6

Анонимен

преди 6 години

Ами точно защото повярваха, майките си дават децата там.Какво се случва обаче?!Забелязват,че децата са травмирани.За какво доверие говорим?!Всички са знаели и нито една от колектива не е съобщила какво се случва.Всеки ден са слушали от другите стаи тези викове и са си работели спокойни.Какво доверие г-н министър?!Искаме камери, защото нямаме доверие!

5

Анонимен

преди 6 години

Тая кр***HTа да поизтърка 2-3 години наровете в някой женски затвор. Па да се научи как се ядат шамари там. другите стрини ще се замислят преди да посегнат над беззащитни дечица

4

Анонимен

преди 6 години

Трябва да сложат камери във всички Детски градини! С какви привилегии се ползват Учителките,че не били съгласни?Във всички хотели,барове,банки,магазини има камери и перонала си работи съвсем спокойно.Никой не протестира и не се притеснява.

3

Анонимен

преди 6 години

И какво обидно има в истината?

2

Анонимен

преди 6 години

За съжалание навсякъде и в училища и ДГ/Я, си позволяват да обиждат и да се подиграват на децата. Моите са на 12, 11 и 6. За съжаление сме минали през няколко, и градини и училища, доста учители се смениха през годините. Моят извод - тези които са отговорни и работят за и с децата, не са удобни за ръководството и за колегите, защото изпъкват на общия фон. Даже днес проведох разговор с директорката, защото леличката в групата на малкото ги обижда, като им вика магарета, лигльовци и бебета.

1

Анонимен

преди 6 години

Директорката и учителките в затвора.