35

Elephant1987

преди 4 години

ЧЕ ТЕ ТЕЗИ ЦИГАРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ВЕЧЕ !

34

Kaloian

преди 5 години

То вече Средец не се продава бе вие нормални ли сте какви са тези новини от коя година са ?

33

Димитър

преди 5 години

Аз пък съм възможно най некъдърният , ама шефа ме търпи пуша той псува аз също ама де ще иде работниците са кът в тия времена !! Хем ми дава пари хем си правя каквото си искам !! А на шефа само ще му кажа моли се да не ти стана шеф аз някой ден че *** ...... Ще те уморя гладен и жаден , а на всичкото отгоре ще те карам и цигари да ми купуваш с парите които ти плащам !!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Пуфкам си,шефа плаче ама няма по кадърен от мен и ме търпи,а непушачите натегачи само мигат на парцали и гледат жално.

31

opps

преди 6 години

Да се возят на моторни шейни....

30

Лесли Чън

преди 6 години

Оставете цигарите на мира захарта е по вредна но никой не се бори с нея. Претседателя мао е пушил като комин а доживява до 83. Дълголетието си обяснява със зеления чай, секса с млади момичета и плуването в ледени води. Препоръчвам неговата рецепта за дълголетие.

29

Анонимен

преди 6 години

И без пари да са пак няма да пуша.

28

дедо Ташунко

преди 6 години

Отлична новина! Няма по-ужасни егоисти от пушачите, които освен себе си, тровят всички около себе си. Пакет от най-ефтините цигари трябва да стане 20 лв. Хиляди страстни пушаче умират в страшни мъки от рак на белите дробова в България. Вдигайте цените на цигарите, та белким, санким и чунким им сложите малко спирачката!

27

Уууу,

преди 6 години

Тия не направиха ли херния от вдигане на цените? Вече не останаха цени,които да не са вдигнати за ентипът.

26

Анонимен

преди 6 години

Съществуват ли още цигарите Средец, Горна Джумая и Трезор? Навремето не струваха.

25

Щирлиц

преди 6 години

Не,не е .Когато му се допуши на някого излиза навън и пуши,нищо че сме доста голяма частна фирма.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Да ви поскъпнат алкохола! Да го вдигнат на 100%. Това заслужават любителите на чашката, които и на работа пият.

23

Анонимен

преди 6 години

До АлцекЗначи си на държавна хранилка. Само на държавна работа си позволяват да се измъкнат и да пушат. В частния сектор написаното от теб е абсурд.

22

Анонимен

преди 6 години

Е нали ония горския каза че акциза на цигарите няма да се вдига тази година щото бил даже по висок от искането на триполовите? Как така изведнъж се вдигна? Този горския за малоу.мнили ни смята? Ваашта маккя селска деввна и управниците!

21

не се притеснявай

преди 6 години

До Анонимен 12Още няколко такива хватки,и ще загубиш държавната работа!А в частната фирма ще забравиш от къде изгрява слънцето!

20

от село

преди 6 години

До Анонимен 18Сам си го гледам тютюна,с 20 квадрата карам цяла година,чист тютюн а не разни ***,не преча на никого,а цигарите да стават и 1,000 лв,все ми е тая!

19

Анонимен

преди 6 години

До БауНе се грижи за хората,гледай себе си!

18

Алцек

преди 6 години

Хората, които поставиха негативни оценки на коментара ми, са същите ония при.мати, които паркират на тротоара, на велоалеяата или пред входа на супермаркета, където мястото е маркирано с Х. Това са все ония ***, които изхвърлят фаса си или хартията от закуската си просто на улицата, мятат *** си през прозореца или нарочно пълнят контейнера за стъклени отпадъци с пластмасови бутилки. Това са идианците, които шофират в насрещното, пушат с удоволствие в заведенията и прочие. Страхотни сте

17

Анонимен

преди 6 години

Ако ще и 100 лева да станат,това си е проблем само за пушачите.Така че не е глобален проблем.

16

Анонимен

преди 6 години

С тия поскъпвания постоянно ни вдигат кръвното, пък после - пушите ли.