5

Анонимен

преди 6 години

Един от най-тъпите митове за млечните продукти - заздравявали костите. Точно обратното, като всяка високо киселинно-образуваща (в ПХ контекст) храна - разрушават костите, защото организъмт черпи калция от депата си (костите са едно от тях), за да балансира. А пък за анемия, млечен продукт??? ВТФ!!! За костите яжте зеленчуци с калций (зеле, броколи например) и риба с костите (сардините са топ), както и бульона на разни варени кокали от животни.

4

11

преди 6 години

И що да ядем ***, като можем да си ядем истинско наше селско сирене?

3

Анонимен

преди 6 години

Аман-заман с млечни продукти анемия не се бори! Обратно, способстват я!

2

Анонимен

преди 6 години

Това при нас е толкова "Моцарела",колкото пътищата ни са пътища.Истинската "Моцарела"се прави само от биволско мляко,в Италия струва над 40 евро кг.дори съда в който се пренася е специален, и като се реже от нея трябва за излиза мляко.

1

Петър

преди 6 години

И в новинарските сайтове ли започнаха да ни облъчват с рекламни статии?