207

ЧЕПаев

преди 6 години

Ха ха ха ха, аве, това да не ти е мандра? Павлова си мисли, че като рипне и подскочи ще си получи кифличката, смЕх. Та ти - почти перфектно закръглено недоразумение, си мислиш, че някой ти обръща внимание? Бегай, бегай, бегай.

206

Анонимен

преди 6 години

Кого лъжите павлова.коя страна е по зле от нас.румъния ни изпревари ито с години напред. Спрете да лъжите защото ще ни изхвърлят от ЕС.

205

Анонимен

преди 6 години

Има математика или статистика както и теория на вероятностите както и закони секакви. Честно и нечестно ги използваме когато понякога не сме си направили сметката и както обикновено некой друг ни е виновен.

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 214"Расте" икономиката при ГЕРБ, а като се събуди отвид - целия те тресе и си сънувал някакви нереални сънища....

203

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерКъде ги тези магистрали бе, деде... За 9 г. при тази помощ от ЕС, при добро желание и по-малко крадене да е направил пръстен от магистрали около България, а то какво....

202

Анонимен

преди 6 години

Тук е пълно със ***!!!ГЕРБ първо не са от 30 г във властта ,и второ само при тях расте икономиката!Показателно е как за няколко години БВП стана от 40 милиарда на 105!Тук е пълно с ....фурни !

201

Анонимен

преди 6 години

Казаното от Павлова си е самата истина!Нито повече нито по малко!

200

Бесен

преди 6 години

Лиляно моме,преди 30 години един лунатик на север (Чаушеску) говореше същите глупости като вас и беше неадекватен относно ситуацията там....Еми продължавайте с пълна сила така да се държите и ще видите кво ще стане....Напрежението скоро време ще избие. Усеща се.

199

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ревали льохмани!Управляващите ви ви правят това,КОЕТО ВИЕ СТЕ ИМ ДАЛИ ДА ПРАВЯТ!!!Вие самите - плащате им да го правят и те го правят!!!А вие изпитвате неистовото удоволствие да ревете и хленчите!Я си вижте коментарите - само хленч и почти никой,който да призове да се хване "тоягата" и се измете сметта!Стоите и чакате да дойдат следващите "пак тия",за да ви оправят!Те ви "оправят" вече близо 30 години и вие все си хленчите!!!Е ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО!!!Бе-е-е!!!

198

Шлоко

преди 6 години

209- Ми вземи си го Бойко у вас по си ритайте топка ,санирайте си мазетата и Лилето да ви подсвирква и си управлявате дружно!

197

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 199 Прав си приятел. Бойко взе 16 милиарда заем и вместо да ги разде по равно на всеки български гражданин , ги ползва за глупусти. Магистрали , саниране , европредседателство , камери , пари за полицайте...А за нас гражданите по скъп ток и газ.Това справедливоли е ?Я ни дай парите да хапнем и пиинем като за последно , па държавата кучета я яли.

196

РАстрел за крадците

преди 6 години

В Ловеч за ремонт на центъра бяха необходими около 0.9 милиона лева-- ТАбелата сочи че са предвидени над 84 000 000 живи лева ограбени от народа/или вижте колко/.Само лихвите по тези пари са за над 10 000 000 годишно ..

195

АМАН от наглеци

преди 6 години

НАглеците на власт перат ограбените от народа милиарди вкл с НЕЗАКОНЕН ДДС .През НАгло Корупционни обекти.Правим проверки насреща табели ремонт на дограма и ламперия/8 км метра/ 2 860 000 от МРРБ/сградата с терена струва около 0.4 милиона ..

194

РАстрел за крадците

преди 6 години

ТАрикатите от доказано престъпни министерства и ведомства продължиха да ограбват десетки милиарди живи лева годишно и през тази година.НАд 5600 000 българи НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ЖИВОТ В БЪлгария..АМАН от нагли престъпници на власт..

193

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали г-жа Павлово може да скачи, но знам , че при всеко скачане се се пада/ приземява/ на земята. Крайно време е управляващият ни елит да се приземи,да вини как живее народа, проблемите им да реши, икономика да създаде, а не само с нови" европейски" цени и данъци да ни замъглява, къде какво било. Ние сме все още България.

192

АМАН от терористи

преди 6 години

Павлова която ограбваше нагло милиарди от народа през МРРБ сег а краде от народа стотици милиони за Нагло престъпни ПИАР МЕРОПРИЯТИЯ.Закупените с ограбени пари от народа черни терористични видео камери вече са повредили милиони БЪлгари

191

Киро

преди 6 години

Мъже от всички страни - организирайте се! Има гей мафия, която иска всички да обърнат резбата!Не яжте ГМО - там е отровата!

190

Arest za Pavlova

преди 6 години

В СОфия нагли престъпници менкани на власт крадат десетки милиарди живи левове годишно от народа.Перат милиардите през нагло корупционни обекти. В ГЪрция дават пари на гражданите за оцеляване.В България терористи на власт крадат милиарди от народ-а при пенсии около 100 евра на месец//--------------------------

189

Анонимен

преди 6 години

Лили Винетката отхвърля обвиненията, но без да посочва никакви аргументи за това. Смех. Цганска работа . Журналистите от ФМЦ изнесли факти, изследвания, числа, доказващи твърденията им , а Герберастката комуниска Лили риве. И от мъка изеде вместо пет - десет кифтета. Ша земе да си развали линията.

188

нямам думи

преди 6 години

За какво си говорим. Гърците ги засипаха със самосвала с пари за да могат да проникнат в България като чуждестранни инвеститори.Повечето отиде в канала. Сега Гърците ни обвиняват че са ни плащали да им работим и парите били дошли при нас.