39

Анонимен

преди 6 години

глупаците не разбират! че всякаква такава организация е опасна

38

Как кой

преди 6 години

ГЕРБ, ДПС, Патриоти, БСП, НДСВ, РЗС, РФ, ОДС, има ли още?Па сите след 1989 г.3-тата национална катастрофа!Оти сите са биле ***!

37

Shark

преди 6 години

ДПС е отрок на комунистите,не визирам само БСП, а комунистите във всякаква разцветка. От самото си създаване насажда омраза и разделение, може би това е била целта на създаването му. Комунистите са на принципа "разделяй и владей", и това беше много добър вариант да разделят обществото. Патриотическите партии като АТАКА, ВМРО и ОП бяха създадени след ДПС, т.е. идват като отговор на това. Значи кой е причината за омразата в обществото- КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ СДС.

36

Исти

преди 6 години

ДПС със самото си съществуване насажда омраза в обществото,понеже създава у ромите чувство за безнаказаност и им внушава,че нещата за тях ще се развиват и занапред все така успешно,както се развиваха по времето на социализма. Затова руските тайни служби създадоха ДПС- за да прави разцепления в бъдещата европейска и натовска държава и да й пречи да се консолидира около единна национална програма.

35

Анонимен

преди 6 години

В ИСТОРИЯТА НА ВМРО ИМА ПОВЕЧЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ОТКОЛКОТО ПРИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.

34

Анонимен

преди 6 години

Те така си вървят от едно време,ДПС и патриоти,като скачени съдове са.Вече дори не им обръщам внимание!

33

Анонимен

преди 6 години

ДС и БСП затова и създадоха ДПС-да сее разделение и омраза сред народа.От както ги има все е така.

32

Игор Дубровин

преди 6 години

Патриоти, действайте със замах, като руснаци!

31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗатова пък онези, много умните и много красивите, с огромното его, са извън парламента и ще си останат там. Видяхме, че освен за интриги, за друго не стават.

30

Анонимен

преди 6 години

Двете партии са си жизнено необходими една на друга. Ако нямаше дпс, нямаше да ги има и "патриотите". Създаването на напрежение е единственият начин да оправдават съществуването си и да държат в кондиция електората си с интелект, колкото на амеба.

29

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо лошо и срамно в това да мразиш и плюеш своите поробители !Езикът на омразата е демокрация в действие !Това е реакция на човешкия организъм към дразнителя, и е напълно нормален процес !Ако го премахнем, се нареждаме до Северна Корея, където преди да кажеш Ким, трябва да кажеш още "веиликия, безсмъртния, многоуважавания, и богопомазания, вожд" !Ако искате да живеете в такъв свят, премахнете езика на омразата и демокрацията !

28

Анонимен

преди 6 години

Омраза в обществото насажда суджука и кликата му.

27

Анонимен

преди 6 години

Омразата в обществото е функция на вътрешната политика. Предполагам че тя не се формира от взаимно мразещите се субекти.

26

1

преди 6 години

До Анонимен-32,лъжеш се,шампиони са така наречените''патриоти'',можеш ли да ми отговориш,ако ги нямаше тия от дпс,дали тези питриоти,биха влезнали в парламента,та от техните уста,само гън и жупел се сипят,против различните етноси.

25

Анонимен

преди 6 години

И набедените за патриоти не са лесни, но ДПС е шампион. Винаги и при най-малък повод вадят етническата карта. Добре е, че вече не са във властта!

24

Анонимен

преди 6 години

И едните и другите, самото им създаване и съществуване е плод на омраза.

23

Анонимен

преди 6 години

Каквито и театри да разиграват и едните и другите работят за Борисов.Пейраси са сичките до един.

22

Анонимен

преди 6 години

Защо използват тази свята дума, за да си именуват партията?! Нека проверят в речника нейното значение!

21

Анонимен

преди 6 години

Луков марш проповядва изтребване на турския етнос от БГ.Това ако не е фашизъм не знам какво е.Прави са турските ни сънародници да се притесняват.

20

Анонимен

преди 6 години

И двете партии насаждат омраза в обществота. Така е начина като има избори тези партии да влязат в парламента. На мен ми писна България да се дели на - българи, турци, роми и др. Мисля, че всички граждани на България са български граждани. Ще дам пример със Сащ - там всички граждани са американски граждани без значение на произхода им. Защо и ние не загърбим произхода на хората?