134

АfD Германия

преди 6 години

Тази сор.....ка Ска е много гадна, постоянно плюе срещу Алтернатива за Германия, нарича ги ра.систи и на.цисти, но никой не и търси отговорност. За Ска и за Зелените няма Родина, няма Отечество, няма Германия, пи.каят върху Германското Знаме, мразят Германия. Искаме се подобни същества да бъдат изселени от Германия и пратени при любимите си питомници от Африка, Афганистан и Близкия Изток. Това ще стане когато Алтернатива за Германия спечели 50% + и вземе властта.

133

Тъпанар

преди 6 години

"Той знае, че особено по време на своето европредседателство българското правителство е под силно наблюдение."Хайде сега си представи какви щеше да ги приказва, ако не знаеше... Далавери не е цвете за мирисане, ама в случая е прав - гледай си там службата. С нашите работи, ние ще си се оправяме - не ни трябват вносни капацитети...

132

Иван

преди 6 години

Прави са си националистите. Да не се прави тази мома на много засегната. Тя няма никакво право да се меси във вътрешната политика на сранта като взима участие в антиправителствени протести. Представяте ли си Борисов да отиде в Германия да протестира срещу решения на Меркел? Цялата европейска комисия щеше да му се изсипе на главата да повтаря как не може да се прави така. Ама тази нали е от някаква малка и смотана партия, която само кряка в парламента и всички се правят, че нищо не се е случило.

131

баи Ганю

преди 6 години

Балгари, Германката е по умна от вас.. А вие се влияите от популистката партия Обединени патриоти които обслужват Путинската пропаганда.

130

Анонимен

преди 6 години

Тази кльощавата няма представа колко лифта са построени в германия миналита година ам знае да лае тук на място в нашата Родина. Но нека лае , защото седиме със свалени *** и се въртиме като слънчоглед на всеки от така наречената '' европа и европейски съюз '' . Зощо тази зелена европейка не отиде в Бавария или в Давос да раздава акъл ? Ще бъде изхвърлена за нула време от тези държави , без право да се връща ! Тук обаче се мазниме , кланяме , лижеме и т.н. на такива издънки . Браво на Гърците !!

129

Гост

преди 6 години

Ако бях на мястото на г-жа Келер, бих осъдила г-н Симеонов, заради това, че е употребил думата "сюнетчия", отгоре на всичкото, в мъжки род. Г-н Симеонов и хората, които застават зад тази партия, може и да не уважават жените пред себе си (независимо, дали са български или не, което доказва неговото изказване), но все пак, госпожата е германски гражданин и не бива да позволява подобни изказвания, в рамките на Евросъюза, към нея, като към жена и като към човек, и като към политик

128

Анонимен

преди 6 години

До # 31:А ти ходил ли си до Бетономорието,за да видиш,какви планини от бетон са се излели И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ИЗЛИВАТ,ама никой не протестира..включително и тези,които му се "радват" толкова,че бягат от собственото си море,до което живеят,почуждите - Гърция,Турция...и др.Всички реват за този един лифт,а само в Лихтенщайн)горе долу,колкото Витоша,има повече от 11 бр.,ама там никой "зелен" не е ревал.По репортажите на медиите не се виждат повече от 10-на "протестиращи",което говори достатъчно!

127

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя лифт наистина доведе повече туристи, какъв е проблема? Ние планини имаме бол и в тях почти нищо не става, освен туризъм, билки и дърводобив. Та България умира, всеки ден напускат хора. Какъв точно е проблемът с лифта, ако вдигне икономиката в район, който не е зле, но не е и кой знае колко цветущ? И не виждам голям брой хора да портестират - на снимките са по 15-20 човека

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Ти ходил ли си из Пирина? Знаеш ли къде е Спано поле, Дженгала, Газейското езеро, Котечкото, Синаница, Аргировото езеро, Горното Василашко, Кралевдворска порта и още сто обекта! Ски? Едно време планинарите нарамваха дървените ски със щрамери, бъхтаха часове и се спускаха. Сега е панаир на суетата - на кого ските му, екипа му, очилата са от "по-престижна" марка! Толкоз й е капацитета на тази планина, не можахте ли да вденете? Ние я искаме в първоздания й вид, естествена, чиста!

125

Анонимен

преди 6 години

Валерката е най-одиозната фигура в новата българска история. Срам ме е, че такова недоразумение е мой, наш, български вицепремиер. Той не стига даже до междукрачието на тази млада дама! Много го заболя от истината!

124

цецо

преди 6 години

Тука някой без имена плюят по В.С. но в случая е прав. Държавата ако изобщо ББ смята че съществува трябваше да реагира. Не да се прикрива зад разни псевдо теории на ЕС за свобода на словото. Що някой не отиде в Германия и започне да иска оставки там ?

123

Киро

преди 6 години

Мъже от всички страни - организирайте се! Има гей мафия, която иска всички да обърнат резбата!Не яжте ГМО - там е отровата!

122

Анонимен

преди 6 години

Млад бръснар порязва клиента си. За да прикрие някак грешката си, пита:- Искате ли да увием главата ви в гореща кърпа?- О, не си правете труда - ще си я занеса вкъщи под мишница

121

ROFL

преди 6 години

Все някой ни е крив - Американците, Руснаците, Французите, Бразилците, космоса и вселената. Че наби ЕС 20 милиарда за пътища, а има половин магистрала ли? Че от десетки милиарди фондове всичко е ограбено и загробено! Затова сме бедни, а ако си мислиш че сме бедни заради ЕС, свят голям, свободен отиди и се реализирай в богата държава! Има една причина да сме бедни - защото сме прости и с деградирала ценностна система!

120

Анонимен

преди 6 години

Е хубава работа, ама българска работа ...

119

Анонимен

преди 6 години

по кои да плюем? по държави които са светлинни години преди нас или са с няколко пъти по високи доходи, по евтини и качествени храни. То трябва да си доста не добре за да хвалиш хора които ни държат дори и под дъното за да богатеят те и техните приближени

118

Анонимен

преди 6 години

Доста тъпо, че хората на запад са по-загрижени за нашата природа от собствените слабоумни обитатели на тая територия. Видяхме на нашите акъла, цяла България е кал, пясък и бетон от София до Варна с жалка пътна инфраструктура и калпаво и често безсмислено строителство. И е смешно Валерко и подобните му *** да ми говорят за корупцията в Европа, щото нашите са на първо място в тоя спорт!

117

днд

преди 6 години

Eто и Павлова се опъна на безразборното плюене по нас от разни еврочиновници. А тези ,които в коментарите си обиждат В.С плюят по себе си и най вече по България.

116

Анонимен

преди 6 години

Българска му работа ...

115

Анонимен

преди 6 години

Валерка, зад тая дето лаете по нея стои почти целия европарламент , а зад вашите думи дори и коалиционните ви партньори не застават, ако много знаете познай Боко кой ще послуша - Вас или началниците си от Европата