20

TR

преди 6 години

Smırt na izrailsite mrısni zaradi tiah umira tolkova narod zadaim udaljiat teritoriata maikaim deba za klanesa te i Amerikansite......

19

Анонимен

преди 6 години

Елита ще е еврейски, тва е файдата от плана Калерги!

18

Веско

преди 6 години

До Ха-хатази теория винаги ми е била много интересна и за пръв път чета обосновани отговори. Значи Очевидно-Израел и подопечните му САЩ и СА изпращат мюсюлмани в Европа за Унищожаване на белите-единствения интелектуален конкурент на евреите. Дотук всичко е логично, но може ли да обясните каква е крайната цел. В някаква перспектива 50-100 години, Европа е ислямизирана и без интелектуален елит. Каква е файдата на евреите от това? Или тогава ще се прегърнат с братята си и ще е мир и любов?

17

Анонимен

преди 6 години

19 SStiga fejkowe be faktologa

16

Факт

преди 6 години

До Анонимен_777Още два самолета са леко ударени и са се прибрали в базите.Единият от пилотите на сваления израелски самолет е починал в болница.

15

Ха-ха

преди 6 години

До Анонимен"Израел е преден щит на човечеството,паднат ли-краят на Земята идва"Леле,голям смях!И от кого ни защитава Израел????От собствените си чудовища!1.Тия мю*слита кой мислите че ги праща в Европа?2.Защо ги праща?3.Защо пречи да ги връщаме откъдето са дошли?Отговорите:1.Очевидно-Израел и подопечните му САЩ и СА2.Унищожаване на белите-единствения интелектуален конкурент на евреите.3.Виж 1. и 2.

14

Анонимен_777

преди 6 години

Не съм журналист но е нелепо да констатирам че този сайт, нарочно или не, изостава от събитията, в частност - самолетът на Израел ( Ф-16 ) е бил свален...! Няма смисъл в днешно време да се потулват новини от такъв калибър, при условие че безброй алт.-инфо източници заливат нета... само губите доверие сред аудиторията !

13

Анонимен

преди 6 години

Техното ПРО не може да свали дрон..ха..хаа

12

цц

преди 6 години

Най голямата грешка на радикалните ирански ислямисти е това.Забравиха как последния път Израел им нарита сам ислямаките ***,и на Сирия,и на Египет и на Иран.Ислямистите знаят да се взривяват на площади,но във война са нищо.Ако не беше Русия,най верния защитник на исляма,до сега Запада и Израел да ги е демократизирал всички тези диваци.

11

Анонимен

преди 6 години

Време е изгонените от Египет да бъдат изгонени и от планетата. Да се качват на ракетката на сънародника си Мъск и да заминават да се заселват на Марс. Тук никой не ги иска.

10

Анонимен

преди 6 години

Изсраелския памперс е пълен до горе и прелива по шевовете.

9

Анонимен

преди 6 години

Израел е като преден щит на човечеството ,паднат ли- краят на Земята идва

8

Истината

преди 6 години

Един ядрен удар по Израел би решил повечето от световните проблеми-те произхождат изключително от там.Няма нужда да загива Света,достатъчно е да бъде ликвидиран източникът на Злото.

7

Еврейски приказки

преди 6 години

за Лека нощ

6

шматка

преди 6 години

Описанието на ситуацията ми звучи малко като коментиране на тенис на корт.

5

Анонимен

преди 6 години

израел - терористи !

4

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ГЛУПАВА ЛОГИКА, АТАКУВАШ СЪСЕДНА ДЪРЖАВА, А ПОСЛЕ СИ ЗАТВАРЯШ ЛЕТИЩЕТО ЗА ДА ТОРМОЗИШ И СВОИТЕ ГРАЖДАНИ.

3

novini.bg

преди 6 години

В Русия съдиите могат да шофират пияни без риск да бъдат глобени .Ердоган направил голямо дарение за Ватикана, за да може да бъде приет от папата .

2

Анонимен

преди 6 години

Не знаех,че дрон може да се изстреля. Звучи същото като да си "вземеш" сауна-безмислено

1

Минчо Праздников

преди 6 години

В София валят снежинки , а в Сирия капят еврейски самолетчета