19

Анонимен

преди 6 години

По-добре Салеха Наими и дъщеря и да заминат за Пакистан след като е и живяла там 18 години.Това е нейната среда и може да продължи борбата си за свобода и равни права.Пребиваването и в България е безсмислено и нежелано защото тя е нелегален мигрант и с нищо не е полезна на държавата ни.В нейният мюсолмански свят ще е много по-полезна за жените и децата.

18

Анонимен

преди 6 години

Къде ми изчезна коментара

17

Анонимен

преди 6 години

Като знам какви милиарди ежегодно се изливат в афганистан не бих им подхвърлил коричка хляб.

16

Дарина

преди 6 години

Ескорт до Турската граница и чао! България е крайно време да започне да внимава кой допуска на територията си, защото не всички идват с добри намерения.

15

една от Пз

преди 6 години

След като това Айше от снимкато е избягало от исляма, можеше поне от уважение към страната, която я е приела да си свали ислямския чувал от главата, ама не би - остава си вярна на Мохамеда!

14

Анонимен

преди 6 години

Поредната ислямска пропаганда.

13

Киро Х

преди 6 години

Много хубава теза Додо, но уви отговор няма! За Бойко всеки ислямски "бежанец" е много по-ценен от нашите родители-пенсионери, защото заради ислямските "бежанци" може да по погалят по главата, там отгоре началниците му, а за нашите пенсионери горки - не!

12

Додо

преди 6 години

Бягала от война ли? Еми защо тогава не отиде в някоя Ислямска Държава въпросната мохамеданка? Минала през минимум 4-5 Ислямски Държави и точно в България се донесла! Питате ли се защо, или това няма значение? Интересно, КЪДЕ ще избягат Българските пенсионери - нашите майки и бащи, от войната, на която ТЕ са жертви - финансов геноцид, (всеки Ислямски бежанец получава в пъти повече на месец от мизерната пенсия на пенсионерите ни) и всеки *** може безнаказано да заколи пенсионера за 5 лева!

11

Анонимен 2

преди 6 години

Прав си.. Но *** трудно осмисля такива работи.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе много сте зле! Никаква човечност! Дано не разберете какво значи да бягаш от война!..............................Със сигурност няма да бягам през Турция към Афганистан.

9

Ninanaidenova1

преди 6 години

Възхищавам се на тази учителка по призвание!Защо и нашите, българските, учителки и учители не работят с такава любов с нашите деца?РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛКАТА ОТ АФГАНИСТАН, ПОСВЕТИЛА ЖИВОТА СИ НА ДЕЦАТА, ПРОКУДЕНИ ОТ РОДИНАТА СИ, ПОРАСНАЛИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО, ЗАРАДИ ВОЙНАТА!ДА БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕНИ!

8

Анонимен

преди 6 години

Абе много сте зле! Никаква човечност! Дано не разберете какво значи да бягаш от война!

7

трогнат

преди 6 години

И що не отива в Иран, СА, Катар, ОАЕ, Кувейт, Турция... все богати мюсюлмански държави, които подминава и идва в България!?

6

Реалист

преди 6 години

Тая пък история защо са ви я спуснали? С каква цел?

5

л

преди 6 години

още си носи шалварите и забрадката !!!ясно ви колко ще се "интегрира" в Европа !тази исламска напаст бяга от исламския си "рай" идват тук и продължават да се дупят в джамията по 5 пъти на ден и още ни обясняват колко хубав е ислама и според гнусните еврей толерасти - аз трябва да съм съгласен с всичко това и да го търпя !?28 години грабеж и толерастия стигат !РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Патриот

преди 6 години

*** и мюсюлмани, бъдещето на Европа! Събудете се!

3

ЛОШО

преди 6 години

Тази*учителка* е учила талибаните . Сега е в България и учи деца от Пакистан ,Ирак ?Там мисля че преподават през целия ден как да боравиш с автоматични оръжия и ножове - как да убиеш човек . Може да съм повлиян от Новините , но както казваше баба ми която е чула това от баба си - мюсюлманин и ром не трябва да влизат в дома ти и двора ти , те са били повлияни от Националзма и Историята на България като Очевидци .

2

k

преди 6 години

тая ужким се бори с ислама а още си носи забрадката ....тази история яко ми намирисва на Американски и еврейски тайни службии накрая : КОИ И ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА !?или пак храним исламската напаст, крадейки от залъка на гладуващите Български пенсионери !?

1

Анонимен

преди 6 години

И какво ще ги учи на пущу и урдо ли?