10

Иван

преди 6 години

Антонов го пращат далеко, да си мълчи. Нищо, че сигурно ще оплеска и там нещата, до 2 години предвиждам да има скандал с визите и прибраните пари там.

9

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тук совите не са това което са.

8

Анонимен

преди 6 години

Абсурд е човекът да промени нещо , самият той е изцяло плод на системата! Ще я съхрани с най доброто/лошото! Явно Гумен Крадев това търси!

7

До 5

преди 6 години

Стар стар, колко да е стар на 50.въпросът е да не е на каишка пак на еди кой си

6

Бай-Кольо

преди 6 години

Хубавото в случая е че не е "парашутист:- а целият му трудов стаж е преминал в НСО,през различни длъжности.

5

Ysar

преди 6 години

Mnoo star, ve...pak pensioner izvadiha s 26 g.staj na chetnik v nso...

4

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че за да станеш консул, трябва да вършиш престъпления и за "наказание" те командироват на дипломатиски пост! С добра заплата, пенсия и накрая медал. Сега ми стана ясно защо Е.П. е била посланик в САЩ, а после независимите полски полицаи успяха да открият и един вид да докажат горното твърдение, като я задържаха за кражба. Докога ще продължава това?

3

Справедливо

преди 6 години

Преди да е приключила прокурорската проверка срещу него, Антонов ще бъде награден от президента с дипломатически пост в Санкт Петербург

2

Смешно

преди 6 години

Радев подписва това което му спуснат отгоре. Човека отиде да си подсигури бъдещето, 5 години по 10 бона заплата и след това 5 бона пенсия. Ако искаше да направи нещо трябваше да се кандидатира на парламентарните избори.

1

Анонимен

преди 6 години

Поредният руски шпионин.