЗВЪН

преди 6 години

На тяхната възраст и аз рецитирах : "Аз съм българче"... Все още не съм изгубил своята идентичност, но чужд паспорт е в джоба ми. Няма нищо по-страшно от това, да осъзнаеш, че държавата, която за теб е всичко - ти си едно голямо НИЩО.За жалост скоро и тези дечица ще получат своят суров урок от живота, че Родина е не там, където си се родил, а там където имаш условия да отглеждаш собствените си деца и семейство.

17

Аз

преди 6 години

Еееехххх, дечковци......дано имате будни родители, които да ви кажат истината. Иначе сте просто използван подрастващ електорат. Бягайте от тук докато е време!

16

Анонимен

преди 6 години

Да , гордейте се ! Но и прочетете книгата на Владо Любенов - Адвокат на лудите - Изд . Жанет 45 , 2016 . Пловдив .

15

от Уикипедия

преди 6 години

А децата знаят ли че Християнството е наложено от Византия при Борис I тоест по тези Земи тогава никой не е станал християнин по желание , така пише в Уикипедия

14

Анонимен

преди 6 години

Засрамете се, депутати! И не лъжете децата, че работите за тях!

13

Тъпи

преди 6 години

Само свестните и честите се чувстват българи в БГ и чужбина .Всички 80-90% от политиците,депутати и др. не са българи в техния кръв тече мошенизъм,лъжи,богатсво,престъпност и др. .

12

сони

преди 6 години

Едно съм абсолютно сигурен! Депутатите ни наистина се гордеят ,че са българи. Де ще намерят такава мандра в чужбина. Там биха били портиери, клоуни, чистачки и ***.......

11

Анон 18

преди 6 години

Правилно е депутатите да кажат "Срамувайте се че сте българи след като ние сме Вашият избор" . Има много причини да сме горди, че сме българи но всички те са част от миналото ни. А днес? Думите са излишни.

10

Герберунгел

преди 6 години

ЦЦ при отива при ББ да докладва резултатите от изборите.- Имам една добра новина и една лоша.Добрата е че спечелихме изборите.Лошата е че никой не е гласувал за нас.

9

Суджуците

преди 6 години

Гордеем се, разбира се!И вие се гордейте с нас!

8

Анонимен

преди 6 години

Отвориха НС на задушница за бог да прости всички бивши и настоящи депутати

7

novini.bg

преди 6 години

В Русия съдиите могат да шофират пияни без риск да бъдат глобени .Ердоган направил голямо дарение за Ватикана, за да може да бъде приет от папата .

6

Анонимен

преди 6 години

Скъпи деца! Добре дошли в парламента! Мястото от където ви разбиха бъдещето! Гнездото на корупцията, мафията, наглостта, масовите кражби към вашите родители, баби и дядовци, тоталната разруха на страната от която ще емигрирате рано или късно! Тези чичковци там са виновни за национални предателства и геноцид над вас в продължение на 30 години! Много преди да се родите. Цялата тази мизерия която ви обгражда, е тяхно дело. Научете се от тях, как никога не трябва да бъде един човек!

5

де путат ин

преди 6 години

Гордеем се,че сме депутати!

4

Петко

преди 6 години

Поредната глупост. Повечето на около 10 вече знаят в каква кочинка живеят....

3

Анонимен

преди 6 години

Нямам никаква причина да се гордея от това, че съм българин. Никой по света не ни смята за хора и с причина. Долно и мързеливо племе сме. Един друг не се понасяме ама ако може заедно да направим нещо лошо на трети нямаме грешка.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако те се оправят ще се оправи и държавата и хората тъи като при тях не килата е проблема а главата скоро време изгледи за оправяне няма

1

Циник

преди 6 години

Някой да обясни на децата, че чичковците и дядовците задъхващи се от наднормено тегло и тлъстини - не са там за да служат на България - а за да тъпчат собствените си джобове!И още - турчин се гордее с Турция!