24

Щирлиц

преди 6 години

До ШелбиЕдин плюс от мен,въпреки че не съм съвсем съгласен,защото и бензинът е отровен/канцерогенен/.

23

Ангелов- журналиста

преди 6 години

Може ли разяснение на термина "бестлесър"??? от Вас или Вашия редактор?

22

Анонимен

преди 6 години

Az imam Fabia 1,4 dizel. Ujasno traka, nikakav komfort, no......VARVI, HARCHI MALKO I TOVARI MNOGO. Dovolen sym zashtoto q polzwam za rabota. 20 torbi ciment kachva, magarenceto:)))) Inache za semejna kola - NIKOGA! Mazda 6, 2 litra, benzin, razhod...6,5 gradsko, 4,8 izwangradsko. Viarno, ne s balgarski benzin:0 Tova e kolata za komfort i ikonomichnost!

21

До анонимния под мен

преди 6 години

Извинявай, но има инетернет и всеки може да види, че в Швейцария за Q1 2017 са продадени 72 000 нови коли от които само 4700 са шкодилаци. Както се досещаш на първите места по продажби са ФауВе, Мерц и БМВ и това е така защото могат да си го позволят това ниво за себе си и семейството, а тези които са със по скромни възможности са със шкодите, не защото така искат, а защото това могат да си позволят. Няма нищо лошо в това. Аз също карам шкода и си я обичам много, но не живея в заблуда.

20

Анонимен

преди 6 години

Карам шкода суперб комби трета серия, 4 по 4. Колата е страхотна, но и съвсем не е евтина като си вземеш всички екстри. Голяма разлика с ауди и фолксваген няма, защото под капака е едно и също. В Швейцария масово се кара шкода и не е защото не могат да си позволят друго. За прагматичния човек е добър избор. Ако търсите впечатление има други марки :)

19

Анонимен

преди 6 години

Сноби! Хубава си е машинката, но си е малка градска кола. Не е по-лоша от Мерцедес А класа. Все пак да сравняваме возила от един клас. Естествено VW не допускат Шкодите да са с по-добър интериор от тяхното Поло, но разликата е минимална.Всеки кара каквото може, а и където го влече. Аз например съм фен на Мицубиши. Любоффф, какво да правиш? :)))

18

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се, сега прочетох коментарите. Шкодите ги купували хората имали по-малко пари. Хм. Извинявайте, ама 5 годишен Мерц е 10 пъти по-добре от чисто нова шкода и е на същата цена. 5 годишно БМВ също. Алуди - тоже.А и на пъти не крещят от два километра "аз много исках кола, ама нямах пари и се озовах в това чудо на инженерната мисъл". Шкода и Дачия са колите, за които трябва да ви слагат по комплект тесла+шкурки, да си дооформите каквото са пропуснали в завода... пълна пародия.

17

Анонимен

преди 6 години

Шкодилака нямал вече нафта, каква драма. И без друго таргет клиентите на този клас коли са шеметни баламурници, които не са виждали качествена сглобка на кола, качествен двигател на кола, комфорт при возене, а четат само хартиени брошури по пощите... Не е голяма загуба.

16

Шелби

преди 6 години

Щирлиц,принципно си правза икономиите(приоритет на бедните),но американците от 70-те години оставят нафтовия двигател като канцерогенен и опасен за хора и природа,и развиват бензиновия.Е,дойде време да поумнеят и другите производители,и да зарежат печките.

15

Ванко

преди 6 години

Стига сме се самозалъгвали. Шкодите ги купуваме ние, които си броим стотинките и мечтаем за нов автомобил, бил то и шкода. Да за мен, новата ми шкода е перфектна, в сравнение със старата ми кола. Ако имах повече пари, щях да си купя ауди, бмв, мерцедес, заради семейството да се вози комфортно и сигурно в качествен автомобил.Октавията ми остаря грозно, за осем години само и 74000км. ДСГ-проблеми много. Не препоръчвам. Но си я гледам като писано яйце и перфектна за мен( разбирай моите възможности)

14

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 9Дизелът е за хора,които искат икономичен автомобил,не се напъвай толкова.

13

Анонимен

преди 6 години

И Тук има играчи с мерцедеси

12

Ууууу

преди 6 години

До АнонименОбъркал си се,байно !

11

До Анонимен 10

преди 6 години

До Анонимен (10)Коментара ти отговаря на въпроса, дали ТИ някога си се качвал в друга кола! И извесно ли ти е , че повечето коли от Мерцедес до Лексус всичко вътре е кожа и дърво от Таблото до подлакатниците ти, но очевидно на евтин човек като теб няма как да обясниш.

10

Американ

преди 6 години

До Анонимен(8)Дали е евтина или скъпа все е пластмаса...А ти имаш ли такава, или твоята е 20 годишна?

9

Анонимен

преди 6 години

Правилно решение! Винаги съм се чудил на недоразумението - малка градска кола на нафта! Дизела е за кораби, камиони, и по изключение за големи и тежки автомобили! Ама за малки градски коли - НЕ! Най-после им дойде акъла на нафтаджиите от вв!

8

Анонимен

преди 6 години

Пълна каруца, всичко вътре е тропаща евтина пластмаса....

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Пич цял живот съм карал само нови коли. В последните години престижни марки, но преди години, около промените и два поредни модела Шкода. С ръка на сърце ти казвам, че със Шкодите съм имал най-малко проблеми. Въпреки че им липсваше лукс. Честно. Сега как е с новите модели не знам много от личен опит. Но знам хора които са страхотно доволни. И то хора от западна европа. Всъщност цените на Шкода сега не в най-ниския клас. Дори в сравнение с отдавна популярни западни марки.

6

Анонимен

преди 6 години

Шкода перфектна кола??? Да ти имам критериите :):Всъщност, пази Боже!

5

От 2

преди 6 години

Шкода не съм карал, но съм се возил в такси и от там са ми наблюденията. Фолксваген не го броя за нещо кой знае какво. А иначе карам автомобил набор 2015, закупен лично от мен от магазин на представителството у нас. Беше на 7 (седем) километра пробег. Демек нов. И съвсем не е от провинциално престижните брандове.