5

Анонимен

преди 6 години

единственото правило за отслабване е по малко ядене и то без хлаб за 10 месеца от 84 кг станах 73 кг при височина 175 см говоря за мъж чуството на удолетвореност е невероятно чувстам се като перце радоста към живота ми се върна всеки ден за мен е празник

4

"-"

преди 6 години

Основната причина за това, че едни са пълни, а други слаби се нарича - Метаболизъм!Едни ядът всичко по всяко време на денонощието и са слаби.При други въпреки диетите и гладуването - всяка хапка им се "лепи".Единственото правилно решение за вашето здраве е - природосъобразният начин на живот и хранене, може и да сте пълнички, но да сте напъно здрави, красиви и енергични.Не воювайте и не изтощавайте тялото и организма си без причина.

3

Е помага, тя!

преди 6 години

Как да не помага! Забелязах, че от германските концлагери никой не е излязъл дебел! Основното упражнение на йога - "тая купчина камъни от тук - там!" страшно помага!

2

йога ли

преди 6 години

Почваш да правиш "въртележката",на ден по 1,000 завъртания,и след 3 месеца ставаш като телеграфен стълб и як като магаре!И за жени,и за мъже!

1

ГОСТ

преди 6 години

"Защо не отслабваме само с йога? Основните причини..."Основните причини са че йогата не е за отслабване. Целта на йогата е друга. И всички ползи за здравето са странични ефекти.