39

Анонимен

преди 6 години

Да викнат поп да освети, може и николетчето йорданова да поканят, също радиестезист и отец гелеменов да стане пълно шоуто. Иначе малко или много вервам в тия неща и мисля че наукатха не може да обясни всичко. Но мисля че голям пръст в трагедията има моралният упадък в България и беднотията, не духове. В крайна сметка първото (момчето дето се е простреляло) е инцидент, а второто е дело на един луд. А за откачилата майка - кой няма да полудее ако детето му си отиде невръстно по нелеп начин.

38

До Учител42.,,Засъжд

преди 6 години

Ти си *** и аз съм ***, затова се разбрахме.

37

Учител

преди 6 години

До Анонимен"засъди"?Всичко това става от масовата простотия и неграмотност. А всичко започва в първи клас. "Засъждаш" ли?

36

Анонимен

преди 6 години

Къщата да се събои.И там да не се строи нищо.Местото да се засъди с дръвчета.Явно това място е прокълнато.

35

умник гюро

преди 6 години

жалко за росен човечеца когото натопиха кой гербаджия прикрихте.жалко е че обикновените хора попадат в милиционерските им схеми.

34

Анонимен

преди 6 години

А с тия затворените сестри какво стана? Щото подочух, че още са затворени. Ама где ги истинските ***, "търсещи истината".

33

пурко

преди 6 години

ужаса го направиха тия които ги избиха и след това се прикриха.народа не е глупав.просто многооооо търпим.

32

Анонимен

преди 6 години

Тия са чели много от Стивън Кинг

31

"-"

преди 6 години

Каквото и да говорите, има такива места със силно негативна и отрицателна енергия.

30

1000%

преди 6 години

Значи случаят официално приключи за властите,но иначе разследващите продължават да си разследват.И всички са на мнението че никога ,никой няма да разбере какво се е случило,обаче имаме официална версия,и набеден ***.С две думи,както казва Бай *** ...,,Бош Лаф'' или ала-бала както ние си му викаме.

29

Случаен

преди 6 години

Не им се сърдете на журналистите! Те си пишат ей така, лаф да става! Пишат си и преписват без дори да мислят, защото това е борба за оцеляване! Нали и те са хора трябва да ядат , пък и семейства хранят! Пука им на тях какво са написали, и кой ще го прочете! То пък се намират и хора да разсъждават върху написаното. Няма смисъл приятели да разсъждавате! За вестникарите е важно да е пълана страницата и вестникът да излезе! А на съдържанието МАЙНАТА МУ! На кого му пука!

28

дедо Ташунко

преди 6 години

Верче, пиши верно. Боби е бил на 18 години, а не на 8. Не вярвам на суеверия, всичко написано тук е да пълни страниците на вестника. Очертавате се напълно жълт вестник, който не става и за задни цели с подобни материали. Тези, които разпространяват суеверие трябва да бъдат сериозно порицани. Ха сега ме изтрийте, истината боли!

27

ами

преди 6 години

Има ли наистина някой да вярва на тия приказки от 1001 нощ???Що за наглост???

26

Калинка

преди 6 години

Лъжа и измама. Лошо скалъпена история за да се прикрият истинските убийци.За джипа не се споменава повече. И дете от децката градина няма да Ви повярва че един човек спокойно ще застреля 6 човека. Семейството е изнудвано и убито заради пари от хората на ГЕРБ. Кажете истината!

25

Я па ти...

преди 6 години

До Морски 11 Прав си . Докато БСП беше на власт всичко беше мед и масло. Затова ни подхлъзнаха.

24

Тъпанар

преди 6 години

Веднага! Сега е момента! Една табела - "Тук загинаха 100 000 евреи!". Снимайте и фурната, в която са ги изгаряли! Е, след 30-40 години ще я смените (по същата схема на тази в Аушвиц), че всъщност са били 30 000, но в народния фолклор ще остане мита за стоте хиляди...

23

Анонимен

преди 6 години

Бих купил къщата за 20-30 хиляди лева.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6"Зли духове" е понятие от фолклора.Лоша енергия има. Само физик може да изброи разнообразните реални причини, поради които пребиваването на дадено място може да се отрази пагубно върху физическото и дори върху психичното здраве на индивида.Друг е въпросът, че във връзка с такива местности или сгради възникват легенди, които не рядко се смесват със стопроцентовите суеверия, свързани с места, където се е случила някаква трагедия.

21

:(

преди 6 години

Информацията за историята на къщата и за психологичните проблеми на съседите вследствие на трагедията предизвикват интерес към материала.Но защо в заключение за кой ли пореден път ни внушават в резюме онова, което трябва да мисли обществото за това произшествие? Хората продължават да си задават въпроси и да градят версии. Неизяснените неща са много.Бог да прости убитите, само това мога да кажа.

20

Страхил

преди 6 години

Описанието и обстановката напомнят на зловещата къща в " Сейлъмс Лот ".