232

Kosio

преди 6 години

поступила точно из Сирии. Ранее звучали цифры в 215-217 "200х"... И еще сообщают, что "не окончательно", поскольку многие люди до сих пор считаются пропавшими без вести", - отметил террорист.При этом Гиркин отмечает, что колонна наемников всего насчитывала немногим более 500 человек и допускает, что "под расдачу" также могло попасть одно из подразделений ССО Минобороны РФ.Позже он добавил пояснение для тех, кто сомневается и не верит в тотальный розгром колонны российских наемников в Сирии."В разгроме ЧВК уверен на 100%. Поскольку получил информацию по нескольким каналам от тех, кт

231

Сати-Лити

преди 6 години

Арабите могат да кажат че са свалили и 100 израелски Ф-16. Ракетата която е ударила самолета е иранска. Какъв е извода ? 1. Русия ще отвори нови работни места в оръжейните си заводи.2. Путин доволен, че ще има нови продажби наоръжие за арабите. 3. Тръмп се ке.фи, че Израел намери повод да им свърши работата.4. Иран и те доволни от успеха си да свалят израелски Ф-16 с допотопна ракета.5. Арабите щастливи че "победиха" Израел ;)В крайна сметка Сирия не е удряна така силно от 1982 година.

230

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1Преди години една такава ракета америка е изпуснала в Иран. Копирана от иранците след 16 години е в действие. На всички е ясно че Израел бомби ирански обекти допуснати в Сирия. С разрешение на Асад Сирия днес е и коридор на иранско оръжие за Ливан-хизбула.Израелския F16 е ударен доста хитро като ракетата e минала над Йордания. За късмет на летците са катаплутирали над Израел.Сирия не е удряна така жестоко от 1982 година. Асад е глупав самолюбец. С евреи майтап не бива.

229

Анонимен

преди 6 години

Къде пише че свалените Израелски самолети били 8. На всякъде в западните медии информацията се препокрива с тази в днес.бг. еххх за 30лв на ден се убихте да тролите

228

ztr

преди 6 години

Турция е преживял твърде беше непоколебим, но твърде остриета kemia издържа по-дълго Израел има създадена държавна altınad да разширят почвата, те не мисля, че EDEC получава целувка помощ орлово гнездо, но не спирай да си новинарски също cıktı че Турция водни американците за борба yokmu ако тези оръжия вълк е kullanamz, че използването на Америка, за да ги използвате на оръжия ", че е Трябваше да бъда мозък, ако не бяха там, нямаше да могат да го използват за себе си.

227

До 303

преди 6 години

Не вървиш хасан бей ходи си лягай най- добре

226

Анонимен

преди 6 години

Буюрунус,бей джанъм- кютук Русофиллар Корнелоглу Ленинъм чешит?

225

До 301

преди 6 години

Ко каза ко?

224

До 299

преди 6 години

Какви президентски избори в Сирия бе шаран :D. В Сирия няма избори. Там е диктатура. Войната гръмна заради отказа на Сирия да прекара газова тръба през територията си.

223

Анонимен

преди 6 години

Президентски избори в Сирия 2013г. Милиони хора излизат на протест след поредния политически фарс. След няколко дена безредици върховния главнокомандващ издава заповед да се стреля по протестиращи. Ескалация. Групировките се възползват и ето ви гражданска война породена от егото на Асад. А трябваше просто да насрочи нови избори и програмно правителство и край...

222

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1Ама много ти се иска да е така, а и си верваш...

221

bluesky1

преди 6 години

Що за *** е горната статия! Толкова ли е трудно да подредите две-три изречения, а!!! Толкова ли е трудно да напишете, че при поредното нападение на ВВС на Израел над Сирия, пво на последната страна свали един Ф16 и то с някакви допотопни ракети!!!

220

Анонимен

преди 6 години

Той е нанесъл удар и по група турски хеликоптери,които избягали панически за да не бъдат свалени като последния,който нещо се затуткал и бил свален с един небрежен израелски тупаник.

219

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

IRAN SVALI EVREYSKI F 16....DVAMATA PILOTI DA UBITI

218

Анонимен

преди 6 години

Сирия стана като магистрална ***. Всеки идва и се празни...

217

Анонимен

преди 6 години

Оправданието е като зaдника - миришеНяма оправдание просто в началото заявиха бързи ще бьдем, без срок обаче.В момента завземат добре укрепени с бетони трашеии вьрхове и правят отворен обрьч с вьжможност да бягат кьм асат след като оформят обрьча спират нама да влизат в града защото ще има цивилни жертви които ги дьржат като щит за да ореват света с медиите си.

216

Факт

преди 6 години

Сълзи и сополи в отбора на третополовите ,свалиха изтребитил от родината на основният им спонсор!!!И което е още по срамно -със съветска ракета от 1960 г.!

215

Анонимен

преди 6 години

Бе я марш оттука! В Сирия НЯМА законна власт. Кому правиш тия внушения бе, живoтно отвратително?! Асад и един сатрап, касапин, признат единствено от руските му господари!

214

Анонимен

преди 6 години

Само бой по турския агресор в Сирия...докато Ердоган не си ги върне обратно в Турция3 милиона сирийци не са длъжни да хрантуркат а те искат в Европа да са ще те пометат, освен ако на се намираш в Израел.

213

Анонимен

преди 6 години

До ,,, 279Ми що тогава турците обявиха друга идея? Или е вярна пословицата, че "Оправданието е като зaдника - мирише, ама всички си го носим"