192

Анонимен

преди 6 години

До дядомраздядомразе, то бива да се лъже ама твоето на нищо не прилича. Ти ги нямаш за нищо тези израелски самолети. Все едно че са летящи тикви. От 1967 до днес има свалени 3 израелски самолета.

191

дядомраз

преди 6 години

С-125 е използвана и във войните в Близкия изток от страна на Сирия (сваля 43 израелски самолета през 1973) и Египет (сваля 9 и поврежда 3 израелски самолета през 1970).

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 237Не съм същият. Информацията идва от ЦАХАЛ (израелските военни сили) и е от днес.

189

дядомраз

преди 6 години

С-125 Нева / Печора (название на НАТО SA-3 Goa) е съветски зенитно-ракетен комплекс със среден обсег, разработен от бюро Алмаз-Антей. С-125 има стационарен и мобилен вариант, съответно с 4 и 2 ракети на установка. Ракетата В-601 има обсег 35 км с таван от 18 км. Бойната глава е осколъчно-фугасна и има тегло от 60 кг. С такава установка сръбска ПВО батарея командвана от Дани Золтан сваля американски стелт бомбардировач F-117 и изтребител F-16 по време на бомбардировките над бивша Югославия. С-125 е използвана и във войните в Близкия изток от страна на Сирия (сваля 43 израелски самолета през 197

188

Мен

преди 6 години

До234 не сме чули чудно защо cnn не казва нищо и държавния департамент мълчи.

187

Сериозно

преди 6 години

Ако това на снимката са "унищожените" от Израел ПВО-та на Асад.... Щото повече ми прилича на жилищен квартал и вероятно това са унищожили еврейските хвърчила!

186

до 234

преди 6 години

A ти откъде ги "чуваш" тези новини, дай ни линк и ние да се осведомим.

185

Факт!

преди 6 години

До дядомразНали много им знае устенцата да свалят руски самолети и да се гаврят с тях!Единственото решение за света ще бъде пълното изтребление на Сащ и Исраел.След което пълна химическа стерилизация на континента Африка и Азия!Само бялата раса трябва да съществува а всички останали трябва да бъдат заличени веднъж завинаги!

184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 245Ти не беше ли същия дето обясняваше, че лани томаховките на Тръмп "унищожили" 80% от ПВО-то на Сирия!?? Още май не си се събудил, но гледай да не си отвид, че ще настинеш и ще хванеш треска! Пък като се събудиш още някое "безаналогово" Ф-16 може да е станало на старо желязо от 160% "унищоженото" ПВО на Асад...

183

Анонимен

преди 6 години

Арабите се черпят с локум и баклава по улиците за сваления израелски самолет F16, нещо което не се е случвало през последните 40 години. Самолетът е паднал в северен Израел. Пилотите са катапултирали и са в добро състояние. Самолетът е свален от иранска зенитна ракета. Война между Иран и Израел може да избухне всеки момент.

182

Анонимен

преди 6 години

Тел Авив войс ли чувам?

181

Анонимен

преди 6 години

Сирийското ПВО е уищожено на 80% и тъй като т.н. сирийско ПВО в същност е руско с руски обслужващ персонал то може да се каже че руското ПВО в Сирия вече го няма. Жертвите сред руснаците се изброяват с десетки, но тъй като няма снимков материал както при свалянето на руския бандитски самолет, няма да чеуте нищо за тези руски загуби в жива сила. На 8 февруари сутринта са унищожени 2 руски звода спецназ навлезли в американската зона около 40-50 души. Нещо да сте чули за това? Няма и да чуете.

180

Др.Михайлов

преди 6 години

Като си представя ,че и на нас се опитват да пробутат този чайник ф16 дето го свалят с допотопни съветски ракети и ме напушва на смях.....

179

дядомраз

преди 6 години

Иран се зарекъл да отвори вратата на ада над Израел и предупредил САЩ да напуснат Сирия незабавно. Израел моли Русия за намеса,да се счита,че въпросът с Ф16 е минало. Към това са се присъединили и САЩ. Така,че нещата са много,много сложни и светът е близо до голяма катастрофа. Молете се да се размине!

178

Анонимен

преди 6 години

От векове три религии съжителства мирно преди краварите да разбъркат ***. Четете що е то Конфесия и кой я унищожи!

177

Анонимен

преди 6 години

"Богоизбраните" да не се заиграват с Иран,да не ги върнат в старият завет..

176

Анонимен

преди 6 години

Опреснете си старата информация, въпросният Изрелски самолет по които са били ''изстреляни няколко зенитни ракети'' е бил свален !!!

175

ЗАОТВРАТ

преди 6 години

Те помагат ,помагат ,а то САЩ вече втора петилетка не може да се разбере с малка и слаба Сирия -най-голямата и мощна армия да не може да свали един Асад ,уау !КРАВАРИ ОТВРАТ .

174

Анонимен

преди 6 години

До ОтвратНе сди особено умен! Ако си ходил в Сирия или поне да беше прочел нещо за нея, щеше да знаеш, че преди да нахлуят от цял свят главорезите от ИДИЛ и ал Нусра, т.е. "опозицията" на Асад, в Сирия беше най-голямата християнска общност в Близкия изток, която нямаше никакви проблеми и си живееше прекрасно! А Израел се 4загрижили", че Асад подпукал алаакбарите, които били близо до израелска територия!? Не се безпокоят, че са близо до тях главорези, а че ги подпукал Асад!

173

Анонимен

преди 6 години

Na umrqqlo ku4e nov wadi izraelskata armiq...