21

123

преди 6 години

Рак се отключва от храните пълни с консерванти, замърсена вода, мръсен въздух.

20

ПИЯНДЕ

преди 6 години

АЛКОХОЛА НЕ РЕШАВАЛ ПРОБЛЕМИТЕ....???АМА.......И МЛЯКОТО НЕ ГИ РЕШАВА.....

19

ДА

преди 6 години

Аре,стига глупости!Дядо ми закусваше с каничка вино!За начало.Живя до 91 години.Баба Ванга е казала,задължително по 50 грама ракия-за дезинфекция!А аз спиртосан пияница,болен от рак не съм видял!Може,но е изключение!Какво да кажем за болните дечица и млади хора,които не пият.Причините са съвсем други-лоша храна,стрес и притеснения,безпаричие и безсъние-пак от безпаричие.

18

Анонимен

преди 6 години

В моето семейство почина от рак млад човек, непиещ, непушещ, образован, цивилизован спортуващ.В същото време и до ден срещам спиртосани, говоря за консумиращи твърд алкохол, които надхвърлят 77 години и не са спирали да пушат! Съсед - диабетик почина на 86, пиейки до последно ракия и водка! Как да обясним смъртта на поредица млади непиещи и непушещи под 40-годишна възраст? А на 28 годишен баща с рак на простатната жлеза?Не е това лъжица нито за нашата, по-малко и за вашата уста.

17

11

преди 6 години

До момчилГрешката ти е била, че ракията е била "маркова". Истинската ракия е домашната, затова от измислените винпроми реват против домашния алкохол. Ракия от винпром не излиза - в нея материалът е 10%, всичко останало е химия, есенция, оцветители. То такова е и виното от винпром.

16

МaйМyнaтa

преди 6 години

Слагайте си никове бе, не мо виразберем кой на коя се обяснява

15

Анонимен

преди 6 години

Като не можеш да пиеш не пий излагаш се и си мега ултра нагла.

14

Анонимен

преди 6 години

На *** кое?

13

Анонимен

преди 6 години

До 13Личи ти на номер си само не звъни по телефоните че си мега омразна като нахалстваш.

12

vlady

преди 6 години

Големи успехи в алкохолната подготовка имат също покойният Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи Кучма, Юшченко, Порошенко, Луценко и т.н.

11

Анонимен

преди 6 години

Шока от това че мъжа на когото си вярвал и си бил отдадена те убива. Кога разбираш рак. Някои жени не могат да преглътнат толкова се тормозят. И след време им се отключва.

10

vlady

преди 6 години

Алкохолната подготовка е много важна и всеки трябва да се стреми към професионализъм в областта, постигането на делириум и звание "Горький пропойца". Вождът и учителят Георги Димитров за успехите си е отличен с престижното звание "Горький пропойца" от руснаците и с престижните прякори Гошо Тарабата и Гошо Мастиката от българите - изпивал е редовно над литър мастика или друг твърд алкохол наведнъж. Подобни успехи е имал и Кемал Ататюрк с ракията.

9

Анонимен

преди 6 години

Ставам сутринта - правя с точица и нежни коктейлче. Към обяд пак ийвам. След обяда, пера чертичка и си се наливам. А вечерта, кога една, кога оргия, без презерватив и ЖИВОТ на малака баткиии, къртоиии !!!

8

Анонимен

преди 6 години

6 типа рак 3 октопода делфин и медуза ако го смесиш алкохола с марихуана.И това е само на 2ро ниво. :D

7

Анонимен

преди 6 години

А сега кажете,колко типа рак се отключват от боклукчавата химикализирана храна и вода и обилното наръсване на немислещия планктон,с кемтрейлс!!!!Пишещият това е на 75 години и в неговото детство,по селата въобще не е съществувала такава дума,което значи,че тогава ракът е бил ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКА БОЛЕСТ и е минавал с диагнозата "уроки"!А населението и тогава си пийваше и ракийка и винце,както сега,да не кажа и повече!!!Ама тогава нямаше телевизия,Интернет и кабеларки,които да наливат бръмбари

6

момчил

преди 6 години

На мен алкохолът ми съсипа живота, дори без да съм пиел в големи количества. На една Нова година изпих 500 грама ракия и то маркова, а не някое менте.И си докарах панкреатит.Тази болест става хронична и няма лечение.Изобщо не ми и минавало през главата, че може да се случи подобно нещо.Но за съжаление се случи.някои пият като смоци и нищо им няма, а аз два-три пъти годишно пийвах повече и с трагичен резултат.Та моят съвет е да се спре с алкохола.Не че някой ще ме послуша.Здрав на болен не вярва.

5

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не може да ме уолашите. Но опитвайте, няко ще ви върже

4

Анонимен

преди 6 години

Рак се получава от Неверни мъже.

3

Питам

преди 6 години

А колко болести предодвратява алкохола? А де?

2

Димитър

преди 6 години

Баси!